"СВИЛЕН ГАЈТАН" ЗА ДС

prof.G r o f`:
U Kairo ide samo kad za njegovo dupe neki šeik ponudi 50 kamila. Ne hebe se Inga za džabe........

oooooo, koga vidim???
Bujrum , baron Minhauzen.......promenio si nick, od bruke??? :D :D :D

Opet ostajes lazovcina.........najveca na forumu.
Jos cekamo zeljno clanke iz NINa o tvom deda Bozi, nosiocu vise ordena od svih srpskih vojvoda zajedno............ :D :D :D

p.s.

Pozdravi Dobricu Cosica, kad ti sledeci put svrati na kafu :D :D :D

rdeki:
Ovo što si napisao za sebe i jeste odlika velikog primitivca.
Oni koji to nisu u stanju su da saslušaju ljude bez predrasuda, da razgovaraju sa njima, i jednom rečju da se druže sa ljudima bez obzira iz kojih slojeva i sredina dolaze.

Primitivci to ne znaju, već povlače jasnu crtu između sebe i onoga što zbog svojih predrasuda nisu u stanju da razumeju.

Nista ti decko nisi razumeo........imam ja drugove i siromasne i neobrazovane........

Ali, ne i primitvne.....nije meni merilo vrednovanja ljudi ni rasa , ni nacija, ni obrazovanje , ni imovinsko stanje...............ali jeste glupost, prostakluk , zatucanost, bahatost i bezobrazluk........E , prema takvima sam gadan.....ne podnosim ih , ni da prolaze pored mene..........

rdeki:
Razumećeš jednog dana... Ali, samo ako uspeš da se oslobodiš sopstvenog primitivizma i predrasuda...

Aha.......razumecu kada porasem??? :D

Evo primer........Velja Ilic, omiljeni srBski policicar, inace dzumara po vokaciji.......

Da li je on , licno , po tvom misljenju primitivna , bahata seljacina.......i ako jeste, zasto ga tako i ne nazvati........pravim imenom ??? :confused:

inagadadavida:
Nista ti decko nisi razumeo........imam ja drugove i siromasne i neobrazovane........

Ali, ne i primitvne.....nije meni merilo vrednovanja ljudi ni rasa , ni nacija, ni obrazovanje , ni imovinsko stanje...............ali jeste glupost, prostakluk , zatucanost, bahatost i bezobrazluk........E , prema takvima sam gadan.....ne podnosim ih , ni da prolaze pored mene..........
Kako podnosiš sam sebe? Da li si u stanju da vidiš sam sebe, ili ti licemerno smeta trunje u tuđim očima, dok uopšte ne primećuješ balvan u svome oku?

inagadadavida:
Aha.......razumecu kada porasem??? :D

Evo primer........Velja Ilic, omiljeni srBski policicar, inace dzumara po vokaciji.......

Da li je on , licno , po tvom misljenju primitivna , bahata seljacina.......i ako jeste, zasto ga tako i ne nazvati........pravim imenom ??? :confused:
Nazovi ga pravim imenom, i pokaži da nisi ništa bolji od njega...

Da li znaš da nije sve crno-belo, i da svi ljudi imaju svoje dobre i svoje loše strane?

prof.G r o f`:
Grof je Grof, za one koji su malo pismeniji i pametniji uvek sam isti. Ne menjam se i ne krijem , nemam razloga a tebi bolje ulazi u dupe nego u glavu.......

Imas ti razloga i da se krijes i da ti bude neprijatno, ako imas malo obraza.......

Ovoliko lagarija nije niko sem tebe napisao na forumu..... :D

.........."
Moja porodica je izgubila u ratu od 1912-1945 ukupno 45 članova a da se samo u porrodičnoj grobnici zakopalo 3 članova ubijenih. U I-vom B. ratu je poginilo ukupno 18-toro. Na Zejtinlik kada odem , sačeka me Grčka policija a kada ulazim na groblje sačeka me čiča Vasilije koji mi ponosito izrecituje stihove "Plave grobnice". Komandant "Gvozdenog puka" legendarnog je moj pradjed ppukovnik Božo ( nosilac tri Karadjordjeve zvezde oficirskog reda sa zlatnim mačevima, Francuske legije časti, Ruskog krsta sv. Djordja, dve Albanske spomenice, tri medalje "Osvećenog Kosova" i dve medalje za hrabrost "Miloš Obilić". Bio je inspiracija Dobrici Ćosiću , koji je nekoliko puta dolazio i tražio priče o mojoj porodici na Solunskom frontu.........) :D :D :D :D :D

Cela je porodica sravnjena sa zemljom, plačem molim se Bogu, želim da mi vrate ne ono što su mi uzeli ne zemlju , ne ponos, toga imamo: no samo jedno da mojim pretcima , junacima znam dje su grobovi, da mojoj djeci pokažem koliko nas je bilo i koliko je dalo glavu za ovo što vi danas nazivate SRBIJOM.......

