Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislis da bi ti dala? Kada jedes orase prvo trebas da razbijes ljusturu,pa tek onda da pojedes ono utra,e tako je isto i sa zemkom. Prvo treba da joj razjebes pamet,pa da uzivas u carima pice. Ako kaze da i odmah ti da,znaci da je drolja i nije za tebe,ako kaze jednom ne,onda je to mozda,a ako kaze dva puta ne onda je to ne. E sad ti vise puta moras da cujes ono mozda i da se nadjebavas sa njom u mozak da bi dobio,a za to pametni ljudi nemaju zivaca + njen karakter,mislim da bi prve veceri Jhone dobio batine od mrkija(hatorkin alter ego Balkanskog sivonje aka brdjanina). :D

To je skoro kompliment:heart:

nisam,pas koji laje ne ujeda

ili sam hiper bitch,ili sam hiper maza
ili sam hiper neutralna
ali znam da me volis:heart:
No faking vej! Nekako devojci kad raskine sa nekim ako joj je stalo do te osobe,nije nista ispod nivoa,ne sportski da uradi pa makar te zavadila sa naj ortakom,zavadila sa matorcima,odrukala te muriji iako si trazeniji od Ratka Mladica itd samo da ti se osveti. Jos opasnije su zamke koje pecate kujcice i fore parfemisanja sobe,obecavanje lake pice,menstruacija u kafi i sl. Ja trazim sto gluplju. Da si gluplja mozda bi imalo nade za nas! :D

Nikad nista od toga nisam uradila,casna zenska rec(ako tako nesto postoji:mrgreen:)
cak i kad me zajebe neko na prijateljskoj bazi,sto mi mnogo teze pada od boj baze

ima nade za nas,radim sve sto je u mojoj moci da ubijem sto vise neurona u rekordnom roku,a to ukljucuje i pola kutije lm-a za vece,iako mi se od samo jedne cigarice pegla

tako da,ne gubi nadu,uzela sam ja stvari u svoje ruke

Opet me zajebava komp.:evil: Kakve mi se sve glupe situacije desavaju, to je da covek ne poveruje! :dash: Pustim film u windows media playeru, nalepim titl i on ne reaguje.:roll: Posto me widnows stalno zeza, skinem bs player kod koga uvek moze prevod da se stavi. I nalepi mi prevod normalno, ali kad stisnem na ful skrin on nestane.:sad2: Sta sad da radim? Je l ima neko neki predlog? :besna:

Eh da, isto sa jednom devojkom preko neke socijalne mreze se dopisujem, i isto je vrlo lepa devojka a i svidja mi se kako se ponasa. Moglo bi se reci da je takvu ribu u ovo vreme tesko naci. Ali problem je sto su okolnosti takve da nema teorije da ista probam, jer su velike razlike u pitanju. A stalno mislim na to, k'o neka budala. Uopste to ne lici na mene, obicno sam hladan kao oluk, pa mi je i cudno sto ista osecam. A osecam se skroz retardirano, k'o klinac neki i ne zna sta da radim :O A neprijatno mi je jer sam se skroz promenio po pitanju toga. Obicno me bole kapak za zenski rod, i kad sam u vezi i kad nisam u vezi, ali ovo bas nisam ja.
I eto moje zivotne price da mi se uvek svidjaju pogresne osobe. Fak :D

Apdejt na problemo. Raskinula je sa deckom. Ja sam tu da je utesim :zper: Ima Boga, ima Boga :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back