Šta biste kupili da imate 20+ miliona dol?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obisao bih 20-30 destinacija i odabrao jednu gde cu provesti ostatak zivota, kupio tu nekretninu
Ostavio bih 2-3 mil da imam za dozivotne troskove
2-3 mil u neku banku
Ostalih 15 bih upotrebio da uradim nesto korisno za civilizaciju ili bar deo nje.
Ne znam sad tacno kako javicu sta sam smislio kad budem u toj situaciji

Obisao bih 20-30 destinacija i odabrao jednu gde cu provesti ostatak zivota, kupio tu nekretninu
Ostavio bih 2-3 mil da imam za dozivotne troskove
2-3 mil u neku banku
Ostalih 15 bih upotrebio da uradim nesto korisno za civilizaciju ili bar deo nje.
Ne znam sad tacno kako javicu sta sam smislio kad budem u toj situaciji
aj pa javi da iznesemo misljenje

Sviđa mi se ideja da se pokloni 10tak.. to bih i ja. Najbližim ljudima i možda nekoj instituciji da kupe nešto korisno. To je 2 mil. Možda čak i 4 mil.

Kupila bih sebi stan recimo trosoban na najlepšem mestu u bgu, ne bih štedela. Zatim stan negde u grčkoj na moru. Deci auto.

Oko 10 mil uložila u nekretnine i berzu.
Ostatak na računu za trošenje za ne daj bože, za starost da imam da plaćam da se brinu o meni. 😄

Ali da, ima onaj lik ne mogu da nađem rils koji reče da ništa nije kupio u realnosti, ima milione, spava po hotelima, nema čak ni stan ni auto ni jahtu, ništa

Sviđa mi se ideja da se pokloni 10tak.. to bih i ja. Najbližim ljudima i možda nekoj instituciji da kupe nešto korisno. To je 2 mil. Možda čak i 4 mil.

Kupila bih sebi stan recimo trosoban na najlepšem mestu u bgu, ne bih štedela. Zatim stan negde u grčkoj na moru. Deci auto.

Oko 10 mil uložila u nekretnine i berzu.
Ostatak na računu za trošenje za ne daj bože, za starost da imam da plaćam da se brinu o meni. 😄

Ali da, ima onaj lik ne mogu da nađem rils koji reče da ništa nije kupio u realnosti, ima milione, spava po hotelima, nema čak ni stan ni auto ni jahtu, ništa

https://iask.ai/q/millionaires-hotel-lifestyle-homeless-8jr2q5o

...

Николас Бергруен, немачко-америчко држављанство са двојним држављанством, је бизнисмен са нето вредношћу већом од 2,3 милијарде долара. Упркос огромном богатству, штампа га је назвала „бескућником милијардером“ јер је продао све своје стамбене некретнине почетком 2000-их и сада

...

https://iask.ai/q/millionaires-hotel-lifestyle-homeless-8jr2q5o

...

Николас Бергруен, немачко-америчко држављанство са двојним држављанством, је бизнисмен са нето вредношћу већом од 2,3 милијарде долара. Упркос огромном богатству, штампа га је назвала „бескућником милијардером“ јер је продао све своје стамбене некретнине почетком 2000-их и сада

...
Mislim i osnivač telegrafa?

Objasni to gladnom coveku kad vidi hranu.

Све зависи од карактера, о чему човек сања и размишља и шта жели. Ко има карактер роба, спискаће било колике паре на глупости. Као што је рецимо стални мотив у каубојцима, сиромашни бандит који машта да се обогати, а онда када се једном обогати, списка све паре на коцку, пиће, и *****, и на крају опет остане сиромашан као што је и био. Мало бољи случај су спортисти којима поклањају милионе низашта, а они онда све потроше на куће и кола и којешта, робови гладијатори циркузанти модерног доба.

Mislim i osnivač telegrafa?

Све те заједнице су утопистичке биле и данас су

У њиховом основу стоји једна особа која фактично финанира све...

Нешто као сво имање прошлих и данашљих краљева...индистријалаца...

Скоро пада вируално 'имају све'..а уствари све особе у том пројекту живе у некој врсти пирамитадлене утопије..у том 'свему'

све док производне снаге могу одржавати такву констелацију ...

https://www.telegraph.co.uk/news/2021/09/28/made-elon-musk-join-homeless-billionaires-club/

Kupila bih jedan dvoiposoban stan za mene i dva dvosobna za izdavanje.
Jedan mali apartman u Grčkoj u mestu gde je peščana plaža. :heart: Tu bih dolazila svako leto.
Ne bih više radila za druge, već bih otvorila nešto pa radila za sebe.
Zakupila zemljište u blizini Novog Sada i otvorila azil za napuštene životinje, gde bi bile do udomljavanja. :zaljubljena:

Back