mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Slazu se po boji
Ne zna se ko je lepši!!! Slatki su oboje.
Nego Mimi, zašto je Giša dobio samo svoj foto alubum, a maca ne?![]()

Pa čekaj da maca zasluži![]()

![]()
![]()
Ti nemoj da se javljaš, ti koja nećeš da postaviš Micine fotgrafije!![]()
To nije istina, problem je jedino što Mice nema na jednom mestu, inače sam njene fotografije postvljala na nekoliko tema 
To nije istina, problem je jedino što Mice nema na jednom mestu, inače sam njene fotografije postvljala na nekoliko tema
![]()

Voli li neko mace? JA ih prosto obozavam, ali uvek ima ono ali, majka mi nikako ne dozvoljava da je imam u stanu. Kad sam bila mala stalno sam neke macke i macore pronalazila i dov\nosila kuci, ali nisu se dugo zadrazavale kod mene. Imala sam jednu izdrazala je sa mojom mamom citavih 7 dana i onda je pustena bez mog znanja... mnogo sam plakala... jedva cekam da zivim sama i da kupim neku rasnu macu... cini mi se da se poistovecujem sa njima, plasim se pasa-lutalica, obozavam da me neko mazi, pijem nes 3in1 lizuci soljicu, kao maca kad pije mleko... jedino sto ne lizem sebe ;-)[/QUOTE]
Koji trip.![]()
Draga kumo, pa valjda je Mica zaslužila svoj foto alubum?
Nego kada smo je vec pomenuli, sta radi stara dama?![]()

(mogu misliti kakav haos njih troje prave) 
Nego, Antihriste, šta radi najslađa mačeća porodica???
jel slušaju bebe mamu i tatu(mogu misliti kakav haos njih troje prave)
![]()

Možeš zamisliti....blesav je skroz.E što ste i vi neki, pa nije ona stara dama. Tetka Mica ima tek osam godina, iha još koliko ona ima vremena do te titule ''stara dama''.
Stvarno ja nisamvidela Micu, ajde zakači koju sliku. Ja se danima spremam da napravim album za mog Lakija i nikako.

Mica ove godine u martu puni 10
A i ne oseća se ine izgleda kao stara dama, jedino je nekad malo džangrizava
Aj izbunariću neke sliku već kačene...