Tinejdžeri kako se oblačite

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
12_-_like_new_dr_marten_23571456.jpg

šljapkale su po najvećim bljuzgavim barama danas dok su adidas patike obilazile ha!

Imao sam crne, nosio jedno vreme i onda skapirao da sam bacio pare na njih. Sad i ne nosim cipele zimi, mrzim cipele, kupio sam duboke patike za kad padne sneg :D

btw, video sam danas u meku neku hipsterku sa martinkama na kojima je americka zastava...samo sam pomislio

3b9f4cf5_burn_the_witch_burn_witch_kill_monty_python_demotivational_poster_1223816026_RAGE-s640x605-133226-535.jpg

to ne postoji
verovatno je neka likuša sa previše para koje ne zna na šta da ih potroši
a sad su hipsteri kul
je li imala i one ogavne a la ray ban plastične naočare?
sve bi ja to uza zid poređala

Zavisi od prvenstveno od RASPOLOZENJA, prilike i godisnjeg doba. Volim da budem lepo obucena sa svojim licnim pecatom ali nemam neki odredjen stil oblacenja.......Smedje-krem kanadjanke, tanji dzemperi na raskopcavanje (roze, beli, krem, braon), marame, pamucni krem kraci kaputic sa krznom, taman uzak dzins, teksas sorcevi dubokog kroja, zuti letnji kombinezon, tigrasta boja, retro sarene naocare, crni sako sa naramenicama, smedji ili crni koznjak, kozne rukavice bez prstiju, kozni novcanik, torba neka veca....majice klasicne Terranova...mashnice u kosi i tako...:) Nesto od ovoga imam nesto zelim!:D:D:D

Back