"СВИЛЕН ГАЈТАН" ЗА ДС

evo jedan dobar komentar sa U-92:

Pa dokle ce ova "demokratska" vlast pokusavati da promeni svaku lokalnu samoupravu koju ne kontrolisu. Gde je tu uopste demokratija? Cemu onda lokalni izbori, nek stranka koja vlada drzavom postavlja opstinske vlastodrsce.
Bidza mnogima nije po volji, autoritaran je, da ne kazem diktator ali ga ocigledno Svilajcani zele i dok god je tako treba ga pustiti da vlada u toj opstini, ja mislim da je to sustina demokratije.

A evo i jos jednog :D

DS NA PUTU PROPASTI :D

na zalost (ili na srecu, kako ko voli) ovo je pravi pokazatelj prave snage i uticaja demokratske stranke. ds svakim danom sve vise gubi na relevantnosti. tragicno je sto to niko iz vrha te stranke ne uvidja. politicki sunovrat ds-a je sada i njenim najvernijim glasacima ocigledan. najtragicnije je sto je to istovremeno i nagovestaj novog propadanja cele zemlje.
(zoran, 3. septembar 2007 13:20)

Registra:
Ko se zadnji smeje.... umirao je i Sloba od smeha više od decenije. :lol:
Znači on je zapravo umro zato što se malo zagrcnuo?

eremita:
Хоће јадни ДС-овци ДА ВЛАДАЈУ СРБИЈОМ а у они у коалилцији са Г17* и ЛДП-ом НИСУ УСПЕЛИ ЈЕДНОГ БИЏУ ДА СМЕНЕ......ахахахаааааааааа............

п.с. И то што кажеш "добро су прошли" - само тако нека пролазе и даље........ :lol:
Zar ti ne reče da si bio protiv Slobe, kako sad braniš njegove kadrove?

Jerry Ropero:
da si ikada bio u svilajncu znao bi da ogromna vecina gradjana te opstine ne zivi u svilajncu vec da zivi u austriji i pre svega francuskoj i da je svilajnac ja mislim opstina sa najvise gasterbajtera u Srbiji. Zato je izlaznost samo 45% jer ovih 55% zivi/radi u inostranstvu. Da je referendum kojim slucajem organizovan koju nedelju pre , recimo prve nedelje avgusta pocepao bi vas bidza za 5000 glasova razlike.

Inace Bidza sam, ovde nije pobedio samo DS , vec je pobedio DS + G17+ + LDP :mrgreen:

Bravo Bidzo, samo napred , rokaj demokratske lopine :)

Inace ovo je mislim drugi poraz DS-a na referendumima , osim ovog izgubili su i referendum u Nisu protiv Smiljka Kostica. Loosers par exelance :mrgreen:
jeste Jerry, jeste

Где сте жути ? Нешто сте се изгледа усра*и......??? :lol:
Где сте "ЕКСПЕРТИ" из Г17* ??? Све мој до мојега ???
Где сте ЛДП-овци - ово вам је прави разлог да се не освешћујете од удувавања?

Ахаха.......СВЕ ВАС ЈЕ РАСТРТИО ЈЕДАН СЕЉОБЕР-БИЏА ...... е, видите, тако то раде Србенде... кратко и јасно и право у чело......... :lol: :lol: :lol: онако просто, по сељачки........охохохоооооооо..........

eremita:

Ахаха.......СВЕ ВАС ЈЕ РАСТРТИО ЈЕДАН СЕЉОБЕР-БИЏА ...... е, видите, тако то раде Србенде... кратко и јасно и право у чело......... :lol: :lol: :lol: онако просто, по сељачки........охохохоооооооо..........
Шта мислиш шта би им Веља Сеља урадио у Шумадији и Поморављу???

eremita:

Nešto mi nisi odgovorio ...

KoscheiBesmertnii:
Шта мислиш шта би им Веља Сеља урадио у Шумадији и Поморављу???

Веља ће тек да нагузи ове жуте педере - па није случајно што га сваки свакцати дан нападају - главна је тема Веља Илић чак и у дневнику, само су толико глупи да не схватају да му тако само ДИЖУ РЕЈТИНГ.......

Има Чачанин да им га утера - да им очи испадну...... :lol: :lol: :lol: Данас се огласило и оно ђубре шпијунско Чанак, кука ли кука на Вељу.... глупак, што више
кука Веља ће добити више гласова......

п.с. Мислим да ће он бити кандидат за Председника Србије..... али пошто то жути знају данас је оседела Барбика Б.Тадић већ дао изјаву ДА ОН ЖЕЛИ ДА јОПЕТ БУДЕ ПРЕДСЕДНИК -------ахахаха.....само треба неко Јопет да га изабере.....

eremita:
Веља ће тек да нагузи ове жуте педере - па није случајно што га сваки свакцати дан нападају - главна је тема Веља Илић чак и у дневнику, само су толико глупи да не схватају да му тако само ДИЖУ РЕЈТИНГ.......

Има Чачанин да им га утера - да им очи испадну...... :lol: :lol: :lol: Данас се огласило и оно ђубре шпијунско Чанак, кука ли кука на Вељу.... глупак, што више
кука Веља ће добити више гласова......

п.с. Мислим да ће он бити кандидат за Председника Србије..... али пошто то жути знају данас је оседела Барбика Б.Тадић већ дао изјаву ДА ОН ЖЕЛИ ДА јОПЕТ БУДЕ ПРЕДСЕДНИК -------ахахаха.....само треба неко Јопет да га изабере.....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mito, al' im zavuche bidza a? :) da je samo makar 5 posto ovdashnjih pljuvacha bilo i videlo svilajnac pokrili bi se ushima...

~Petar~:
pa shta su oni ochekivali od nekakvih svilajnchana- gradjansku svest? politicku kulturu? emancipovanost?:lol:

yebote, pa nije tamo dzaba i doshao na vlast neki bidza at the first place;)

btw. jes' stvarno, svileni gajtan za sve nas. mislim, ipak je bidza...faktor...nadasve vazna karika

hehehe a ti si mi kao neki gradjanin do bola :D :D :D

znaci svi koji nece lopine iz DS-a su glupi, primitivni, neobrazovani, seljaci i slicno.

ma ogledni se samo u ogledalu od pozadi i videces da ti i dalje viri praziluk iz dupeta :D :D

Back