NajboljaDrugarica
Iskusan
- Poruka
- 6.415
sve zavisi kakav je plijen, nekad se i neckam)))))))))
volela bih i to da probam
al kakva sam verovatno bih odustala 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve zavisi kakav je plijen, nekad se i neckam)))))))))
al kakva sam verovatno bih odustala 
Pretpostavljam da pravi kurvari ćute o svemu, inače ne bi opstali u poslu. Logično mi deluje.
Sasvim logično zvuči
volela bih i to da probamal kakva sam verovatno bih odustala
![]()
)))))))))))Kurvaluk nema baš neku utvrđenu logiku.Sasvim logično zvučiPretpostavljam da pravi kurvari ćute o svemu, inače ne bi opstali u poslu. Logično mi deluje.
Zbunjena sam svim tim podelama, ako je svima zajednički imenitelj nedostatak lojalnosti, odanosti..nije li svejedno kakav ćemo izraz upotrebiti?Pa opet džaba. Jeste da su to lepši izrazi, ali ženskaroš i švaler svaki za sebe imaju posebna značenja, neobavezujuća po pitanju ''lične'' odgovornosti. Ovo je tema o onima koji švrljaju, koji su neverni, ne o ženskarošima.
Kurvaluk nema baš neku utvrđenu logiku.
Ovo potvrđuje podatak da većina žena koje se upuste ili čak pre nego što se upuste u vezu s "qurvarima", dobijaju pregršt dobronamernih saveta i jasnu poruku o
tome da je tip sa kojim nameravaju ili su već ušle u vezu - kurvar. I, da li to menja njihovu odluku?
Moje skromno iskustvo odgovara odrečno.
Danas sam govorio o čestoj koliziji između našeg racija i emocionalnog razuma - kurvaluk je očita potvrda iste.
Pre no što ti odgvorim, skoknuću časkom do svog kupatila da bacim pogled na stalak za četkice za zube!Naravno da ne menja. Prvo što urade ušniraju rolnu i puste film u kome vide svoju četkicu za zube u njegovom kupatilu. Uinat dobronamernoj okolini.
Nije mi najjasnije da li me nešto pitaš, da li si u nedoumici oko značenja, da li treba da objasnim.kurvar vs. ženskaroš?
![]()

Predlažem da batalimo ovu jalovu diskusiju i pozovemo istinske kurvare da se sami jave, kažu nešto o sebi, objasne malo taj fenomen iz prve ruke itd.![]()
)))))Pa sad, možda si bila sarkastična, jer mi se čini da si dobro shvatila sve što sam napisao do pominjanja ebanja. Jer u sva tri primera ebanje stoji kao cilj.Znači
ženskaroš iliti muškarac koji obožava žene, ako malo zastrani postaje švaler, a ako mu se baš osladi onda prelazi u kategoriju kurvara. Koji, iako i dalje voli žene, sad ih i jebbe.
Pa sad, možda si bila sarkastična, jer mi se čini da si dobro shvatila sve što sam napisao do pominjanja ebanja. Jer u sva tri primera ebanje stoji kao cilj.
Ali, kažem ti, ovo je moja lična semantika. Ne vredi raspravljati o tome. Skreće se sa teme. Nazovite svakoga kako hoćete.
Eto, slažem se, neka se onaj koji nečim opčini ženu a neće da je ebe nazove ženskaroš ili švaler u zavisnosti od toga dal je udata. Misim pošto već ebe sve ostale osim te žene.

Pa deli kako oćeš, to ti i kažem.A kažu da žene kompliciraju
ja to dijelim na one koji vole/ne vole žene, i one koji jebbu/ne jebbu. Amin.
))
Pa deli kako oćeš, to ti i kažem.))
Mada sam primetio, istražujući reči, da su kurvari najčešće tako nazivani od strane prevarenih žena.
A da su ženskaroši i švaleri uglavnom oni karakterisani tim nazivom od žena koje po pravilu ne bejahu ebane s njihove strane. Misim to teorecki ne znači da oni ne ebu uopšte, štaviše, reči ukazuju na to.
Rekao bih da smo u neku ruku saglasni.![]()
ne bejahu ebane s njihove strane hahahahaMoraću da pazim ubuduće koji ću izraz upotrebljavati: ))Pa deli kako oćeš, to ti i kažem.))
Mada sam primetio, istražujući reči, da su kurvari najčešće tako nazivani od strane prevarenih žena.
A da su ženskaroši i švaleri uglavnom oni karakterisani tim nazivom od žena koje po pravilu ne bejahu ebane s njihove strane. Misim to teorecki ne znači da oni ne ebu uopšte, štaviše, reči ukazuju na to, misim bilo bi apsurdno drugačije tvrditi.
Rekao bih da smo u neku ruku saglasni.![]()
Moraću da pazim ubuduće koji ću izraz upotrebljavati: ))

steta..jel nisi sposobna da nadjes nekog da te kresne lepo..vec moras,,?Znači odrednica za kurvara je da vara svoju ženu, a za švalera da jebbe tuđu.
Ajme meni,,, sve mi se pomiješalo.
Idem masturbirati![]()
nema vis tih tipova..Šmeker, dasa, šarmer...tačno mogu da zamislim neke realne pa čak i filmske likove kojima pristaju ti izrazi..
Ali ne bih to nipošto stavljala u isti koš sa nekim švrljatorima.
steta..jel nisi sposobna da nadjes nekog da te kresne lepo..vec moras,,?![]()
Oko toga ne smes ni razmisljati..Dok bih rastumačila jebbe li tuđu ili samo svoju ženu, zabolila bih me glava.
Pa naravno, saglasan sam, sa svima i sa svim što rečete sam saglasan.Šmeker, dasa, šarmer...tačno mogu da zamislim neke realne pa čak i filmske likove kojima pristaju ti izrazi..
Ali ne bih to nipošto stavljala u isti koš sa nekim švrljatorima.
... Zapravo lažem, mislim da kurvar ne može da bude šmeker.
... oni karakterisani tim nazivom od žena koje po pravilu ne bejahu ebane s njihove strane