gost 224754
Ističe se
- Poruka
- 2.974
Evo i ja sam zaposlena, radno vreme od 7-15h. Suprug takodje. Sin student, cerka srednjoskolac. Nova maca je kao i Mici ranije dosta sama. Ostavimo je u dnevnoj sobi ali su vrata koja niz stepenice vode u kotlarnicu gde joj je kutija sa peskom otvorena (tj. stavim papucu da se ne bi zatvorila). I zamisli, tamo redovno obavlja nuzdu. Pametnica moja! Poredjam joj posudice sa vodom, mlekom i hranom tako da je obezbedjena dok se neko od nas dovuce kuci. Ostavim joj klupko a ima i neke igrackice. Ostavim i tv upaljen da joj ne bude tisina. Mislim da joj je sasvim ok. Kada stignemo kuci radost je obostrana. E, da, i saznali smo definitivno da je musko. Sad jos samo da mu smislimo ime...

. Posle bezuspesnog trazenja po celoj kuci, setim se da sam bila u onoj prostoriji. Udjem tamo kad ona spava u kutiji od cipela! Blaga koma

.
.

blese male! Nego Saskice, opasni su ti Ruski macori, kao sto je tvoj Beban! Nisam mogla da verujem! Imamo u komsiluku mnooooogo razlicitih macora i macaka, svi na svoj nacin lepi, slatki ali i borbeni i ljuti! Medjutim, najopasnija su dva Ruska macora (valjda se tako kaze?). Znas li da me strah za Micu kad oni dodju! S njima nema sale, izgleda!