Паљевина и последњи дани: Вучићу више не помажу ни свилене, женске гаће које носи

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
34.239
...

Odličan Škoro :ok:

Паљевина и последњи дани: Вучићу више не помажу ни свилене, женске гаће које носи​

https://srbin.info/paljevina-i-posl...u-ni-svilene-zenske-gace-koje-nosi/#gsc.tab=0

Нерон је запалио Рим да би лакше спевао песму, а Вучић је запалио Ћациленд како би у други план гурнуо садржај Резолуције европског парламента.​

Римљани су разумели поруку сопственог владара и одмах га на тада својствен начин уклонили са власти. Опстанак Рима био је важнији од сумануте жеље владара да постане успешан песник.
Хоће ли српско друштво коначно схватити у каквој су опасности држава и народ и колико је болесно оно што пред нашим очима свакодневно чини Вучић, не би ли још који дан дуже одлучивао о свему.
Вучићев касновечерњи говор у самом средишту Ћациленда где се о трошку народа Србије више од шест месеци окупљају ликови сумњивих биографија под фирмом студената који хоће да уче,
умногоме подсећа на Хитлерово последње обраћање пред капитулацију Немачке, групи јадника који су још претекли да бране њега и његов бункер.
Режирано паљење Рајхстага и лажна оптужба да су га запалили Јевреји и непријатељи Рајха учврстила је Хитлера и његову партију на власти.
Паљевина Ћациленда у режији Вучића и његових најближих сарадника показала је колико је ова власт суманута, али истовремено слаба и некомпетентна за изазове пред којима се налазе српска држава и народ.

...

Narodno pozorište i dalje ne radi. Zbog "problema sa protivpožarnom zašitom".
Ćacilend radi. Jer nema problema sa pritivpožarnom zaštitom.
Igra mečka Božana.

Isprovocirace ljude na kraju tim satorima.
Ne razumem zasto ne stane dok jos moze da pokupi novac i ode u miru.
Ranije sam mislila da je naprosto podmukla i alava osoba koju hrani nadmoc...sada pocinjem da verujem da nesto zaista nije u redu sa njim.

Ranije sam mislila da je naprosto podmukla i alava osoba koju hrani nadmoc...sada pocinjem da verujem da nesto zaista nije u redu sa njim.
On je narcis, nece predati svoju diktatorsko-mafijasku moc nikada.

Ne zanima ga nista, samo da vlada, i da mu drugi govore da je u pravu.

To mu je ubedljivo najbitnija vrednost od bilo cega. Od porodice, para, bilo cega.

IMG-20251016-WA0003.jpg

Ovaj čika je sad montažer, glumac, polu-scenarista, polovni režiser.

Da taj šovinizam nema nigde žene uvek dobiju više gaća za iste pare! :mafijas:
Hajde kod gaca , nego i ulosci za osvezenje...pravio sam temu , 5rsd za osvezavajuci ulozak, sa krilcima...umesto znojavih gaca...racunam da stiti od znoja ne od vlazenja pipni te mi picu, kako su inace nazvali te gace u reklami...

Ja sam dovoljno nesrbin nestereotipan da mi uopste ne bi smetalo da koristim uloske za higijenu iako nemam potrebe u smislu pelena, nego brate sta me boli uvo za 5 rsd , leti kad se oznojis za pola sata...a da ne pominjem koliko je pogan taj srpski pristup stereotipa i malogradjanstine i mediokriteta, necu da objasnajvam iako sam siguran da mnogi vide bas u ovakvoj politickoj i nejednoumnoj situaciji koliko teze jednoumlju i koliko su iskljucivi....

Sto bi se tacno nazvalo koliko su seljaci , a ne gradjani jer toleratnost ne moze u seljacku pamet, nikako, cak i kad kao nema on nista protiv, sipak nema nista protiv, samo gradjanski duh dozvoljava tolerantnost razlicitog misljenja i ponasanja i vrednovanja, seljacki mentalitet ne dozvoljava nikad i nikako , ali dok srbi to budu shvatili a ne odgovara im da shvate da su seljaci , jer je kao pezurativno , a nije dzabe pezurativno nego bas na onome sto stalno i pokazuju...

