- Poruka
- 5.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa tako i ja razmisljam...za mene nisu normalne osobe koje zele iz cista mira da probaju te gluposti...razumem kad neko ima nekakve probleme pa misli da mu je samo to ostalo da uradi, sto naravno nije tacno...al kako god...ja nikad ne bi nista od toga probala....iskreno izbegavala bih i takva drustva...
nije droga besplatnaIs all that we see or seem /But a dream within a dream?Sve je u tripu, drugačiji pogled na svet u tom trenutku

hahaha, ostalo mu smao da pocne da se drogira...Jeste, npr. covek koji je u dugovima pomisli u sebi "Ne znam kako da vratim dug, ajde da pocnem da se drogiram"... ljudi u problemima se ubijaju, ne pocinju da se drogiraju stvarajuci jos vece probleme...stupid bicth
Eh sniki, glup ti primer, ko se još drogira ako već nema para zbog dugovanije droga besplatna
Treba uzeti u obzir da je ovo na pdfu "tinejdžeri", ne verujem da takvih ovde ima pa da duguju kintu.. većina proba zbog novog doživljaja. ne treba biti ograničen pa izbegavati sve čega se okruženje grozi, ali treba znati granicu, otvoriti um.
Ja ne bih probao hevi droge ne zato što smatram da su loše, već zato što su hemija, prerađevina u koju nabijaju svakojaka srranja, sodu bikarbonu i ostala čudesa.
Samo prirodno
probao bih gljive, gandžu već jesam, i toeto.
Sve je u tripu, drugačiji pogled na svet u tom trenutku
To su debili i sto je najgore to uopste nije trajno resenje
Pa bas zbog toga i kazem, ko ce pored ostalih problema da baca pare na drogu...
Pa i ne verujem da je ona mislila samo na tinejdzere, ali svejedno se ne slazem sa tobom, barem ovde kod mene je grad pun klinaca koji duguju pare, uglavnom zbog kladionica...pricao sam ranije da se neki lik obesio zbog dugova...bas sam zato i dao onaj primer...
Ne grozi se niko droge bez razloga...ljudi danas bas cesto koriste taj izraz i vode se izrazom "Ono sto voli vecina, to ne valja" kao na foru "mi smo posebni" a to je upravo ono sto ja smatram gluposcu... Inace ja ne pricam o travi, to smatram drogom koliko i cigare ili alkohol...
..
Jaba-daba-doo

Nadji gde sam rekao da menja i moracu da upotrebim konacno resenje...![]()

Kakve li opijate koristis...ccc![]()

i nasao sam neki zatureni ket skanka star 3 meseca i skroz je izgubio boju i sada je sivkast, valja to i dalje? 

NIKADA IKADA NEMOJTE DA SE DROGIRATE BICETE NESRECNI