Lucky girl
Elita
- Poruka
- 18.567
Blago tebi... moj jede samo jednu vrstu granula i to je to... ne voli nesto te sosice... ali ne daj boze nesto drugo da mu dam... ima da urlice i da me izujeda ali on ce svoje isterati....
ovaj moj voli sve od Hills i sada kada je na dijetalnom programu i kada je na obicnom kome god programu samo da je Hills i njihove sosice povremeno olize, sve ostali ni da pomirise... po nekada dva zalogaja piletine i to je to.... tako da je on jedna razmazena maza... a mi mu se prilagodjavamo![]()
Hehe,ovaj moj mali je zderonja.Mada sam primetila da najvise voli granule koje su sa piletinom i druge jede,ali bilo koje koje imaju piletineu sebi te najvise voli.A sto se tecne hrane tice,davala sam mu i Tomi i Friskies i Kit Kat i Whiskas i definitivno najvise voli Whiskas,njih smlati u sekundi,dok ove ostale jede sporije,ali pojede.Isto urlice kad vidi da mu nosim hranu ili da ja jedem,ali me ne gricka nikada zbog toga,samo skace tu gde je hrana ili pokusava da je sapom dohvati,ali najvise mjauce kao lud,kao da ga neko tuce.E Hills nisam nikad kupila,mada mislim da sam cula da su super
A oni su svi na svoj nacin razmazeni,svima moramo da udovoljavamo na neki nacin
A inace je smesan bio,jeo tecnu hranu i jedno parcence mu je bilo na vrhu cinije,sa strane,on je sapom spustio taj delic na dno cinije i pojeo 
Opasni su.

da se ubijem odmah