Teen problemi (Obavezno pročitati uvodni post)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jhone batali to,jos je to taze.

Cuj samo sta je samnom danas bilo! uzmem da muvam koleginicu koja mi se svidja i tako mi pricamo i posto ima osmeh koji pokazuje zube i meso iznad zuba vidim debele naslage na zubima + saznam da izlazi na mesta koja su dno dna i za najgore seljake i hteo sam da povratim i psovao sam sve po spisku posle sat vremena. Veceg idiota nisam skoro video,a delovala je i fini i cisto i pametno,a sve je suprotno! KAd ne peres zube kako se tek onda dole peres bog te ****!

Cuj samo sta je samnom danas bilo! uzmem da muvam koleginicu koja mi se svidja i tako mi pricamo i posto ima osmeh koji pokazuje zube i meso iznad zuba vidim debele naslage na zubima + saznam da izlazi na mesta koja su dno dna i za najgore seljake i hteo sam da povratim i psovao sam sve po spisku posle sat vremena. Veceg idiota nisam skoro video,a delovala je i fini i cisto i pametno,a sve je suprotno! KAd ne peres zube kako se tek onda dole peres bog te ****!

Super brate!
One su posebno pazljive dole!
Msm sto ne peru zube!
Nego ja se shebo do bola!
OVi profesori nisu normalni! Dođe kaze naucite sledeci 3 lekcije iz geografije ja sledeci cas ih pitam i tako vec od pocetka!
Nekontam ga za sta ga placuju!
A latinski mi takvu jedinicu dade! Mama mila belaja,nisam znao neki prevod iiako sam ucio gramatiku! /facepalm/
Sutra kontr iz hemije,ne gine mi jedan,nezna niko nista,Meča/profa/ samo prica o faćkarćkanju i kako netreba ic nedeljom u grad!
A tek moja razredna!Zenu sa vise ukusa nisi vidio!Majica world best run+sako!
Msms ok je sve to,ali kako ti ona slatko saopsti da si dobio 1 /srecom nisam jos fasovo ali cu sutra/
A sutra gledamo film iz bilologije!
NAZIV FILMA///////TOM CRUZ KAO MITOHONDRIJA

Super brate!
Msm sto ne peru zube!
OVi profesori nisu normalni! Dođe kaze naucite sledeci 3 lekcije iz geografije ja sledeci cas ih pitam i tako vec od pocetka!
A latinski mi takvu jedinicu dade! Mama mila belaja,nisam znao neki prevod iiako sam ucio gramatiku! /facepalm/
Sutra kontr iz hemije,ne gine mi jedan,nezna niko nista,Meča/profa/ samo prica o faćkarćkanju i kako netreba ic nedeljom u grad!
Msms ok je sve to,ali kako ti ona slatko saopsti da si dobio 1 /srecom nisam jos fasovo ali cu sutra/

jesus-facepalm-facepalm-jesus-epic-demotivational-poster-1218659828.jpg

Boze, jedan dan nisam bio na forumu i sad dodjem i vidim kako se sve super stvari desavaju kad nisam tu...help? :(

sarmantan kao i uvek
:lol:
ma cuti,ko bi nju sa onakvim karakterom oprco?
Od forumasa...niko...:lol:
Apdejt na problemo. Raskinula je sa deckom. Ja sam tu da je utesim :zper: Ima Boga, ima Boga :mrgreen:

Ja mis'io ti se za'ebavas...:huh:
Ajde nabaci nesto bratu...:per:

Amerikanke uzinu nose u kutijici, a nase na zubima...pitaj je da podelite uzinu, ako nece reci joj da je stipsa! :(
Super brate!
Msm sto ne peru zube!
ahahaha...:lol::lol:
ec71a7a3.jpg

I dont love you anyomore!
Now have a cookie!

:hahaha: :hahaha: :rotf: :hahaha1:

Slazem se. Ono uopste nije bio spam vec konstruktivan razgovor koji je malo skrenuo na zensku pozadinu Ako bas nemas pametnija posla brisi kupatilo ili tako nesto.

samo sam ti rekao da se pesma slaze z prezentaciju kao dupe i oko tj ne slaze se uopste. Treba pola sale da headbenguje kad pustis prezentaciju i mnogo je agresivno! Za prezentejsn ide neki instrumental.

E ovako imam jedan problem :D ..
Zaljubio sam se u jednu devojku pametnu i lepu :D i ne znam kako da se upoznam sa njom (nemojte samo da mi pricate kako ne znam da pridjem i te gluposti..zato sam seo na stolicu i napisao da mi treba pomoc od iskusnijih :D ).
Prosla devojka je bila glupa i lepa i to je bilo lako smuvati jer je ona je bila zaljubljena u mene, a ja i nisam nesto u nju...
A sad sam ja zaljubljen i ne znam sta da radim..
Ovo mi je komplikovano cim je vidim ko da cu da padnem u nesvest :D tako nekako.. :/

Aha, znam, to je onaj trip - sinus kroz kosinus jednako sinus, kosinus kroy sinus, jednako kosinus

imao sam tu tabelu, odštampanu, ali davno sam učio pa sam zaboravio

pogledaj, mora imati negde na netu, to su samo šifre, nema teksta pa traži i na engleskom

lako ćeš naučiti, ali obavezno nauči napamet. I ne obeshrabrujte ga, nego pomozite ako možete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back