"СВИЛЕН ГАЈТАН" ЗА ДС

Шон:
i shta cesh sa parama kad ti glava ostane prazna... uostalom ako su ti pare prioritet u zhivotu i jedino merilo vrednosti shto zhivish ovde kad znashj da se nece nish promeniti josh 50 godina. imash lep tekst mome kapora u najnovijem ninu, parafraza dva prijatelja, jedan ostao ovde a drugi otisao u beli svet... jako pouchno.

Da ponesem knjige iz istorije pa da sa njima kupim auto?
Prazna glava kažeš? Jel? E pa čovek se uči dok je živ ali svaki umre lud.

eremita:
Значи не верујеш ми.......е свашта..... :lol: :lol: :lol:

Evo dokaz:
cats.jpg

Iron Lord:
Da ponesem knjige iz istorije pa da sa njima kupim auto?
Prazna glava kažeš? Jel? E pa čovek se uči dok je živ ali svaki umre lud.

ne mogu da te razumem.. zhivish u beogradu, mozhesh sa par hiljada evra da zapochnesh bilo kakav privatan biznis, na hiljade porodica jako lepo zhive samo od toga. nis' valjda tolko nesposoban da ne mozhesh da zaradish trichavih hiljadu dve evra mesechno?

Шон:
ne mogu da te razumem.. zhivish u beogradu, mozhesh sa par hiljada evra da zapochnesh bilo kakav privatan biznis, na hiljade porodica jako lepo zhive samo od toga. nis' valjda tolko nesposoban da ne mozhesh da zaradish trichavih hiljadu dve evra mesechno?

A koji to Beogradjani zaradjuju par hiljada evra mesečno? Oni koje juri policija? Verovatno na njih misliš pošto je JUL odavno ispao iz igre...

inagadadavida:
Ma ako je meni cale komunista, ne znaci da sam i ja.......to bi trebalo svakome ko ima malo mozga, da bude prirodno.........sem tebi , debilu......

Ali, kako to , da ti , i ekipa antikomunista (satro) dizete stalno komuniste u nebesa???
Pa vasi favoriti su uvek neke Bidze i Rake, Palme i Mire......... :D

I sad, vi, kao satro antikomunisti.........

A to , sto je idiot odsekao sebi prst , opravdavas gangrenom??? :D :D :D

Pa, majmune zaostali, onda se ide u bolnicu..........a ne seku se prsti makazama, bar u nekom normalnom svetu :D :D :D
Kapiram, da bi i ti , mogao , kada ti se posreci da nesto poyebes ( i ako ti se ikada posreci).......ako dobijes triper, mogao da pozajmis od Bidze makaze, da odseces to malo crva, da ne umres..... :D :D :D

ma svi znamo da si ti komunjarcina ona raspala. Samo i takvi jesu u LDP-u

Iron Lord:
A koji to Beogradjani zaradjuju par hiljada evra mesečno? Oni koje juri policija? Verovatno na njih misliš pošto je JUL odavno ispao iz igre...

Postavljac posta, o lakoci stvaranja "par somica evrica" , sumnjam da toliko zaradjuje godisnje........samo takva gologuzija, se tako lakonski odnosi o "par soma evra mesecno" :roll: :roll: :roll:

U zemlji gde je prosecna plata 200 evra.......mangup :D

inagadadavida:
Postavljac posta, o lakoci stvaranja "par somica evrica" , sumnjam da toliko zaradjuje godisnje........samo takva gologuzija, se tako lakonski odnosi o "par soma evra mesecno" :roll: :roll: :roll:

U zemlji gde je prosecna plata 200 evra.......mangup :D

pa siso jedna, ja te proshle godine zvao na vecheru gde god zelish, al' poshto si pitchka u dushi uvatio te trt.... :) zamisli ulazish u restoran a ono obezbedjenje... :) il' neki celavci...:)

Back