"СВИЛЕН ГАЈТАН" ЗА ДС

Svilajnac sa okolinom je bogato mesto,jer mnogi rade preko,zato bi DS sa ovom masonskom grupom da dodje na vlast da bi mogli da kradu ljudima pare,bas kao i 2000 kada su dosli na vlast u Svilajncu.
Steta sto niste u prilici da gledate emisiju "SUBJEKAT" na smederevskoj TV JERINI,jer sutra u 20h gost ce biti profesor Dobrivoje Budimirovic Bidza.

drbob:
Svilajnac sa okolinom je bogato mesto,jer mnogi rade preko,zato bi DS sa ovom masonskom grupom da dodje na vlast da bi mogli da kradu ljudima pare,bas kao i 2000 kada su dosli na vlast u Svilajncu.
Steta sto niste u prilici da gledate emisiju "SUBJEKAT" na smederevskoj TV JERINI,jer sutra u 20h gost ce biti profesor Dobrivoje Budimirovic Bidza.

Vodi ga kući, će se preporodiš. Gde ga metneš tu se duplira.

znachi da rezimiramo... bidzi se zamera shto je sam sebi seko prst..shto nema image ko plavozhute karikature mafijasha ala beba, shto je narod "stoka" i kako reche forumski faust, amorfna masa glasao za njega, da je komunista :) a lider vam bivshi kom ste se klanjali do poda bio najveci i... :)... jel' imate vi drugovi i drugarice skojevci nesh konkretno il' ovulirate samo ondaK kad su vam malomozgovni semenovodi zapusheni :)

drbob:
Irone ,Irone,pa kada su tebe optuzivali,da li su svi navodi bili tacni??? :lol:

Ovako samo natprosečni Bimbe može da poveže stvari.

Zar zaista veruješ da je par mrzovoljnih penzionera sa par dokonih domaćica uticao na moju smenu?

Zar zaista misliš da prednost na ovom forumu imaju oni čiji predstavnici u skupštini ne mogu da utiču na donošenje ma i jednog zakona, samostalno?

Možeš li da shvatiš koji je u stvari pravi razlog?

inagadadavida:
Ma ako je meni cale komunista, ne znaci da sam i ja.......to bi trebalo svakome ko ima malo mozga, da bude prirodno.........sem tebi , debilu......

Ali, kako to , da ti , i ekipa antikomunista (satro) dizete stalno komuniste u nebesa???
Pa vasi favoriti su uvek neke Bidze i Rake, Palme i Mire......... :D

I sad, vi, kao satro antikomunisti.........

A to , sto je idiot odsekao sebi prst , opravdavas gangrenom??? :D :D :D

Pa, majmune zaostali, onda se ide u bolnicu..........a ne seku se prsti makazama, bar u nekom normalnom svetu :D :D :D
Kapiram, da bi i ti , mogao , kada ti se posreci da nesto poyebes ( i ako ti se ikada posreci).......ako dobijes triper, mogao da pozajmis od Bidze makaze, da odseces to malo crva, da ne umres..... :D :D :D

Ахахахааааааааа........не вреди ти пропала комуњаро да се ЖЕСТИШ... нисам ти ја крив што сте ИСПУШИЛИ у Свилајнцу - а као самоуверено преко медија шаљете Биџи "свилен гајтан" - а Биџа туп па право у чело... онако по сељачки........ахахаха

Ја сам болиду један више пута писао и на овом подфоруму да је борба на политичкој сцени у Србији САМО БОРБА ИЗМЕЂУ КОМУНИСТИЧКИХ ФРАКЦИЈА... те да
комуњаре још увек НИСУ развлашћене - па то цео свет зна. Има неколико људи
који нису испрљани чланством у "компартији", Коштуница и још неки - али ови остали... сви су оданЛе....

Ја свакако НАВИЈАМ и за Биџу, и за Палму, и за Раку - и за Вељу Илића - СВИ СУ ОЗБИЉНИ, ВРЕДНИ ЉУДИ, СРБИ ИЗ СРБИЈЕ, и урадили су веома много или за своје место или уопште речено.
И навијаћу за сваког другог АКО ИМА РЕЗУЛТАТЕ а не милионске акције на личном рачуну као ваш Мики Маус - Ђелић.......(осталу гамад и да не помињем)...

п.с. Немам ја шта да оправдавам Биџу што је отсекао прст....он је сам о томе причао у једној ТВ емисији....

п.п.с. А што се полним болести тиче, колико се сећам то је ТВОЈ ТЕРЕН, ТВОЈ ОПИС ПОСЛА.... па ти си, а не ја, био макро и подводач..... :lol: :lol: :lol:

Шон:
znachi da rezimiramo... bidzi se zamera shto je sam sebi seko prst..shto nema image ko plavozhute karikature mafijasha ala beba, shto je narod "stoka" i kako reche forumski faust, amorfna masa glasao za njega, da je komunista :) a lider vam bivshi kom ste se klanjali do poda bio najveci i... :)... jel' imate vi drugovi i drugarice skojevci nesh konkretno il' ovulirate samo ondaK kad su vam malomozgovni semenovodi zapusheni :)

Da rezimiramo.........shizofrenik koji sebi sece delove tela, moze samo i jedino u Srbiji, da bude predsednik bilo cega........ :roll:

Samo u Srbiji, je narod toliko glup, da smatra da je i takav Bidza, pametniji od njih......i da treba da ih vodi u bolju buducnost :roll:

I samo i jedino u Srbiji, cak i oni , polupismeni , zato sto znaju da ukljuce komp, misle da je Bidza faca......... :D

Шон:

Držimo se bolje popova i za maestralne organe, jer nas tako uči Biblija.

