Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veterinar mi je napomenuo da se na mačkama jod ne sme koristiti!Ćao Alex. Jole je dobro. Rana joj zarasta, mada nejednakom brzinim. Određeni delovi reza su zarasli ali na sredini je i dalje crvena linijica. Prvo sam mislila da je čačkala ranu ali konci i dalje stoje. Izgleda da ćemo končiće vaditi ipak desetog dana od operacije a ne sedmog. Puštam je pomalo napolje, ali samo preko dana. Apetit joj se vratio. Juče sam joj ranu mazala jodom, a ona je odjednom skočila i počela da trese čas jednom čas drugom zadnjom šapicom. Mislila sam da je dobila epi napada. U stvari je peckao jod...![]()
Veterinar mi je napomenuo da se na mačkama jod ne sme koristiti!
Zaboravila sam tačno zašto, ali je jako štetan za njih. Umesto toga uzmi koloidnu (srebrnu) vodu.
mene su ljudi u basu gledali cudno jedno vreme: brazde po rukama i ponegde neki flaster xD od kad joj seckam noktice, imam samo tanke straftice, nije strasno, osim kad se nekad igramo malo grublje pa pocne da se rita zadnjim nogama... tad me bas iskasapi![]()
Ljudi, procitajte ovo, ja sam vristala od smeha, totalna je istina.
http://animal.discovery.com/the-spot/cat-people/i-like-cats/top-ten-cat-rules.html#mkcpgn=fbapl1
Kako da prepoznate da je macka vas gazda![]()
Pod 9 me podsetilo na ovo
![]()
![]()
joj fuj,znam to...isto to cudo je moj macan iskakio kad pre neki mesecpomagajte! kako izgledaju macije gliste? gadno je, ali kiti je iskakila nesto duguljasto, a ja ne znam da li je to travka, ili mrtva glista (meni ne lici bas na travku jer do sad su uvek bile tamne i nekako istanjene, a ovo je delovalo oblo i nekako bledunjavo)....
pomagajte! kako izgledaju macije gliste? gadno je, ali kiti je iskakila nesto duguljasto, a ja ne znam da li je to travka, ili mrtva glista (meni ne lici bas na travku jer do sad su uvek bile tamne i nekako istanjene, a ovo je delovalo oblo i nekako bledunjavo)...
inace, nije proslo 6 meseci od kad je ociscena.
i ako joj dam tabletu protiv glista sad, ima li to veze sa sterilizacijom?
jel mogu te tab. da se kupe u pet sopu, ili samo kod veta?
izvinite sto vam gadim zivot, ali... uf :S
p.s.stolica joj je tvrda.
meni ova obicna maca spava tako ponekad![]()