Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, ne verujem ja da je bez razloga džangrizava
Mada, možda je to i mačeći klimaks![]()

užas! Samo što mi nije rekla ''skoni mi se, ne mogu očima da te gledam!''

Ne zna se ko je lepši!!! Slatki su oboje.
Nego Mimi, zašto je Giša dobio samo svoj foto alubum, a maca ne?![]()

(tako i moja mačka ponekada spava ili još bolje, ponekad je zateknem sa isplaženim jezikom i u takvoj poziciji zna da se zadrži duže vreme
)A, pa Gigiša je veteran a Bili je tek kratko vreme sa nama, i to je stalno u radnji a ja najčešće nemam vremena da idem tamo. Polako, biće i toga, sad ću verovatno morati da idem češće tamo.

Ne znam da li se ranije pisalo o ovome ali VAs molim za malu pomoc! Imam macu Juliju koja zivi u stanu i obozavamo je! Ali postoji problem, nas stan ima terasu koja ce uglavnom biti otvorena na prolece, i zivimo na devetom spratu. Da li je neko imao iskustva sa mackama koje zive tako visoko i sta bi trebalo da uradimo? Da ogradimo celu terasu? U svakom slucaju cemo staviti neku mrezu iza ograde koja vec postoji, da ne bi glavu provlacila i slucajno se okliznula, ali bojim se da bi mogla da skoci na ogradu kasnije? Da li macke imaju osecaj za tako veliku visinu?
Bas se dvoumimo, a znamo da se macka ne moze dresirati kao pas. Moze u nekoj meri, ali je svojeglava,to sam saznala iz raznih enciklopedija koje sam procitala kad smo je dobili!
MOlim Vas za neko resenje, ako ste imali slicna iskustva!
Hvala!
Ne znam da li se ranije pisalo o ovome ali VAs molim za malu pomoc! Imam macu Juliju koja zivi u stanu i obozavamo je! Ali postoji problem, nas stan ima terasu koja ce uglavnom biti otvorena na prolece, i zivimo na devetom spratu. Da li je neko imao iskustva sa mackama koje zive tako visoko i sta bi trebalo da uradimo? Da ogradimo celu terasu? U svakom slucaju cemo staviti neku mrezu iza ograde koja vec postoji, da ne bi glavu provlacila i slucajno se okliznula, ali bojim se da bi mogla da skoci na ogradu kasnije? Da li macke imaju osecaj za tako veliku visinu?
Bas se dvoumimo, a znamo da se macka ne moze dresirati kao pas. Moze u nekoj meri, ali je svojeglava,to sam saznala iz raznih enciklopedija koje sam procitala kad smo je dobili!
MOlim Vas za neko resenje, ako ste imali slicna iskustva!
Hvala!
)
.
Eto, mimi's dad neće da prizna da je mačkar, a ovamo, da jadni Bili ne bi morao da se mrzne u magacinu, kupio Green protect!
Mačak je stvarno blesav, obožava da se igra i mazi, ne boji se ljudi a mislim da bi Gizma sa lakoćom savladao kad bi se upoznali. (Naravno, za im ne bi bilo potrebe, Gizmo ga ne bi ni pipnuo, samo, eto, mali je huligan!)Znam za dva slučaja-Mica, sijamka moje školske drugarice je pala sa drugog sprata (merkala je gugutke) i pocepala gornju usnu a Đole, mačak mojih rođaka je pao sa 9. i, nažalost, stigli su liftom do dole taman na vreme da im ugine na rukama. Obavezno nekako obezbedi terasu i prozore, naročito ako u kraju ima dosta ptica. (I Đole je lovio golubove na simsu.)

I moja je maca baka Tina pre 4 godine (kad je imala 11) pala sa terase... drugi sprat, al' je komsinica ispod imala otvorenu tendu pa je maca kliznula niz nju i pala sa manje visine na travu ispod. Kad sam sisla po nju, bila je izbezumljena, donela sam je u stan i spustila na pod, odmah se upiskila i ukak..., oci su joj bile ko kafanske solje velike... Kad se primirila, zaspala je i nije se pomerila skoro 12 sati, uplasili smo se jer nismo bili sigurni da li je uopste ziva
I sve to joj nije smetalo da veoma brzo opet izlazi na sims od terase i da ganja golubove...![]()