_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Radoznale su do bola!
Jednom se desilo da smo imali miša u podrumu... i Cic se uvukla unutra niko ne zna kako... i naravno provlačila se kroz rešetke i vašarila po svim odeljcima... i dolazi pok. komšinica, zvoni i kaže mojoj mami nešto tipa ''crna ti, kakav ti je džumbus u podrumu!''... mama je bledo gleda u fazonu ''ti ćeš mi kažeš, 20 god. svoj nisi raspremala!''mama se uljudno zahvali na informaciji a ipak odluči da siđe dole... A dole
![]()
![]()
Mica se igra sa ižvakanim mišem u jednom ćošku, a konkretno u našem delu
razbijeno nekoliko flaša i tegli, od domaćih marmelada, ajvara pa sve do sokova.... sa sve srčom do kolena
![]()
![]()
I šta ćeš... sredimo sve to, bitno je da miša više nema, ekološki je uklonjen![]()
Mogu misliti soka na vasim licima kad ste shvatili da ste ostali bez domace radinosti

mama se uljudno zahvali na informaciji a ipak odluči da siđe dole... A dole
? Moja teorija je da obelezava svoju teritoriju tj. tebe, mirisom sa sapica, tj. kaze - mala, ti si moja od sad pa zauvek
.
.
.
. Dobri su i volim ih
Sinoc je recimo bila uzasno nervozna, setala se dva sata po stanu, skakala po nama, po namestaju, kao da nije mogla da nadje mesto, povremeno mjaukala. Oko 3 se smirila da bi u 5 pocela tako da mjauce, bukvalno bez prestanka do 9. U 9 sam je odnela napolje ne bih li se bar malo naspavala. Kad sam je spustila, nastavila je da mjauce
I otrcala negde... Uopste ne znam koji je razlog tolikog mjaukanja. Hranu i vodu ima, pesak cist. Da ne mjauce zatos to hoce napolje mi je potvrdila time sto je i napolju mjaukala.
Maca ima izmedju 8 i 10 meseci i definitivno je u teranju. Napolju je od juce, ja je zovem, uopste nece da mi se odazove i napolju mjauce onim bebecim glasom zajedno sa jos jednom a ima i 3 muzjaka napolju. Srecom nije hladno napolju. Koliko traje teranje?
.
.