Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.715
Da li su se studenti sa gnušanjem & gadjenjem ogradili od izjava koje ovih dana pristižu iz pokojnog DS-a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Demokratska stranka je propadala otkako ju je bio de fakto a onda i de jure zajašio prvo gradonačelnik Beograda (koji je kao takav doprineo da SNS ostvari svoju prvu veliku pobedu, onomad na Voždovcu, šta je bilo kritično za dalji uspeh prerušenih radikala), zatim Oskarov predsednik Košarkaškog saveza i na kraju lažni opozicionar Đilas koji je kao takav uništio Savez za Srbiju, srušio proteste 1od5miliona i još mnogo toga minirao, mrzi me da nabrajam. Taj trojanac je na raaaazne načine uništavao Demokratsku stranku koristeći je pri tome za svoje lažno-opozicione aktivnosti sračunate u cilju učvršćivanja Oskara na vlasti. Sa inače vrlo harizmatičnim Srđanom Milivojevićem to propadanje jeste zaustavljeno, pre svega njegovom odlukom da nedvosmisleno podrži studente. Bivši otporaš Milivojević je dobio na popularnosti među studentima, a to se reflektuje i na građane.Demokratska stranka je svakom koalicijom bila u sve goroj poziciji, takoreći ostajala bez mandata.
au, pa ti im odradi karakterne osobine ko moja komšinica učesnicima Zadruge uz kafuDjilas je drzao DS u saci pre svega zbog cinjenice da im je bio poverilac dugova.
Pride se mora primetiti da Lutovac iako je u prvom momentu bio dobro resenje u odnosu na Comicku, ipak se pokazalo da niti ima harizmu, niti operativne sposobnosti da uspesno rukovodi strankom.
Da li zato Vucic podrzava sve glavne mafijase po srpskim gradovima?Sasvim normalno da podržiš onoga ko će tebe da podrži
samo da nema sise kao braca vucic![]()
sta ja, izasla slika, sve se vidi, braca su sisata, gde oni imaju sise ja imam misice, zenski hormoni, sad uzimam suplementeNe znam. Izgleda da se ti baviš sisama braće Vučić.
sta ja, izasla slika, sve se vidi, braca su sisata, gde oni imaju sise ja imam misice
https://srbin.info/ko-ima-vece-sise...udi-koji-su-bili-u-pratnji-andreja/#gsc.tab=0
daj da izmerimo sise i da zavrsimo sa ovim
uuu, vuchic braca su pobednici
stvarno nisam znao da je srdjan sandzaklija, a i sta ako i jeste? ti me samo pratis i smaras sa budalastinama, prava si vuchi sisaСад сте у љубавном заносу са санџаклијама.. Кад крену да кољу нема: браћо срби помагајте.
Ниси мали а ни глуп, знаш шта следи после братства јединства, козарачког кола и ко нас завади? Отрежњење. И то по правилу крваво.stvarno nisam znao da je srdjan sandzaklija, ai sta sa ako i jeste?
to objasni komsiji tj. @zbiljas -u, nije meni oprana pamet valjda?Ниси мали а ни глуп, знаш шта следи после братства јединства, козарачког кола и ко нас завади? Отрежњење. И то по правилу крваво.
seres kvake, dali ste iredenti kosovo, vi i vas aljek siftar, nato bojovnik, samo vesala sa vas, badava vam ovo podmetanjeСад сте у љубавном заносу са санџаклијама.. Кад крену да кољу нема: браћо срби помагајте.
Разлика је само у томе да би ви волели да сте калиф уместо Вучића.seres kvake, dali ste iredenti kosovo, vii vas aljek siftar, nato bojovnik, samo vesala sa vas
ja mu ne bih bio u kozi, nayebace alex vuchi, oskar, i sta cete vi onda njegovi dupeuvlakaci?Разлика је само у томе да би ви волели да сте калиф уместо Вучића.