-Air Stefan-
Aktivan član
- Poruka
- 1.895
word up!Prljate temu svojim strejt komentarima
živela gandža i slobodni utripovani umovi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
word up!Prljate temu svojim strejt komentarima
živela gandža i slobodni utripovani umovi
Nikad ne bih probala drogu...jednom kad probaš,nema ti spasa...postaješ fikser..

to ti direktno prži moždane ćelije..a one se ne regenerišu

Sinoc sam pusio hasis i opijum, onda uzeo gram spida (Pink Champagne), nesto ketamina, zacinio sve sa kristalnim MDMDA, ubacio (u usta) za svoj gust samo jedan trip i popio pola case GHB-a (ima ukus mokrace).

ništa gore od nadrogiranog sportiste

-opet jedna moja prica iz zivota koja ne interesuje nikog od vas.ali sta cete, kad ne mogu da se obuzdam.
bilo je to 2009 negde na leto.przilo je i odem ti ja na pecanje. ima u blizini neka mocvara,siblje kurte-murte.
i probijam se ja kroz travuljinu preko glave, nebi li dosao do nepristupacnog dela jezera-mocvare gde sam kapirao da cu da pecam u miru bez ikog
bilo je du puno one divlje konoplje sto se srece po banatskim atarima jelte.no vidim ja da medju tom divljom ima i neke "cudne"
gledim ti ja bolje, formirani su bili mali hedovi, listovi su bili drukciji a i miris je bio prilicno jak.
a ispod svake prave biljke je bio zaboden stapic od sladoleda.izvalim ja da je to necija divlja plantaza.
i kao covek svestan pravih vrednosti () sta sam mogao osim da iscupam,izlomim i pobacam u vodu.
ukupno je bilo 27 biljki od one velicine do poopka pa do preko 2 metara..
a posle toga difrente ****** pecanje.bjez dok te nisu upucali.
mada kad sam ovo ispricao kolegama sa posla hteli su da me ubiju
- pa sto nisi nama doneo ?

drogu probaju nesigurni i nesrecni ljudi
aha.. pretpostavljam da se drogiraš, u tom slučaju
mora da je na njega uticala vitni
osim ako nije mislio na redovno uzimanje, njegov post uopste nema smisla
o, jadna vitni i amy winehouse
neka pocivaju u miru bile su kul