"СВИЛЕН ГАЈТАН" ЗА ДС

svetolik trpkovic:
kafica i basti sa 'italijanskim" stolicama ima po celoj Srbiji, kod nas u Novom Sadu koliko hoces i verujem da sluze isti asortiman kao u Svilajnac-city tako mi nije jasno zasto bi neko isao u tu selendru ako bas ne mora ,da nisu i oni ko bosanci nasli neku pramidu ?

aha... sad imash i ti.. pa morash da imash kad su ti radikali na vlasti... chim ti dodju plavo zhuti ima da slushash miroslava ilica...

Jerry Ropero:
hehehe a ti si mi kao neki gradjanin do bola :D :D :D
aham.:D
pozdrav za sandzak i drustvo 'srbskih' radikala ispred seoskog dragstora;)

Jerry Ropero:
znaci svi koji nece lopine iz DS-a su glupi, primitivni, neobrazovani, seljaci i slicno.
ma ne svi. al ti nisi medju njima.
yebe te to shto nisi gerga, seljak. tipa, moj deda, sa pet zuba, sa shumadijske njive. pa da ti chovek oprosti.
ti si samo -decko debil;)
Jerry Ropero:
ma ogledni se samo u ogledalu od pozadi i videces da ti i dalje viri praziluk iz dupeta :D :D
wow mora da da :D

Jerry Ropero:
hehehe a ti si mi kao neki gradjanin do bola :D :D :D

znaci svi koji nece lopine iz DS-a su glupi, primitivni, neobrazovani, seljaci i slicno.

ma ogledni se samo u ogledalu od pozadi i videces da ti i dalje viri praziluk iz dupeta :D :D

Ма пусти Џери, зна се да су код нас најгоре ПОКОНДИРЕНЕ ТИКВЕ, или ПОПАПУЧЕНИ ОПАНЦИ - није џабе то народ смислио....... 8-) 8-) 8-)

Bidza je , lik koji je , u drugom milenijumu, sam sebi odsekao prst makazama :shock: :shock: :shock:

Kada je Van Gog sebi odsekao uvo, psihijatri su utvrdili da je bolovao od sizofrenije......da li budaletina, koja sebi sece prste makazama , moze da bude normalan covek?? :confused:

Da li iko normalan moze da glasa za budalu, koja bi sebi , npr, iskopala oko, zato sto ga je svrbelo???? :D :D :D

Yebote, ljudi......niste culi da postoje lekari??......ili i vi vadite zube motocanglama ???

Bidza je zajedno sa Rakom, pevao u skupstini , pred kamerama, cuvenu:

"Slobodane ti si komunista ,
volimo te ko Isusa Hrista..." :shock:

Treba samo malo prostudirati, kakvi su tek idioti oni koji su glasali za osakacenog komunistu, i ovi koji se raduju ko debili na marmeladu, sto je ostao predsednik opstine :shock:

Normalan covek , kada i ako glasa za nekoga, glasa za osobu , za koju veruje da je sposobniji, obrazovaniji, i pametniji od njega.......

Mogu samo da zamislim , sa uzasom, gomilu seljackih zombija, koji su ubedjeni da je Bidza pametniji od njih......... :D :D :D .....na sta li tek oni lice???

Bidza je ortodoksni komunista, bio i ostao.........pa bi rekao , da ste svi vi pomalo komunisti......i naravno, pomalo Bidze.....