1) DS se po drugi put obrukao sa lokalnim smenama

2) Bidža je uveo "fiksne samodoprinose" gastarbajterima koji ako se ne plate ne možeš da uzmeš potvrdu o državljanstvu npr. A MALO JE I DOLAGAO "REFERNDUM" zbog gastarbajtera...

3) Svilajnac je etalon za sve političare koji računaju na dvozube a punoletne birače. Dok je dvozubih biće i alavih.

Iron Lord:
Treba biti samo lud rodjen da se ne shvata šta se zapravo dešava u Svilajncu.

ZAŠTO JE SOVA POVUKAO SVE TUŽBE PROTIV BIDŽE???

Е па стварно..... :roll: :roll: :roll: па зар и ти Ироне немаш ни мало СПОРТСКЕ ако не ПОЛИТИЧКЕ ЧАСТИ - избори или референдум је такмичење - изгубили сте, човек вас је напушио - па прихватите то и честитајте му!!! :lol: :lol: :lol:

п.п.с. А што се полним болести тиче, колико се сећам то је ТВОЈ ТЕРЕН, ТВОЈ ОПИС ПОСЛА.... па ти си, а не ја, био макро и подводач.....

Ja jesam nekoliko godina pustao u promet vase sestre ruskinje.....:)

Ali, triper su dobijali upravo takvi pacenici ko ti ..........:)

Liberalna ekonomija.....meni pare, ruskinji samar, a tebi triper :)

jbg... irone ja uvek gledam shta ko uradi... moze i moj cale da bude na chelu drzhave al' ako ***** u vetar i prosipa floskule nece imati moju podrshku. glupo je govoritio o pokojnima ali kad me vuchesh za jezik reci cu ti da bivshi premijer nish nije uradio za srbiju... samo je prodavao ko trgovac. to je i moja pokojna baba mogla da radi. fala bogu da su sad na vlasti kljudi koji umeju neshto konkretno da stvore za srbiju pa nemali ni dva zuba, ako to smatrash referencom sposobnosti. ds su dileje nesposobnije chak i od chedoida. i fala bogu da cemo im jako brzo videti ledja.

inache zbog smedereva je i nahebao... ako obecash jednome takav koncern pa ga onda dash drugom...to se bajo ne oprashta. mafija....

inagadadavida:
Ja jesam nekoliko godina pustao u promet vase sestre ruskinje.....:)

Ali, triper su dobijali upravo takvi pacenici ko ti ..........:)

Liberalna ekonomija.....meni pare, ruskinji samar, a tebi triper :)

Ево, поштовани форумаши, цитирани пост ЈЕ ПРАВА БИОГРАФИЈА ЈЕДНОГ ЛДП-овца!

п.с. Добро ти је ово као слоган за предизборну кампању........ 8-)

Шон:
jbg... irone ja uvek gledam shta ko uradi... moze i moj cale da bude na chelu drzhave al' ako ***** u vetar i prosipa floskule nece imati moju podrshku. glupo je govoritio o pokojnima ali kad me vuchesh za jezik reci cu ti da bivshi premijer nish nije uradio za srbiju... samo je prodavao ko trgovac. to je i moja pokojna baba mogla da radi. fala bogu da su sad na vlasti kljudi koji umeju neshto konkretno da stvore za srbiju pa nemali ni dva zuba, ako to smatrash referencom sposobnosti. ds su dileje nesposobnije chak i od chedoida. i fala bogu da cemo im jako brzo videti ledja.

Narodne umotvorine u etar, a novac u džep je filosofija SRS/SPS
Istorija, tradicija, preci za narod a za nas supermarketi, fabrike, eksluzivna zastupništva...

A?

eremita:
Е па стварно..... :roll: :roll: :roll: па зар и ти Ироне немаш ни мало СПОРТСКЕ ако не ПОЛИТИЧКЕ ЧАСТИ - избори или референдум је такмичење - изгубили сте, човек вас је напушио - па прихватите то и честитајте му!!! :lol: :lol: :lol:

Ti si u DSS od početka ili od kad se raspala SPS?

Iron Lord:
Istorija, tradicija, preci za narod a za nas supermarketi, fabrike, eksluzivna zastupništva...

A?

ma jel... :) a plavozhuti su gadljivi na to :):):)

sad opet vidish, taj olinjali sps/srs makar i pricha o istoriji, tradiciji, precima... ova ds marva bi sve to da izbrishe ko da nikad nije postojalo.

Iron Lord:

A?

Све је што наводиш тачно - али зар управо ти ниси лик који се на бројним темама БУНИ против било каквог облика ГЕНЕРАЛИЗАЦИЈЕ... даклеМ, ако ти тврдиш да су Биџа, Палма, Рака или Веља Илић ЉУДИ КОЈИ СУ СЕ НАОТИМАЛИ И ДАНАС СУ ВЛАСНИЦИ ФАБРИКА И ДР - А ТИ НАВЕДИ.....немој тако, па и твој Ђики је имао СИЛНЕ АКЦИЈЕ У ЦОЦА-ЦОЛИ.....неееееееммммммојјјјјјјјјј...... :lol: :lol:

Iron Lord:
Priče su za knjige a pare su za žive...

i shta cesh sa parama kad ti glava ostane prazna... uostalom ako su ti pare prioritet u zhivotu i jedino merilo vrednosti shto zhivish ovde kad znashj da se nece nish promeniti josh 50 godina. imash lep tekst mome kapora u najnovijem ninu, parafraza dva prijatelja, jedan ostao ovde a drugi otisao u beli svet... jako pouchno.

Back