"СВИЛЕН ГАЈТАН" ЗА ДС

Jerry Ropero:
e znate sta mi je bilo najjace u celoj prici ovoj oko bidze. Kad se Bidza slikao sa spomenicima ljudi na lokalnom groblju, koji su stavili potpis za njegovu smenu :lol: :lol: :lol:

lopine DS-ovske su provaljene i povaljene :)

Ахахаааааааа.......то нисам знао да се сликао.......Биџа је геније.......ево шта данас изјављује.......

Bidža: Da sam smenjen išao bih kod Prljavog Harija

SVILAJNAC - Dobrivoje Budimirović Bidža, predsednik opštine Svilajnac, zadovoljan je što je narod uz njega. - Najvažnije je da sam se izborio sa ovim zlikovcima i falsifikatorima, kojima su peticiju za moju smenu potpisivali davno preminuli, meštani naše opštine koji su u inostranstvu, kao i oni koji su se iselili. Da su oni koji slučajem pobedili, znam da bih bio priveden već dan posle referenduma i da bi me satima saslušavao Prljavi Hari. To sam već doživeo 2000. godine za vreme DOS-a. Hapsili su me 59 puta, saslušavali satima, ali, ne znam zbog čega. Ako su mislili da me slome psihički, prevarili su se jer oni ne znaju kako se „lomi“ čovek kao što sam ja - kaže Budimirović.

Budimirović je uveren u svoje tvrdnje jer zna, kaže, kakve je sve pretnje i uznemiravanja trpeo tokom kampanje za svoj opoziv.

- Znam da su išli u Beograd ne bi li kod svojih ministara urgirali da me uhapse na mesec dana samo da bi me sklonili dok prođe referendum. U njihovim rukama je sada i tužilaštvo i sudstvo. Sa funkcije predsednika Opštinskog suda u Svilajncu smenili su Ivanu Milosavljević, a umesto nje postavili Zorana Petrovića, dok su umesto Svetlane Dabić, tužioca, koja je pokrenula istražne radnje zbog osnovane sumnje da je u peticiji bilo falsifikovanih potpisa, imenovali Aleksandra Petrovića, koji je protiv mene podigao niz optužnica, koje su ili odbačene kao neosnovane ili sam oslobođen optužbe - nastavlja Budimirović.

Strahovit pritisak na pravosudne organe i Opštinsku izbornu komisiju Budimirović obrazlaže podatkom da je nekoliko ljudi na ovim funkcijama dolazilo kod njega i reklo da mora da popusti jer su i njima pretili hapšenjem. On podseća i da je prvi referendum, sa istim datumom održavanja, 2. septembar, bio raspisan 10. jula. Zbog sumnje u brojne falsifikovane potpise, Budimirović je podneo krivičnu prijavu.

- Zato je i smenjena Dabićka jer je pokrenula predistražne radnje. Kada im je u rukama bio i nož i kolač, bilo im je lako da Opštinski sud Opštinskoj izbornoj komisiji naloži da ponovo raspiše referendum. A ja sam ih pobedio, iako su se sa demokratama udružili članovi LDP, G17 i Vlaške demokratske stranke. Narod je na referendumu rekao svoje, jer je istina samo jedna - zadovoljan je Budimirović.

rdeki:
Ovu "notornu seljačinu" podržava većina stanovnika opštine Svilajnac. Da li je onima koji sebe zovu demokratama problem prihvatiti tu činjenicu?
pa ja nemam problem sa tim nejk biraju koga hoce , to sto je za Bidzu glasalo 26% upisanih biraca ne cini njega manjom seljacinom taman da su glasali svi do jednog ,glasali su i za Slobu i Hitlera masovno pa ih to ne cini divnim i sjajnim zbog toga .

rdeki:
Ovu "notornu seljačinu" podržava većina stanovnika opštine Svilajnac. Da li je onima koji sebe zovu demokratama problem prihvatiti tu činjenicu?

Ма пусти, Биџи могу да попуше онај патрљак одсеченог прста......ахахаха или да употребе СВИЛЕН ГАЈТАН КОЈИ СУ ЊЕМУ СЛАЛИ........потурице досовске...

eremita:
Ма пусти, Биџи могу да попуше онај патрљак одсеченог прста......ахахаха или да употребе СВИЛЕН ГАЈТАН КОЈИ СУ ЊЕМУ СЛАЛИ........потурице досовске...

Кравата и јесте симбол управо тога, зато је и не стављам, скоро никада!!!

KoscheiBesmertnii:
Кравата и јесте симбол управо тога, зато је и не стављам, скоро никада!!!
Kravata je dobila naziv po Hrvatskoj, jer je prvi put upotrebljena na hrvatskom dvoru (kada i tačno na kom dvoru ne znam).
Tako je bar pisalo na prodavnici kravat "Neven" u Beogradu.

Drugim rečima, ko god nosi kravatu ima Hrvata oko vrata... :)

rdeki:

Nikako nije demokratama problem prihvatiti cinjenicu da velika vecina Srba podrzava "seljacine i domacine"......onako glupave i polupismene........