Prosle godine,tj sad je to pretproslog leta....sam nesto brze hodao zurio i ulazim u opstinu da se dogovorim za posao , a majca na meni cim sam usao se skroz navodnila, znaci skroz sam bio mokar, tako se pogodilo valjda sam uneo tecnosti , a zagrejao telo na 40 C koliko je bilo napolju i kad udjes u prostoriju , nema kretanja a i malo nacet mi metabolizam i krene da iznojava telo i natopi majcu dok kazes keks, ili dok traje razgovor za posao i naravno predsednik opstine pita jel vam dobro , ja kazem jeste, samo izbio znoj...i kad je cela majca mokra , mislis da su mi gace suve, nisu , i one su mokre narocito pozadi oko krsta...sto je i zeznuto...jok imam telol koje se znoji po rukama, nogama, ledjima a zamisli ne znoje mi se guzovi , pa sta sam ja....

A stvarno sam bio sokiran , siva pamucna majca a sivo ne dapokaze mokro nego ga zacrni... i vidim se u ogledalu u kabinetu predsednika opstine, sine uzas koliko je mokra majca...nije cudo sto me pita jesam li dobro......
A tako se pogodilo , 40C , jurnajva po prevozima, brz hod i naravno ludilo kad stanes.

Poslednja izmena:

Zaśto bi otišao kad ima većinu glasača iza sebe. To što ste vi lepši, pametniji i sa više zuba u vilici se u demokratiji ne računa, svačiji glas vredi isto.🥱

Ja sam otvorio temu gde sam pitao mogu li se ženski ulošci koristiti kao upijač prdeža i prigušivač ekspresno su je obrisali. A to je jako bitno ako si jeo pasulj pa imaš gasove na poslu.

Tipična tema za jednog blokadera, nikad dosadno sa vama.😁😂

5. oktobar i 1. novembar ... koja je razlika ?
velika, ne verujem da ce vojska i policija krenuti protiv Vucica ...

Pa ni 5. Oktobra nisu nigde krenuli...a tada se rusio americki covek Milosevic...jer posto su ga iscedili...hteli su da stave novog...
E pa ista formula ce biti i sa Vucicem...

I iznimno me raduje ta njjegova loša karma (posle svih njegovih zala...), jer ju je sam potpisao i izabrao....

...

Poslednja izmena:
5. oktobar i 1. novembar ... koja je razlika ?
velika, ne verujem da ce vojska i policija krenuti protiv Vucica ...
policija i vojska brane narod i drzavu a buduci da je 85 posto naroda uz Vucica, koja budala moze i pomisliti da bi vojska i policija bili uz onih par hiljada blokadera za koje i embrioni vec znaju da im instrukcije daje London..............I NA NJIHOVOJ STRANI CE BITI POLICIJA I VOJSKA ......... ??????ajde, molim vas................
I od koga ce vojska i policija da stite tu ulicarsku placenicku bagru, takozvane "studenti u blokadi".?.............od naroda, od Vucica......... ?
AKO SU VOJSKA , POLICIJA, BLOKADERI, NAROD...........NA JEDNOJ STRANI, A NA DRUGOJ SAMO VUCIC...............PAO BI ON JOS U VREME PRVE OBOJENE REVOLUCIJE PROTIV VUCICA, U VREME "JEDAN OD 5 MILIONA"...................al izgleda da je prica obrnuta: policija, vojska, narod.......su uz Vucica NA JEDNOJ STRANI a blokaderi potpuno sami na drugoj strani............ako izuzmemo logistiku u vidu rektora Djokica, Nenada Canka, Zeljka Mitrovica, crnogorsku dijasporu u Srbiji, albance sa juga Srbije i bosnjake iz Sandzaka ..............koje je MI6 dodelio blokaderima kao potporu u ovoj "obojenoj revoluciji".

otisao bi da moze, ali Ko ce mu dati politicki azil...sto se tice njegovog zdrastvenog stanja, bilo bi zanimljivo videti zdrastveni karton i razlog, zbog cega nije odsluzio vojni rok do kraja...sto ne kaze broj vojne poste i klasu iz doba JNA

Back