Zadnji moj predak je zaklan 1945 godine u Hrvatskoj , prilikom spašavanja i odlaska preko Slovenije zvao se Vojislav komandant topličko-jablanički, neka mu je laka crna zemlja iako ne znam gde je i ko je njom takvog junaka pokrio. Ali BOG JE VELIKI, kod nas postoji ono što mislim da je najsvetije a to je OSVETA govnima komunističkim......"

@ Inag......Dobar posao
a020.gif
...Nedostaje mi Markelja
d015.gif
....

inagadadavida:

Прво извади празилук који теби вири из дупета...... :lol: :lol: :lol: џиберу......

rdeki:
Nazovi ga pravim imenom, i pokaži da nisi ništa bolji od njega...

Da li znaš da nije sve crno-belo, i da svi ljudi imaju svoje dobre i svoje loše strane?

Pa nazovi ga ti, kako mislis da bi trebalo. :confused: .......pa mi pokazi kako se to dzumara kaze finijim recnikom......koji ja i ne zelim da upotrebljavam za dzumare........ :roll:

A ovo ti je dobro za dobre i lose strane........ :roll:
I za Pavelica kazu da je voleo pse, i macke.........pa sta??....zato sto je voleo zivotinje, treba da mu tepamo??? :confused:

inagadadavida:

Pa kako si onda mogao da živiš pored svog oca koji je kao klinac ušao u rat a iz njega izašao kao general - PO ZASLUZI. Zar nisu komunisti koji su posle rata ukrali kuće i proterali sve bogatije ljude, pobili, streljali. Ima dokaza da su im i žene i ćerke zlostavljali, zar oni nisu bili bahati, primitivni, prosti, glupi........

A "PO ZASLUZI" niko od njih nije mogao da postane ni desetar ako gledaš onu stranu koja se odnosi na obrazovanje a da ne pišem o vojničkom.

Dakle , tupsone, oni su dobijali nagrade i privilegije samo ako su dakle bili onakvi , kakve ti navodno ne voliš da vidiš u blizini....

Aaaaa, reći ću ja tvom ocu GENERALU BAMBI-ju o ovome što pišeš ima majku da ti hebe !!!

prof.G r o f`:
Pa kako si onda mogao da živiš pored svog oca koji je kao klinac ušao u rat a iz njega izašao kao general - PO ZASLUZI. Zar nisu komunisti koji su posle rata ukrali kuće i proterali sve bogatije ljude, pobili, streljali. Ima dokaza da su im i žene i ćerke zlostavljali, zar oni nisu bili bahati, primitivni, prosti, glupi........

A "PO ZASLUZI" niko od njih nije mogao da postane ni desetar ako gledaš onu stranu koja se odnosi na obrazovanje a da ne pišem o vojničkom.

Dakle , tupsone, oni su dobijali nagrade i privilegije samo ako su dakle bili onakvi , kakve ti navodno ne voliš da vidiš u blizini....

Aaaaa, reći ću ja tvom ocu GENERALU BAMBI-ju o ovome što pišeš ima majku da ti hebe !!!

Ma dobro to........nego.......... :D :D :D

Sta bi sa:.A sutra ću da ovde predočim naslovnu stranu iz "NIN"-a i u tom primerku jedan deo o mojoj porodici. Zatim ću da predstavim tri knjige o stradanju četničkih vodja , medju kojima je bilo i mojih direktnih potomaka, kojima napominjem i dan danas se ne zna grobnica........"

Pa kada ce to :"sutra" :-D :-D :-D

prof.G r o f`:

Па идимигадудлајмига је сам писао на овом подфоруму ДА ЈЕ ЊЕГОВА ПОРОДИЦА УПАЛА У ТУЂУ КУЋУ НА ДЕДИЊУ ПОСЛЕ 2.св.рата (није рекао да ли су при томе и ликвидирали власника) ПА ДА СУ ТУ КУЋУ ПРОДАЛИ И ПОКУПОВАЛИ СТАНОВЕ ПО БГ........црвени бандити - класика........ 8-)

Bidža - on i kultura zaista nemaju mnogo zajedničkih tačaka.
Ne živim u Svilajncu, ne mogu da kažem šta se tamo dešava pozitivno i negativno.

