maleckaaaa
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
meni nije samo jasno kako neko moze da voli folklor?
ahhh ni meni nije jasno xD al ono....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni nije samo jasno kako neko moze da voli folklor?
sarmantan kao i uvek
ne konzumiras i to je to. ili pijes uz bensedin i dr lekove.jedan ozbiljan problem
hiper sam osetljiva cak i na najblaze vrste opijata
a i na kofein vala,popijem solju kafe u sedam uvece i ne mogu celu noc da zaspim
popusim pola cigarete,vtri mi se u glavi
jel moze to nekako da se izleci,aristotelove mu brade?

No faking vej! Nekako devojci kad raskine sa nekim ako joj je stalo do te osobe,nije nista ispod nivoa,ne sportski da uradi pa makar te zavadila sa naj ortakom,zavadila sa matorcima,odrukala te muriji iako si trazeniji od Ratka Mladica itd samo da ti se osveti. Jos opasnije su zamke koje pecate kujcice i fore parfemisanja sobe,obecavanje lake pice,menstruacija u kafi i sl. Ja trazim sto gluplju. Da si gluplja mozda bi imalo nade za nas!To je skoro kompliment
nisam,pas koji laje ne ujeda
ili sam hiper bitch,ili sam hiper maza
ili sam hiper neutralna
ali znam da me volis![]()
)
Kakve mi se sve glupe situacije desavaju, to je da covek ne poveruje!
Pustim film u windows media playeru, nalepim titl i on ne reaguje.
Sta sad da radim? Je l ima neko neki predlog? 
ne valja prevod ili si ti glupa pa numes da namestis.Eh da, isto sa jednom devojkom preko neke socijalne mreze se dopisujem, i isto je vrlo lepa devojka a i svidja mi se kako se ponasa. Moglo bi se reci da je takvu ribu u ovo vreme tesko naci. Ali problem je sto su okolnosti takve da nema teorije da ista probam, jer su velike razlike u pitanju. A stalno mislim na to, k'o neka budala. Uopste to ne lici na mene, obicno sam hladan kao oluk, pa mi je i cudno sto ista osecam. A osecam se skroz retardirano, k'o klinac neki i ne zna sta da radim :O A neprijatno mi je jer sam se skroz promenio po pitanju toga. Obicno me bole kapak za zenski rod, i kad sam u vezi i kad nisam u vezi, ali ovo bas nisam ja.
I eto moje zivotne price da mi se uvek svidjaju pogresne osobe. Fak![]()
Ima Boga, ima Boga