tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Tara,
trebalo je da vodim macu sad kod veterinara na Vet. fakultetu, ali mi oni rekose da mogu da je donesem samo prepodne, ne znam zasto, valjda zbog vadjenja krvi, i jos nekih analiza koje bi joj radili i to mogu samo prepodne a meni prepodne nikako ne odgovara. Onda sam odustala od njih, i pozvala onog veta ciji si mi ti broj dala, dr Filipovic, i dogovorili smo se da je dovedem sutra posle mog posla. Bas mi se dopada preko telefona, rekao mi je da ne radim nista unapred, dok je ne pogleda i da ne nosim nista na analizu dok on ne kaze na sta treba da se rade nalazi. Tako da cu je sutra nositi tamo, i nadam se da ce sve biti ok. A iz tvojih prica mislim da mogu da imam poverenja u tog doktora.
iz mog iskustva divan veterinar i slobodno ga pozdravi od debelog gaše, znaće o kome je reč baš smo se prekjuče luli : )
iskreno se nadam da će pomoći milici, zaista je predusretljiv, ništa ne radi napamet, strpljiv je, konsultuje se sa drugim veterinarima, temeljan je i stalno prati sve žive seminare i nove stvari, u toku je sa svim dešavanjima i nije preskup... verujem da će sa milicom biti sve ok
ko zna šta bi sa gašom bilo da nismo naleteli na njega...
šaljem ti sada adresu pet šopa, zaboravih malo pre

Inace je mirna ovih dana, veerovatno je muci stomacic... I danas isto tako. A bas joj je tesko palo putovanje do doktora, sirotica, jos ja nemam transporter pa smo jedva nekako stigli. I sad moram da se razmisljam kako sutra i prekosutra da je vodim na injakcije...