Tinejdzeri i droga (ili Sta biste probali)

Pa tako i ja razmisljam...za mene nisu normalne osobe koje zele iz cista mira da probaju te gluposti...razumem kad neko ima nekakve probleme pa misli da mu je samo to ostalo da uradi, sto naravno nije tacno...al kako god...ja nikad ne bi nista od toga probala....iskreno izbegavala bih i takva drustva...

hahaha, ostalo mu smao da pocne da se drogira...Jeste, npr. covek koji je u dugovima pomisli u sebi "Ne znam kako da vratim dug, ajde da pocnem da se drogiram"... ljudi u problemima se ubijaju, ne pocinju da se drogiraju stvarajuci jos vece probleme...stupid bicth

Eh sniki, glup ti primer, ko se još drogira ako već nema para zbog dugova :mrgreen: nije droga besplatna
Treba uzeti u obzir da je ovo na pdfu "tinejdžeri", ne verujem da takvih ovde ima pa da duguju kintu.. većina proba zbog novog doživljaja. ne treba biti ograničen pa izbegavati sve čega se okruženje grozi, ali treba znati granicu, otvoriti um.

Ja ne bih probao hevi droge ne zato što smatram da su loše, već zato što su hemija, prerađevina u koju nabijaju svakojaka srranja, sodu bikarbonu i ostala čudesa.
Samo prirodno
probao bih gljive, gandžu već jesam, i toeto.
Sve je u tripu, drugačiji pogled na svet u tom trenutku

Eh sniki, glup ti primer, ko se još drogira ako već nema para zbog dugova :mrgreen: nije droga besplatna
Treba uzeti u obzir da je ovo na pdfu "tinejdžeri", ne verujem da takvih ovde ima pa da duguju kintu.. većina proba zbog novog doživljaja. ne treba biti ograničen pa izbegavati sve čega se okruženje grozi, ali treba znati granicu, otvoriti um.

Ja ne bih probao hevi droge ne zato što smatram da su loše, već zato što su hemija, prerađevina u koju nabijaju svakojaka srranja, sodu bikarbonu i ostala čudesa.
Samo prirodno
probao bih gljive, gandžu već jesam, i toeto.
Sve je u tripu, drugačiji pogled na svet u tom trenutku

Pa bas zbog toga i kazem, ko ce pored ostalih problema da baca pare na drogu...
Pa i ne verujem da je ona mislila samo na tinejdzere, ali svejedno se ne slazem sa tobom, barem ovde kod mene je grad pun klinaca koji duguju pare, uglavnom zbog kladionica...pricao sam ranije da se neki lik obesio zbog dugova...bas sam zato i dao onaj primer...

Ne grozi se niko droge bez razloga...ljudi danas bas cesto koriste taj izraz i vode se izrazom "Ono sto voli vecina, to ne valja" kao na foru "mi smo posebni" a to je upravo ono sto ja smatram gluposcu... Inace ja ne pricam o travi, to smatram drogom koliko i cigare ili alkohol...

To su debili i sto je najgore to uopste nije trajno resenje

Tako je...to resenje traje oko par sati plafon i posle toga ces morati da razis resenja za to resenje...uvek treba razmisljati hladne glave...

Poslednja izmena:
Pa bas zbog toga i kazem, ko ce pored ostalih problema da baca pare na drogu...
Pa i ne verujem da je ona mislila samo na tinejdzere, ali svejedno se ne slazem sa tobom, barem ovde kod mene je grad pun klinaca koji duguju pare, uglavnom zbog kladionica...pricao sam ranije da se neki lik obesio zbog dugova...bas sam zato i dao onaj primer...

Ne grozi se niko droge bez razloga...ljudi danas bas cesto koriste taj izraz i vode se izrazom "Ono sto voli vecina, to ne valja" kao na foru "mi smo posebni" a to je upravo ono sto ja smatram gluposcu... Inace ja ne pricam o travi, to smatram drogom koliko i cigare ili alkohol...

..

.....

Poslednja izmena:
ahahahah sad sam se setio jednog tripa kad sam bio kod ortaka, navaren :rotf:
Mi onako mrtvi naduvani oćemo da pečemo palačinke
i ovi sad preko fona traže na netu recept za smesu
i ja naleteo na mikser, neki mehanički, one dve drške/mutilice su zakačene i ima ručka pored da ih vrti

I ja se setih one scene iz Black Booksa kad je Meni uzeo šijacu mašinu za masažu, stavio na grudi i doziva Bernarda pola sata dok se ovaj nije okrenuo :rotf:
i tako ja ortaka dozivam, vrteći onu mašinu na grudima: Dobrice, Dobrice..Dobrice, Dobricen,Dobrice, Dobrice!!!

I posle pola sata on se okrene u fazonu: ŠTA KOJ ******?

I ja vrtim i dalje ono i kažem: ja sam robot prostitutka iz budućnosti :rotf: :hahaha:
Kako smo umirali bokte mazo mislim da mi se tada levo jaje uvuklo u rčma :rotf:

Back