eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Iron Lord:A ja sam premijer Srbije, samo nisam hteo da vam kažem. Ko bi rekao?
Значи не верујеш ми.......е свашта.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iron Lord:A ja sam premijer Srbije, samo nisam hteo da vam kažem. Ko bi rekao?

Osoba B: Ja sam premijer Srbije, samo nisam hteo da vam kažem.Iron Lord:A ja sam premijer Srbije, samo nisam hteo da vam kažem. Ko bi rekao?

Шон:i shta cesh sa parama kad ti glava ostane prazna... uostalom ako su ti pare prioritet u zhivotu i jedino merilo vrednosti shto zhivish ovde kad znashj da se nece nish promeniti josh 50 godina. imash lep tekst mome kapora u najnovijem ninu, parafraza dva prijatelja, jedan ostao ovde a drugi otisao u beli svet... jako pouchno.
ne mogu da te razumem.. zhivish u beogradu, mozhesh sa par hiljada evra da zapochnesh bilo kakav privatan biznis, na hiljade porodica jako lepo zhive samo od toga. nis' valjda tolko nesposoban da ne mozhesh da zaradish trichavih hiljadu dve evra mesechno?Iron Lord:Da ponesem knjige iz istorije pa da sa njima kupim auto?
Prazna glava kažeš? Jel? E pa čovek se uči dok je živ ali svaki umre lud.
Iron Lord:Ti si u DSS od početka ili od kad se raspala SPS?
Osoba C: Hiljadu mu mačića ko sam onda ja?Шон:Osoba B: Ja sam premijer Srbije, samo nisam hteo da vam kažem.![]()
![]()
![]()
inagadadavida:Marlon je , bravurozno, u niskom letu........preleteo iz JULa u DSS......kao i mnogi drugi.
Tako se , za par dana DSS, inace minibus partija, dobro nadjubrila kadrovima iz JULa i SPSa........i postala cudo od partije........raste ko pecurka na gomnima![]()

Шон:ne mogu da te razumem.. zhivish u beogradu, mozhesh sa par hiljada evra da zapochnesh bilo kakav privatan biznis, na hiljade porodica jako lepo zhive samo od toga. nis' valjda tolko nesposoban da ne mozhesh da zaradish trichavih hiljadu dve evra mesechno?
Шон:a tis' preleteo u visokom letu ko soko otvorenog kljuna sa mitinog zhivana pikirajuci na mog![]()
Iron Lord:A koji to Beogradjani zaradjuju par hiljada evra mesečno? Oni koje juri policija? Verovatno na njih misliš pošto je JUL odavno ispao iz igre...
Шон:a tis' preleteo u visokom letu ko soko otvorenog kljuna sa mitinog zhivana pikirajuci na mog![]()
inagadadavida:![]()
![]()
.........mita nema zivana.....odseko ga makazama, kad je dobio gangrenu, ko njegov idol, Bidza........
![]()
![]()
![]()
A za tebe mislim , da zasigurno nemas mooda.......![]()

inagadadavida:Ma ako je meni cale komunista, ne znaci da sam i ja.......to bi trebalo svakome ko ima malo mozga, da bude prirodno.........sem tebi , debilu......
Ali, kako to , da ti , i ekipa antikomunista (satro) dizete stalno komuniste u nebesa???
Pa vasi favoriti su uvek neke Bidze i Rake, Palme i Mire.........![]()
I sad, vi, kao satro antikomunisti.........
A to , sto je idiot odsekao sebi prst , opravdavas gangrenom???![]()
![]()
![]()
Pa, majmune zaostali, onda se ide u bolnicu..........a ne seku se prsti makazama, bar u nekom normalnom svetu![]()
![]()
![]()
Kapiram, da bi i ti , mogao , kada ti se posreci da nesto poyebes ( i ako ti se ikada posreci).......ako dobijes triper, mogao da pozajmis od Bidze makaze, da odseces to malo crva, da ne umres.....![]()
![]()
![]()
Iron Lord:Aaaaa... pa to ste ipak vi...
![]()
A baš sam se čudio, otkud čovek koji se toliko razume u pozorište...

Iron Lord:A koji to Beogradjani zaradjuju par hiljada evra mesečno? Oni koje juri policija? Verovatno na njih misliš pošto je JUL odavno ispao iz igre...
Jerry Ropero:ma svi znamo da si ti komunjarcina ona raspala. Samo i takvi jesu u LDP-u
Шон:e brate srbine.... sad me bash razochara ako ovo govorish iskreno. mislio sam da si pametniji.
inagadadavida:Postavljac posta, o lakoci stvaranja "par somica evrica" , sumnjam da toliko zaradjuje godisnje........samo takva gologuzija, se tako lakonski odnosi o "par soma evra mesecno"![]()
![]()
![]()
U zemlji gde je prosecna plata 200 evra.......mangup![]()
zamisli ulazish u restoran a ono obezbedjenje...
il' neki celavci...
Шон:pa siso jedna, ja te proshle godine zvao na vecheru gde god zelish, al' poshto si pitchka u dushi uvatio te trt....zamisli ulazish u restoran a ono obezbedjenje...
il' neki celavci...
![]()
Шон:pa siso jedna, ja te proshle godine zvao na vecheru gde god zelish, al' poshto si pitchka u dushi uvatio te trt....zamisli ulazish u restoran a ono obezbedjenje...
il' neki celavci...
![]()
inagadadavida:Ti mene zvao na veceru???![]()
Ajmo veceras...........molim te![]()
![]()
.......sa sve celavcima..
Evo , javno prihvatam
inagadadavida:Ti mene zvao na veceru???![]()
Ajmo veceras...........molim te![]()
![]()
.......sa sve celavcima..
Evo , javno prihvatam

Шон:vish koljega shto baljegash... ja sa svima postupam isto ko sa zhenama, tako i sa mushkima... uchtivo pozovem prvi put, pa ako odbije nema drugog puta. znachi nemoj da se uvlachish propustio si shansu da vidish legendu uzhivo.![]()

zahvaljujem na pozivu... al' biram drushtvo. ranije smo josh i mogli da se nadjemo u nekoj prichi... danas jok.inagadadavida:Shatro.........![]()
![]()
![]()
Evo, ja tebe javno zovem na veceru........sa sve tvojim celavcima.......
OK????