BTW......Bidza, Badza, i Budza.......su nadimci rezervisani za seoske budale i pijandure.........ali , i takav osakacen, glup, smesan komunista Bidza je za ove forumase, njegovo velicanstvo Bidza........koji su tek to mentoli :D

pa nemam ja nista protv Svilajnca ali je cudno da svi dizu u nebesa selendru iz koje je vise od pola stanovnika zbrisala u Nemacku i druge mrske neprijateljske zemlje u cemu su neslavni rekorder u Srbiji mora da je divno mesto za zivot a i oni sto su ostali gledaju da zbrisu jer se od italijanskih stolica ne zivi.

inagadadavida:
Bidza je , lik koji je , u drugom milenijumu, sam sebi odsekao prst makazama :shock: :shock: :shock:

Kada je Van Gog sebi odsekao uvo, psihijatri su utvrdili da je bolovao od sizofrenije......da li budaletina, koja sebi sece prste makazama , moze da bude normalan covek?? :confused:

Da li iko normalan moze da glasa za budalu, koja bi sebi , npr, iskopala oko, zato sto ga je svrbelo???? :D :D :D

Yebote, ljudi......niste culi da postoje lekari??......ili i vi vadite zube motocanglama ???

Bidza je zajedno sa Rakom, pevao u skupstini , pred kamerama, cuvenu:

"Slobodane ti si komunista ,
volimo te ko Isusa Hrista..." :shock:

Treba samo malo prostudirati, kakvi su tek idioti oni koji su glasali za osakacenog komunistu, i ovi koji se raduju ko debili na marmeladu, sto je ostao predsednik opstine :shock:

Normalan covek , kada i ako glasa za nekoga, glasa za osobu , za koju veruje da je sposobniji, obrazovaniji, i pametniji od njega.......

Mogu samo da zamislim , sa uzasom, gomilu seljackih zombija, koji su ubedjeni da je Bidza pametniji od njih......... :D :D :D .....na sta li tek oni lice???

Bidza je ortodoksni komunista, bio i ostao.........pa bi rekao , da ste svi vi pomalo komunisti......i naravno, pomalo Bidze.....

BTW......Bidza, Badza, i Budza.......su nadimci rezervisani za seoske budale i pijandure.........ali , i takav osakacen, glup, smesan komunista Bidza je za ove forumase, njegovo velicanstvo Bidza........koji su tek to mentoli :D

Пајз' молим те фино, па зар не рече ти да ти је "друг Тита" ИДОЛ, па зар не рече ти да ти је "друг татица" и дан данас КОМУНИСТИЧКИ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР У ПЕмЗИЈИ...а сада ти смета Биџа-комуњара.......ахахаха........

Каква је разлика између Биџе и Бориса Тадића или Биџе и Ђиласа - никаква, осим у годинама... с тим што су ови превртачи а Биџа је бар остао доследан својим идеалима......

п.с Биџа је себи отсекао прст јер је добио ГАНГРЕНУ - да то није учинио не би био жив или би му ампутирали већи део тела...... :lol: :lol: :lol:

Ja se izvinjavam ljudima dobre volje koji su shvatili zasto narod bira Bidzu,a ovi ostali su totalni kreteni.I ne samo oni vec svi oni koji su zagovarali Bidzinu smenu,znaci pocevsi od vrha svih gore pomenutih stranaka.
Na zavodu za zaposljavanje,ili kako se v3ec zove,u Svilajncu se nalazi manje od 100(sto) osoba. Svilajncani do njiva idu asfaltiranim putevima,i da ne nabeajam.E zato narod glasa za jednog postenog coveka.
Inace Bidza je veliki dobrotvor,on i njegova supruga su othranili i isskolovali na desetine dece.Bidza nikada nije uzeo ni dinara plate zato sto je predsednik,vec radi volonterski za razliku od ovih lopova iz DS-a i G17+.
ZATO NAROD VOLI I BIRA BIDZU.SVAKA CAST BIDZO.

svetolik trpkovic:
pa nemam ja nista protv Svilajnca ali je cudno da svi dizu u nebesa selendru iz koje je vise od pola stanovnika zbrisala u Nemacku i druge mrske neprijateljske zemlje u cemu su neslavni rekorder u Srbiji mora da je divno mesto za zivot a i oni sto su ostali gledaju da zbrisu jer se od italijanskih stolica ne zivi.

