- Poruka
- 2.767
,,,MOZDA
moje je da pitam...nikada nisam o tome razmisljala,,,pa me je zatekla
,,mozda mikroorganizmi koje nosi macija dlaka ako je neciji imunitet u padu moze da izazove takvu reakciju
...... pa slusaj,,,sve u zivotu ima svoje dve strane, crnu i belu
nase je da sagledamo obe strane i onda donesemo odluku
...usput
daj mi broj tog tvog veterinara
treba macu da odvedem da operise kilu,,a ne bih da je dajem u ruke ,,nekom ko operise koze i krave
pa su mu maace samo manji komad mesa
moje je da pitam...nikada nisam o tome razmisljala,,,pa me je zatekla
,,mozda mikroorganizmi koje nosi macija dlaka ako je neciji imunitet u padu moze da izazove takvu reakciju
...... pa slusaj,,,sve u zivotu ima svoje dve strane, crnu i belu
nase je da sagledamo obe strane i onda donesemo odluku
...usput
daj mi broj tog tvog veterinara
treba macu da odvedem da operise kilu,,a ne bih da je dajem u ruke ,,nekom ko operise koze i krave
pa su mu maace samo manji komad mesa
.
.
. To ne umanjuje moju ljubav prema zivotinjama, ali po nesto mora da se promeni da ne ode u ...... tamo negde...
. Izlecivo, srecom
.
. Samo mi se cini da treba biti bolje informisan o, eventualnim, zdravstvenim problemima koji mogu da nam se dese i smanjiti rizik za sebe i ostale.
Moj macor, od kada zna za sebe, voli da gricka i pritom izbalavi, svoj rep. I to obicno radi kada ga neko podigne i drzi kao bebu, dakle na ledjima tako da mu rep dodje skoro do nosa. Tada dohvati rep sapicama i pocne da ga zvace, gricka, i na kraju mu jedno dva do tri cm od kraja repa ostane tako ubalavljena dlaka. Ranije je to radio dosta cesto, a sada se tako zanima samo kada ga drzi moj brat. Mi smo mislili da to radi jer ga nije majka odgajila neko ljudi koji su ga nasli jos kada je bio slepo mace.

Nama to i odgovara jer gde ima koncentrata, ima i miševa a ona je dobar lovac. A i lepa je maca, crno-bela, deluje kao tamniji harlekin. Još uvek je prilično nepoverljiva ali upoznajemo se polako. Sviđa joj se jagnjetina, mislim da će to biti maca moje mame.