Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

Dobro je nisam od Nove god do pre par dana, posto sam ja debil i ne znam da srolam ona to lepo smota :lol:

Am15KEuCQAIUM6_.jpg

Poslednja izmena:
pa ne baš, jer ti se thc taloži u tkivu
e sad ti ne ideš na urin test, to je lako, samo se nalivaš vode i pišaš kao sumanut

a za vađenje krvi nem' pojma
Raspitao sam se po forumu , i vecina mi kaze da preko obicnog testa krvi preko kojeg se proverava krvna slika i ostale obicne stvari, MOZE DA SE NADJE THC!!!
Ne razumem zato sto postoji poseban test za thc koji se mnogo placa !?

Verovatno ostaju neke posledice ako se malo vise koristi, isto kao marijuana...nista lepo ne ostavlja posledice...

stojimo mi pred školom danas i pričamo o tome
i kaže lik: ma svi su veliki mozgovi koristili lsd
i morison i stiv džobs

da, i obojica pucaju od zdravlja :lol:

mada mislim da bi bilo zanimljivo probati
prvo zakucati prozore i ostaviti barem jednu svesnu osobu u prostoriji

je li ko probao lsd?
drug moj ima zalihe toga, ne znam odakle izvlači više, a priča da se mozak pali ko lampice za jelku

ono, koje su kontraindikacije, dugoročne posledice, ima li ih?
da'l vredi da se zajebavam s tim?

E, hteo sam i ja da probam, al mi ovaj Evergreen na okupljanju napunio glavu glupostima, te kako se to taloži na dnu kičmene moždine, te kako je neki njegov ortak umislio da mu je ruka viršla i odsekao sebi prst, te kako postaneš debil nakon probavanja... A ja na netu našao da je skroz ok, ono, nema zavisnosti, jedino što imaš flešbekove, i može da bude gadno ako je loš trip, a može i da ti promeni pogled na život... Sad neam pojma, odlučih da se ne bakćem sa glupostima.... za sad :lol:

stojimo mi pred školom danas i pričamo o tome
i kaže lik: ma svi su veliki mozgovi koristili lsd
i morison i stiv džobs

da, i obojica pucaju od zdravlja :lol:

mada mislim da bi bilo zanimljivo probati
prvo zakucati prozore i ostaviti barem jednu svesnu osobu u prostoriji

Čoveče, Albert Hofmann, izumitelj te supstance , poživeo 102 godine, koliko se sećam :lol:

E, hteo sam i ja da probam, al mi ovaj Evergreen na okupljanju napunio glavu glupostima, te kako se to taloži na dnu kičmene moždine, te kako je neki njegov ortak umislio da mu je ruka viršla i odsekao sebi prst, te kako postaneš debil nakon probavanja... A ja na netu našao da je skroz ok, ono, nema zavisnosti, jedino što imaš flešbekove, i može da bude gadno ako je loš trip, a može i da ti promeni pogled na život... Sad neam pojma, odlučih da se ne bakćem sa glupostima.... za sad :lol:

Čoveče, Albert Hofmann, izumitelj te supstance , poživeo 102 godine, koliko se sećam :lol:

neki ljudi su debili i bez dodatnih supstanci, ne treba im podrška

ali viršla :lol:

Back