Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedine koje su lepse od njih su crno-bele

converse_all_star_hi_black.jpg

koje je to sranje od patike , ja ne verujem
zdravije ti je cigle na ledjima nositi po ceo dan
ja starke ne skidam ,sace biti tri godine da je to jedina patika koju nosim kad napolju ne padaju komete pa polako primecujem kako mi je kicma sve vise kao ringispil

Kako se tinejdzeri oblace i izgledaju...Mnogi tinejdzeri imaju one faze kada izgledaju kao da pripadaju odredjenoj grupi, kao pankeri, rokeri, metalci i sl...da li je to sa vama slucaj, da li ste prevazisli tu fazu ili je niste ni imali, ako niste kako se oblacite i da li vam je bitno kako izgledate i sta time pokazujete.
Ja se, na primer, oblacim jednostavno, ali lepo i volim kad imam lepu odecu na sebi...
Mozete stavljati i svoje slike i sl...

Danas opet donela odluku da se više ne oblači, ali sada konačnu i sigurnu. Biću karakter.

Kako se tinejdzeri oblace i izgledaju...Mnogi tinejdzeri imaju one faze kada izgledaju kao da pripadaju odredjenoj grupi, kao pankeri, rokeri, metalci i sl...da li je to sa vama slucaj, da li ste prevazisli tu fazu ili je niste ni imali, ako niste kako se oblacite i da li vam je bitno kako izgledate i sta time pokazujete.
Ja se, na primer, oblacim jednostavno, ali lepo i volim kad imam lepu odecu na sebi...
Mozete stavljati i svoje slike i sl...
E,majko moja,kako glupo pitanje...jes ti normalan???

Zavisi od prvenstveno od RASPOLOZENJA, prilike i godisnjeg doba. Volim da budem lepo obucena sa svojim licnim pecatom ali nemam neki odredjen stil oblacenja.......Smedje-krem kanadjanke, tanji dzemperi na raskopcavanje (roze, beli, krem, braon), marame, pamucni krem kraci kaputic sa krznom, taman uzak dzins, teksas sorcevi dubokog kroja, zuti letnji kombinezon, tigrasta boja, retro sarene naocare, crni sako sa naramenicama, smedji ili crni koznjak, kozne rukavice bez prstiju, kozni novcanik, torba neka veca....majice klasicne Terranova...mashnice u kosi i tako...:) Nesto od ovoga imam nesto zelim!:D:D:D

Sta mi naprica? Glava me zabole...

koje je to sranje od patike , ja ne verujem
zdravije ti je cigle na ledjima nositi po ceo dan
ja starke ne skidam ,sace biti tri godine da je to jedina patika koju nosim kad napolju ne padaju komete pa polako primecujem kako mi je kicma sve vise kao ringispil

To sto ti je kriva kicma mislis da je zbog patika? To sto ti sa top shopom isterali mozak je tvoj problem.. Idi kupi one njihove onda na naduvavanje odmah ce kicma da ti se ispravi.

To sto ti je kriva kicma mislis da je zbog patika? To sto ti sa top shopom isterali mozak je tvoj problem.. Idi kupi one njihove onda na naduvavanje odmah ce kicma da ti se ispravi.

sine ,ja da te naucim ,posto vidim da ne znas
nije zdravo nositi obucu ciji je djon ravniji od zileta
kad nosis starku stopalo ti je u potpunosti paralelno sa podlogom
ako,mislis da je to zdravo ,tebi je onda kriva kicma najmanji zdravstveni problem koji mozes da imas

sine ,ja da te naucim ,posto vidim da ne znas
nije zdravo nositi obucu ciji je djon ravniji od zileta
kad nosis starku stopalo ti je u potpunosti paralelno sa podlogom
ako,mislis da je to zdravo ,tebi je onda kriva kicma najmanji zdravstveni problem koji mozes da imas

Ja sam metalika i to cu da nosim sine, ne znam kakav to djon treba da bude, to sto si kriv to je zato sto nisi izaso da se bavis sportom u zivotu

Uvek volim da nosim nesto elegantno, ili nesto u cemu cu se ja osecati elegantno.
Farmerke, siroke sa uskim strukom, ili podjednako-uske, malo-zguzvane.
Sto se tice gornjeg dela, najvise volim ne previse uske, nezne, tanke, kao od svile napravljene bluzice (duge majice).

Poslednja izmena:

Back