opet se ne razumemo... nemam nishta protiv konkretne kritike bilo koga, ali paushalne ocene o nechemu shto nema neko pojma je debilni diletantizam, nadam se da se slazhesh makar u tome. po toj logici je novi sad selendra jer su radikali na vlasti.... :)

drbob:
Ja se izvinjavam ljudima dobre volje koji su shvatili zasto narod bira Bidzu,a ovi ostali su totalni kreteni.I ne samo oni vec svi oni koji su zagovarali Bidzinu smenu,znaci pocevsi od vrha svih gore pomenutih stranaka.
Na zavodu za zaposljavanje,ili kako se v3ec zove,u Svilajncu se nalazi manje od 100(sto) osoba. Svilajncani do njiva idu asfaltiranim putevima,i da ne nabeajam.E zato narod glasa za jednog postenog coveka.
Inace Bidza je veliki dobrotvor,on i njegova supruga su othranili i isskolovali na desetine dece.Bidza nikada nije uzeo ni dinara plate zato sto je predsednik,vec radi volonterski za razliku od ovih lopova iz DS-a i G17+.
ZATO NAROD VOLI I BIRA BIDZU.SVAKA CAST BIDZO.

o takvom asfaltu u beogradu mozemo da sanjamo...

eremita:
Ииииииии.......ево шта им је народ одговорио........БИЏА ОСТАЈЕ! А ДС може
да узме СВИЛЕН ГАЈТАН и да се обеси...... :lol: :lol: :lol:

Neće, jer nemaju ni stida ni srama

Argumentacija im je bila da "svaki dan 2 čoveka ostaju bez posla", a koliko je dobilo otkaz koliko su oni na vlast

Narod je glasao za Bidžu jer su se "demokrate" pokazali kao kriminalci kad su bili na vlasti u Svilajncu od 2000-te

eremita:
Пајз' молим те фино, па зар не рече ти да ти је "друг Тита" ИДОЛ, па зар не рече ти да ти је "друг татица" и дан данас КОМУНИСТИЧКИ ГЕНЕРАЛ-МАЈОР У ПЕмЗИЈИ...а сада ти смета Биџа-комуњара.......ахахаха........

Каква је разлика између Биџе и Бориса Тадића или Биџе и Ђиласа - никаква, осим у годинама... с тим што су ови превртачи а Биџа је бар остао доследан својим идеалима......

п.с Биџа је себи отсекао прст јер је добио ГАНГРЕНУ - да то није учинио не би био жив или би му ампутирали већи део тела...... :lol: :lol: :lol:

Ma ako je meni cale komunista, ne znaci da sam i ja.......to bi trebalo svakome ko ima malo mozga, da bude prirodno.........sem tebi , debilu......

Ali, kako to , da ti , i ekipa antikomunista (satro) dizete stalno komuniste u nebesa???
Pa vasi favoriti su uvek neke Bidze i Rake, Palme i Mire......... :D

I sad, vi, kao satro antikomunisti.........

A to , sto je idiot odsekao sebi prst , opravdavas gangrenom??? :D :D :D

Pa, majmune zaostali, onda se ide u bolnicu..........a ne seku se prsti makazama, bar u nekom normalnom svetu :D :D :D
Kapiram, da bi i ti , mogao , kada ti se posreci da nesto poyebes ( i ako ti se ikada posreci).......ako dobijes triper, mogao da pozajmis od Bidze makaze, da odseces to malo crva, da ne umres..... :D :D :D

svetolik trpkovic:
Zanimljivo je da veliki monarhisti i antikomunisti izrazavaju svoje divljenje i obozavanje prema deklarisaom komunisti Bidzi ,valjda su zaboravili da od Gazimestana vise nisu komunjare ili ih lupa nostalgija za tim vremenima .

Treba biti samo lud rodjen da se ne shvata šta se zapravo dešava u Svilajncu.

ZAŠTO JE SOVA POVUKAO SVE TUŽBE PROTIV BIDŽE???

Back