Jaooooo, moram da se izjadam na jučerašnji događaj!

Oko 10 do 6 ujutru počela je ona kišurina sa gradom. Grmelo je i sevalo pa smo i ja i suprug skočili da zatvaramo prozore. Obe mačke su srećom bile unutra, ali Maja je bila malo mokra, kao da je upravo pobegla od kiše.
Poležemo mi opet, kad odjednom - čuje se neko strašno mjaukanje, nešto nenormalno i bolno, kao da plače jako, jako povređena mačka...

ali glas je bio jak, reklo bi se da nije u pitanju mače nego odrasla maca koju je zadesilo nešto užasno. Ja se pokrila po glavi, ali ne vredi, kako ono mjaukne - tako ja dobijem aritmiju a pritisak samo skače. Mačka se čuje kao da je u kući, a onda sve dalje. Suprug isto ne spava, kaže - da nije to neka od naših mačaka zbrisala na terasu pa sad plače što je šiba led?

Vidim ja da je đavo odneo spavanje, ustanem, a naše mace obe sede na prozoru i osluškuju mačije plakanje. Pošto je kiša skoro prestala, uzmem suvi peškir i činiju sa granulama i izletim napolje (naravno u pidžami). Tražim po dvorištu, nema ga, izađem na ulicu, nema ništa, pa krenem do trećeih komšija. U međuvremenu počeli su kod komšije privatnika da pristižu i radnici i stranke (6 i 10 ujutru...), pa me svako redom belo zagleda i misli da li sam normalna (roze pidžama na bele tufne = gljiva ludara, u cik zore nosi peškir i zavlači se pod kola ispred komšijskih kuća...

). Ugledam samo jednog sivog mačka, zovem ga, ali je on suviše preplašen i beži od mene. Uspela sam samo da snimim da nije povređen jer hoda pravo i sve 4 šapice su mu u funkciji.
Vratim se u sobu, skuvam kafu i čekam. Uskoro se opet čuje mjaukanje i to ispred naše kuće i kroz prozor vidim tog istog mačora. Što je najgore, počeo je da arlauče i tek tada mi je sinulo -
nije povređen, njemu je do seksa!
Verovatno je ašikovao sa Majom pa je ona ušla unutra, a kad se kiša stišala on ju je zvao da nastave!
Molim lepo, njemu je naišlo, i zbog toga sam ja dobila aritmiju, ispala debil pred komšilukom i još mi je i muž rekao da nisam baš normalna!

Takva dreka i uzbuna samo zato što se gospodinu hoće!

jao, koliko god da volim životinje, da sam ga tad dograbila gadno bi se proveo...

A ledi Maji tako svejedno - sedi u toploj sobi i posmatra s prozora kako luda gazdarica i njen naivni dečko izvode egzibicije...
Posle je ceo dan provela sa njim i kada je uveče došla kući samo se trzala i skakala, grizla se i lizala - onaj dripac joj je presadio buve...