Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hej, nisam stigla. Okupirali me na LJiS-u.
Elem, oko 18h je pojela šaku granula, smočenih u vodi. Poslušala sam savet i pomešala joj stare i nove granule, pošto stare više voli. Još joj nisam mackala ranu. Popodne se protezala na krevetu, pa sam pogledala ranu. Deluje čisto i konci su na mestu. Malo smo se svađale oko lizuckanja rane. Za sada me sluša. Ide u wc ali slabo pije vodu. Inače je ne voli. Da li da joj dam malo jogurta?
Planiram ujutru da pzovem veterinara i pitam da l da uopšte mažem ranu jodom. Strah me da ne poliže jod i da joj se ne sloši.

mojne diras ranicu ako izgleda ok
ako vec diras batali jod
i kupi rivanol...

Ne verujem da bi polizala jod,moje na sam miris okrecu zgadjeno glavu.
Al' pitaj ga ipak,bolje da znas za sigurno.
Posto si joj namocila granule,uzela je tu tecnosti,a za jogurt....
pa ne znam iskreno,ja mojima ikada nisam davala jogurt.
Od tecnosti samo vodu piju.
Ponudi joj malo,jer joj treba sad tecnosti da moze da ide u wc bez naprezanja.

Popila je vodu preko smočenih granula.

Vet kaže da je to dovoljno. I da ne valja ni da previše jede. Ceo dan drema. Čak je i hranu pojela iz moje ruke, leškareći. Mukica moja mala. Ima da se prepolovi dok sve prođe.
Jedino što i dalje voli da leži u hodniku. Natrpala sam zilion ćebića na pod, sklupčala se i pajki. Zašto joj baš taj hodnik odgovara, pojma nemam. Valjda joj je wc tu, pa joj je bliže/lakše.

Neka je neka drema,tako su i moje.
I ranu joj ne mackaj nicim ako je ok.
Sve ide ok,daj joj i sutra namocene granule,po malo a vodu neka ima u posudici,pa ako hoce pice.
Drago mi je da se sve odvija kako treba :)
Odoh ja sad na spavanje,a ti nas sutra izvesti kako se oseca mackaronkica ;)

Neka je neka drema,tako su i moje.
I ranu joj ne mackaj nicim ako je ok.
Sve ide ok,daj joj i sutra namocene granule,po malo a vodu neka ima u posudici,pa ako hoce pice.
Drago mi je da se sve odvija kako treba :)
Odoh ja sad na spavanje,a ti nas sutra izvesti kako se oseca mackaronkica ;)

Čućemo se "ujutru", kad se izmigoljimo ispod pokrivača.
Q noć. Pomazi tvoje lepotice.

vcrs sam mazila neku macu koja je za udomljavanje, divno stvorenje, nije divljakusa ko ova moja x))) nego, kad sam dosla kuci, kiti se naljutila na mene, nakostresila rep, izgledao je 3 puta veci nego inace, i nije htela neko vreme da "prica" sa mnom, a ja sam razmisljala kako bi bilo divno imati jos jednu macu, mada se zbog ove ideje "nakostresila" i moja baba i tako su mi pokvarile planove, zlotvora 2 -.-
:p

Jeste, one nanjuse miris druge macke na tebi i tako reaguju. Divno je imati dve mace, samo ne znam da li bi Kiti mogla da se navikne, mada sa vremenom mozda i bi. Ja sam veceras snimila video (poslacu ga ovde ovih dana) moje dve mace koje su za udomljavanje, kako uredjuju krzno jedna drugoj, i onda zaspe zajedno, to je nesto najlepse na svetu :D

Još da dodaš "veterinar je dobar frajer" i taman....hahaha...

Opa! :zper:

kao... upecate si veta i nema da brinete...:lol:

To ne radi, veruj mi. :aha: Posle nekog vremena ti samo kaže "Kupi u apoteci to-i-to i daj mu/joj tako-i-tako toliko-i-toliko. :besna: Doduše, meni je minus što sam i sama vet. teh. pa sam i po Zakonu o veterinarstvu kvalifikovana za aplikaciju terapije koju veterinar propiše. :lol:

Vet voli mačke, to znamo. Ima ih dve kod kuće.
Još da utvrdimo da li voli cica-mace.:whistling::mrgreen:

Držimo fige! :super: I ozbiljno, ne sekiraj se sve dok je ona dobro raspoložena a rana čista i suva.

Opa! :zper:

To ne radi, veruj mi. :aha: Posle nekog vremena ti samo kaže "Kupi u apoteci to-i-to i daj mu/joj tako-i-tako toliko-i-toliko. :besna: Doduše, meni je minus što sam i sama vet. teh. pa sam i po Zakonu o veterinarstvu kvalifikovana za aplikaciju terapije koju veterinar propiše. :lol:

Držimo fige! :super: I ozbiljno, ne sekiraj se sve dok je ona dobro raspoložena a rana čista i suva.

ma, zavisi...od...slucaja do slucaja.... :lol:

Jeste, one nanjuse miris druge macke na tebi i tako reaguju. Divno je imati dve mace, samo ne znam da li bi Kiti mogla da se navikne, mada sa vremenom mozda i bi. Ja sam veceras snimila video (poslacu ga ovde ovih dana) moje dve mace koje su za udomljavanje, kako uredjuju krzno jedna drugoj, i onda zaspe zajedno, to je nesto najlepse na svetu :D

ali kako joj je per bio smesan... :zcepanje: nikad se nije bas toliko nakostresila i naljutila :D
ajde postavi snimak da ih vidimo x)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back