Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ovaj naš je juče dobio "svoju" četku, ćerka mi se opasno uvredila što sam Biliju dala njenu četku Vini Pua kad je bila beba ali je on tako uživao i nameštao se, na kraju mi je oteo četku i zaspao sa njom među šapama! :lol:

Voli li neko mace? JA ih prosto obozavam, ali uvek ima ono ali, majka mi nikako ne dozvoljava da je imam u stanu. Kad sam bila mala stalno sam neke macke i macore pronalazila i dov\nosila kuci, ali nisu se dugo zadrazavale kod mene. Imala sam jednu izdrazala je sa mojom mamom citavih 7 dana i onda je pustena bez mog znanja... mnogo sam plakala... jedva cekam da zivim sama i da kupim neku rasnu macu... cini mi se da se poistovecujem sa njima, plasim se pasa-lutalica, obozavam da me neko mazi, pijem nes 3in1 lizuci soljicu, kao maca kad pije mleko... jedino sto ne lizem sebe ;-)[/QUOTE]

Koji trip.:dash:

E što ste i vi neki, pa nije ona stara dama. Tetka Mica ima tek osam godina, iha još koliko ona ima vremena do te titule ''stara dama''. :mrgreen:
Stvarno ja nisamvidela Micu, ajde zakači koju sliku. Ja se danima spremam da napravim album za mog Lakija i nikako.

Nego, Antihriste, šta radi najslađa mačeća porodica???
jel slušaju bebe mamu i tatu:per: (mogu misliti kakav haos njih troje prave) :manikir:

Ja mislim da to niko ne možeš ni da zamisli. :lol:

Evo, opisacu ti trenutno stanje. Mama i tata spavaju, Flekica uravo jede, Leni spava, a mali Kaka šeta po stanu i iz dosade mnjauče... Čim mu se približiš i obratiš odmah prestaje, a kada mu okreneš leđa on nastavi... i tako u krug.

A što se haosa tiče, sve što su veći i haos u stanu je nagomilaniji. :roll: Sve im je oprošteno osim noćnog divljanja. :lol:

UH, mogu pokušati da zamislim. :hahaha:
I ovaj moj se promenio i postao baš nemiran, zato mi pade na pamet, šta li rade ono troje. Obično se posle 11h uveče razigra i to onda traje do ko zna kad. Ajde kad trčkara samo on ili se igra sa nečim laganim nije strašno. Ali kad uzme lopticu skočicu, pa sa njom krene da udara o zid ili vrata, kako je baca u igri, nema šanse da se zaspi.
I isto se tako buni i majuče kad smo svi zauzeti nekim poslom a na njega niko ne obraća pažnju. E kad spazi da može da se uvali kod nekoga, makar to bilo dok ja kupam ćerku, onda mi skoči na leđa i nekako se namesti da legne. :hahaha: Možeš zamisliti....blesav je skroz.

E što ste i vi neki, pa nije ona stara dama. Tetka Mica ima tek osam godina, iha još koliko ona ima vremena do te titule ''stara dama''. :mrgreen:
Stvarno ja nisamvidela Micu, ajde zakači koju sliku. Ja se danima spremam da napravim album za mog Lakija i nikako.

Mica ove godine u martu puni 10 :)
A i ne oseća se ine izgleda kao stara dama, jedino je nekad malo džangrizava :)
Aj izbunariću neke sliku već kačene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back