Znam za nešto što je neotesani Bidža udesio, i to mi se sviđa. Praktična nastava učenika srednje poljoprivredne škole, gde đaci obrađuju zemlju, škola ima ugovor za prodaju proizvoda, a od novca se kupuju školska sredstva, organizuju ekskurzije i tome slično.
Tako nešto bi mogle da rade i druge srednje škole.

U razgovoru sa kolegama iz Svilajnca, kapiram da po njihovom mišljenju nemaju bolji izbor od neotesanog Bidže. Doduše, njih dvoje nije neko merilo (bar ne po kvantitetu).

Činjenica je da je stanovništvo Svilajnca iz nekog razloga izabralo neotesanog Bidžu, a ne nekoga obrazovanog i kulturnog. Zašto?
Pa sada, oni koji nemaju mozga će reći da je narod stoka. E ta stoka će onda na sledećim izborima sigurno da glasa za njih, jer baš vole takve epitete.

inagadadavida:
[/B]

Pa nazovi ga ti, kako mislis da bi trebalo. :confused: .......pa mi pokazi kako se to dzumara kaze finijim recnikom......koji ja i ne zelim da upotrebljavam za dzumare........ :roll:

A ovo ti je dobro za dobre i lose strane........ :roll:
I za Pavelica kazu da je voleo pse, i macke.........pa sta??....zato sto je voleo zivotinje, treba da mu tepamo??? :confused:
Dobro, ako hoćeš baš tako...

Ti sigurno imaš i dobrih strana, ali sudeći prema tvom nastupu na ovom forumu, meni te je iskreno veoma žao.

eremita:
Па идимигадудлајмига је сам писао на овом подфоруму ДА ЈЕ ЊЕГОВА ПОРОДИЦА УПАЛА У ТУЂУ КУЋУ НА ДЕДИЊУ ПОСЛЕ 2.св.рата (није рекао да ли су при томе и ликвидирали власника) ПА ДА СУ ТУ КУЋУ ПРОДАЛИ И ПОКУПОВАЛИ СТАНОВЕ ПО БГ........црвени бандити - класика........ 8-)

Vlasnik je ziv i zdrav........bio do nedavno.....inace Nemac, iz Ravenzburga....
Hvala mu za kucu.......i sve stanove koje smo kasnije pokupovali , prodavsi istu :D

rdeki:
Dobro, ako hoćeš baš tako...

Ti sigurno imaš i dobrih strana, ali sudeći prema tvom nastupu na ovom forumu, meni te je iskreno veoma žao.

Ti sigurno imaš i dobrih strana

Profil mi je bolja strana :roll:

ali sudeći prema tvom nastupu na ovom forumu, meni te je iskreno veoma žao.
[/QUOTE]

Pali, decko........ :D zao....... :D :D :D

eremita:

To sam ja odmah shvatio, jer kao što i sam znaš, niko od tih generala Brozovih u suštini nije bio normalan. Još pogotovu oni koji su kasnije postajali i diplomate i to u njima "bratskim" zemljama. Njihove "zasluge" su nadaleko poznate , o tim zaslugama evo svakog dana slušam priče na SENJAKU......
A na Senjaku možeš da vidiš te "stare monstrume" to nigde ne možeš da vidiš, nigde. Njihovo ponašanje, stav........, satanisti.

p.s. Nisam naveo Ingidudlaču da je lično vojvoda Živojin Mišić odlikovao mog pradjeda i lično se zauzeo da se odlikuje na taj način što je poslao pismo kralju Aleksandru I-om, gde je naveo razloge zbog kojih traži da se on odlikuje....

TO JE SAMO DA GA INGA još više dudla..........

prof.G r o f`:
To sam ja odmah shvatio, jer kao što i sam znaš, niko od tih generala Brozovih u suštini nije bio normalan. Još pogotovu oni koji su kasnije postajali i diplomate i to u njima "bratskim" zemljama. Njihove "zasluge" su nadaleko poznate , o tim zaslugama evo svakog dana slušam priče na SENJAKU......
A na Senjaku možeš da vidiš te "stare monstrume" to nigde ne možeš da vidiš, nigde. Njihovo ponašanje, stav........, satanisti.

p.s. Nisam naveo Ingidudlaču da je lično vojvoda Živojin Mišić odlikovao mog pradjeda i lično se zauzeo da se odlikuje na taj način što je poslao pismo kralju Aleksandru I-om, gde je naveo razloge zbog kojih traži da se on odlikuje....

TO JE SAMO DA GA INGA još više dudla..........

I to pise u NINU??? :D :D :D ....Onom koji jos nije izasao iz stampe :D :D :D

Back