ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
e, ne tripuj se toliko
nego daj svojoj princezi da jede sta joj se oce : )))
Vidim ja da ćeš joj ti postati ooomiljena ličnost

Još da imaš pticu u kavezu, milina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, ne tripuj se toliko
nego daj svojoj princezi da jede sta joj se oce : )))

Vidim ja da ćeš joj ti postati ooomiljena ličnost
Još da imaš pticu u kavezu, milina![]()

Neka fala.
Ovo moje razmaženo čudovište bi tražilo da joj pticu ucmekam, očerupam, očistim i iseckam, ne bi li je pojela![]()
Hahaha, upravo tako.i onda bi vjerojatno dosla
omirisala sirotog papagaja sa sve garnirungom
i otisla da cuci pored frizidera da joj das nesto... jestivo
macija posla : )

predivne 

jao divne su!predivne
i moje se tako malo lizu malo grickaju![]()

i spavaju zajedno, jedan preko drugog 
Sada je vec bolje cini mi se, malo su ga socijalizovali. Doduse sigurno je pomoglo i to sto sam njemu skratila nokte a njima nisam, tako da je po prvi put na svojoj kozi osetio sta znaci grebanje. 

podsecaju me na kiti, tako sarene ko kravice xD
Tako da su mi ruke i noge non stop bile u ogrebotinama kada sam imala jednu macku, a sad kada imam znatno vise od jedne (ne smem da kazem broj jer je definitivno protivzakonito
) nemam nijednu ogrebotinu. Cak ni macku vise nisam zanimljiva, kada mu se lovi nesto juri se sa macicima. Ja sam mu ocito bila nuzno zlo za kojim sad nema potrebe, "second best" 

e, ima ja drugi...svijetli primjer
moja forumska drugarisca iz Slo
jednostavno otisla i upisala veterinu
prije par godina, vec na pragu tridesete
ispalo da je odlicna
sad privodi kraju
sretna ona, sretne njene zverinice : )))

Pa šta znam, da ne bude posle problem sa odlaskom u wc?
A šta ti je živuljka, četiri kopče i rana na stomaku a ona bi u dvorište da lunja![]()
Neka fala.
Ovo moje razmaženo čudovište bi tražilo da joj pticu ucmekam, očerupam, očistim i iseckam, ne bi li je pojela![]()

Jeste, nedostaju coveku krvave podlaktice, nekako prirastu srcu
Salim se, svidja se meni ova podela poslova, kada se jure i biju medjusobno zanimljivije su od TV-a, a meni dolaze da ih gnjavim i mazim![]()
'Ajde moje ruke tu i tamo, baš me briga za bankarske šalteruše ako se i zgražavaju kad onako unakažena dođem da predam pazar. 
'Ajde moje ruke tu i tamo, baš me briga za bankarske šalteruše ako se i zgražavaju kad onako unakažena dođem da predam pazar.![]()
Evo mojih mazica lepotica... koje nikad nece biti udomljene jer nemam srca da ih razdvajam, a niko nece dva maceta... iz meni neshvatljivih razloga

Hahah jao sto ovo zvuci poznato!
Ljudi, procitajte ovo, ja sam vristala od smeha, totalna je istina.
http://animal.discovery.com/the-spot/cat-people/i-like-cats/top-ten-cat-rules.html#mkcpgn=fbapl1
Kako da prepoznate da je macka vas gazda![]()