Problem te vecine je sto ona ne prihvata cinjenicu da je isto , pa i gore od kandidata koje podrzavaju...........primitivna, nepismena, glupava vecina ....... :roll:

rdeki:
Kravata je dobila naziv po Hrvatskoj, jer je prvi put upotrebljena na hrvatskom dvoru (kada i tačno na kom dvoru ne znam).

Обична усрашка митоманска измишљотина - као и увек ...... :roll: :roll: :roll:
знам за њу као од "кроата" настао назив "кравата".....ахахаха...........

rdeki:

Zato patriJote ne nose kravate :D :D :D .......nose odela na kosulje bez kravata.....yebote ko oni Iranci , mentoli...... :D :D

A i isti ste, brate......

inagadadavida:
Nikako nije demokratama problem prihvatiti cinjenicu da velika vecina Srba podrzava "seljacine i domacine"......onako glupave i polupismene........

Problem te vecine je sto ona ne prihvata cinjenicu da je isto , pa i gore od kandidata koje podrzavaju...........primitivna, nepismena, glupava vecina ....... :roll:

Супееееееррррр..... па зашто се ондаК уопште гураш међу те "примитивне" Србе - иди у Каиро....... 8-) и поведи све своје ЛДП-овце........

inagadadavida:

Prijatelju, da imaš imalo elementarnog kućnog vaspitanja i obrazovanja, znao bi da je ocenjivanje nekoliko hiljada ljudi na način koji ti činiš čist primitivizam.
Drugim rečima, čak i da si u pravu, ti ništa nisi bolji od njih. Zato bi ti bilo pametnije da ćutiš. Bar ne bi pokazao svoju dozu primitivizma.

eremita:
Супееееееррррр..... па зашто се ондаК уопште гураш међу те "примитивне" Србе - иди у Каиро....... 8-) и поведи све своје ЛДП-овце........

Uopste se ne guram, medju primitivce.......naprotiv.
Ne smeju da mi pridju na pedeset metara......napravio sam sanitarni otklon od seljacina i mentola patriJotskih..... 8-)

Okruzen sam ljudima koji mi odgovaraju, a klosare i seljacine , drzim na distanci motkom od pet metara........

p,s,
U Kairo idem kada mi se ide.......naravno na odmor.
Ti to nisi ni na slici video......i neces. Umreces muvajuci se po Vracaru..... :D

rdeki:
Prijatelju, da imaš imalo elementarnog kućnog vaspitanja i obrazovanja, znao bi da je ocenjivanje nekoliko hiljada ljudi na način koji ti činiš čist primitivizam.
Drugim rečima, čak i da si u pravu, ti ništa nisi bolji od njih. Zato bi ti bilo pametnije da ćutiš. Bar ne bi pokazao svoju dozu primitivizma.

Ne kazati stoki da je stoka, samo zato sto je to po tvom misljenju neprimereno.....to je licemerno........

Da li je , tom logikom , nevaspitano reci za nekoliko miliona amerikanaca da su okupatori i stoka anglosaksonska???

Stvari uvek nazivam pravim imenom.........Bidza jeste prototip birokrate, i Slobinog apartcika, zacinjen ogromnom dozom nevaspitanja, neotesanog i seljackog ponasanja......jednom recju , dzumara .......a onaj kome je dzumara dobar da mu vodi opstinu je samo jos veca dzumara od njega........

Lepo je to sto si ti vaspitan, ali onda verovatno i go*vno nazivas npr. "nesvareni ostatci hrane"..........kako god ga nazivas, to je go*vno

inagadadavida:
Uopste se ne guram, medju primitivce.......naprotiv.
Ne smeju da mi pridju na pedeset metara......napravio sam sanitarni otklon od seljacina i mentola patriJotskih..... 8-)

Okruzen sam ljudima koji mi odgovaraju, a klosare i seljacine , drzim na distanci motkom od pet metara........

p,s,
U Kairo idem kada mi se ide.......naravno na odmor.
Ti to nisi ni na slici video......i neces. Umreces muvajuci se po Vracaru..... :D
Ovo što si napisao za sebe i jeste odlika velikog primitivca.
Oni koji to nisu u stanju su da saslušaju ljude bez predrasuda, da razgovaraju sa njima, i jednom rečju da se druže sa ljudima bez obzira iz kojih slojeva i sredina dolaze.

Primitivci to ne znaju, već povlače jasnu crtu između sebe i onoga što zbog svojih predrasuda nisu u stanju da razumeju.

inagadadavida:
Ne kazati stoki da je stoka, samo zato sto je to po tvom misljenju neprimereno.....to je licemerno........

Da li je , tom logikom , nevaspitano reci za nekoliko miliona amerikanaca da su okupatori i stoka anglosaksonska???

Stvari uvek nazivam pravim imenom.........Bidza jeste prototip birokrate, i Slobinog apartcika, zacinjen ogromnom dozom nevaspitanja, neotesanog i seljackog ponasanja......jednom recju , dzumara .......a onaj kome je dzumara dobar da mu vodi opstinu je samo jos veca dzumara od njega........

Lepo je to sto si ti vaspitan, ali onda verovatno i go*vno nazivas npr. "nesvareni ostatci hrane"..........kako god ga nazivas, to je go*vno
Razumećeš jednog dana... Ali, samo ako uspeš da se oslobodiš sopstvenog primitivizma i predrasuda...

Back