Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

Ajm d chouzen van. o.O
Sad za temu. Ako jak psihicki jesi, postati zavistan neces. Ako znas da koristis "droge", mogu da ti donesu i neceg dobrog. Primer, Hunter S. Thompson, ko zna nesto o njemu, zna o cemu pricam. Tipa Albert Hofmann, broj 1 medju zivim genijima, a izmislio je LSD. To je na neki nacin opravdavanje okoline za to sto radi i sto je radio. Mnogi svetski pisci, muzicari, umetnici uglavnom ali i fizicari :per: su koristili ili koriste neke vrste droze.

On je mrtav već par god.. :lol:

Moja drugarica neka bivsa, uzela pomesala alkohol i neki spid sta li bese, i smuvala se i spavala sa nekim likom a nije ga ni znala xDDD..
I sutradan kad je dosla kuci popila onu tabletu za dan posle i (jer niej se secala dal joj svrsio unutra ili ne xD) i spavala 20 sati xD.

priznaj da je rec o tebi..necemo ti nista :cool:

hjo, pucamo na visoko, a :lol:
kreni sa gandžom, pa vidi šta ti odgovara :mrgreen:

Meni je i vutra dosta s obzirom kakve mi tripove nudi xD
Dosta mi je tripova od ženskih urlika, žvakanja bubašvaba i buba kamikaza, ko zna šta bi mi heroin odradio xD

Ma krenula sam ja odavno, nego rekoh JOŠ kokain bih probala. :D

Ma brate, ne radi me vutra ni na čisto i smorila sam se žešće prošlo leto što dam pare da kupe ket, njih odradi, meni ko da sam spušila pljugu. A i ono, nisam u fazonu da koristim išta redovno, nego čisto da zadovoljim radoznalost. Mada možda je u pitanju samo to što sam opet odgledala Scarface sinoć, pa sam sad u gangsta tripu. :mafijas: :D

e a zbog cega je veca verovatnoca da ces zakaciti polnu bolest nadrogirana i pijana nego trezna? :eek:

to me zivo kopka..

Pa vidi se ljudima u ocima da li bolesni...svasta...

Pa ono ako si trezna neces se j ebati bez kondoma sa strancem na primer : D :D :D :D :D................
Mada ova se nije ni secala tako da mozda je i stavio xD

A sta ako on ima sidulidu i jos je caknut u mozak pa probusi kondom? ahaaa

Ma krenula sam ja odavno, nego rekoh JOŠ kokain bih probala. :D

Ma brate, ne radi me vutra ni na čisto i smorila sam se žešće prošlo leto što dam pare da kupe ket, njih odradi, meni ko da sam spušila pljugu. A i ono, nisam u fazonu da koristim išta redovno, nego čisto da zadovoljim radoznalost. Mada možda je u pitanju samo to što sam opet odgledala Scarface sinoć, pa sam sad u gangsta tripu. :mafijas: :D

say hello to my little friend :lol:

gaddemn, dugo nisam gledao Tonija, mogao bih da ga overim.. Paćino je ipak meni bolji u ulozi Majkla Korleonea :)

kako god, ja sam skoro nabavljao neki hibrid, ono rastura samo tako, nas četvorica se odvalimo ko ženska dupeta nakon silovanja :mrgreen:

Back