starolecanin

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ismevanje je ovde omiljena aktivnost , kao i laganje do besvesti . Ne potresa to mene puno :)
  lep pozdrav,vidim da te zanimaju neke lepe stvari,pa ti nudim druženje u grupi "Borilački sportovi i veštine" found by Sanja, a po dogovoru bez ružnih prozivanja. Proširujemo vidike i poštujemo tuđa mišljenja, možda i ja nešto novo naučim,nikad se ne zna.Čovek se uči dok je živ.
  Zahvaljujem na pažnji.:hvala:
  vidim da si ponudio posao...pa reko da sa javim, pošto sam zainteresovan!!! ja sam iz šajkaša, verovatno znaš gde je to, imam kola, i raspoložen sam da radim, pa ako nije problem reci mi o kakvom se poslu tačno radi!?!?!?! pozzz
  E Brate meni ovo pise na stranici i nesto me zeza nece neke poruke da mi salje a neke nece:

  Postovani bRu zLi, Nakon Vase registracije na Forum Krstarice, neophodno je da prve tri poruke koje posaljete odobri moderator tog foruma. Nakon toga cete moci da nesmetano saljete poruke. Ako vam poruke nisu duze vremena odobrene, molimo vas da putem privatne poruke kontaktirate moderatora tog foruma ili nekog od supermoderatora da biste ubrzali proces odobrenja poruka.


  Kada ce da mi odobre da mogu ljudski da saljem?Btw Ne mogu savatar da namestim ja prvo ubacio vecu slicicu a posle sam je smanjio na 400x400 i opet nece da mi stave....nesto kao image change failed tako nesto
  Evo ukucaj ovo na youtube-Spartan 300 Workout & 300 Training DVD- tu covek od 54 godine objasnjava osnovni princip rada,znaci 10 vrsta vezbi 10 ponavljanja i sve puta tri serije=300, i opet kazem nema mase i pumpanja,vec misic kao i zglobovi postanu cvrsci i postojaniji,a jedno vreme mozes to da kombinujes sa trenengom za masu pa da vidis sta ces dobiti-provereno;)
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top