Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma dripac onaj mali, i mene je prevario onom tako srceparajućom galamom!:confused:
Prilično sam iskusna mačkarka, umem da razlikujem majukanje zbog gladi, zime, dozivanja, panike, straha, bola, udvaračko, pa i ono radi sporta(:roll:), ali ovaj je prevazišao sve mačke na svetu.
Tako mu je teško pao Majin odlazak kući da je urlao iz dna svoje napaćene duše ! :neutral:
Ma samo neka se samo sve srećno završilo, a za buvice ćemo videti posle, kad prođe romansa...:rumenko:

Poslednja izmena:
Šteta što u školama ne organizuju informativnu nastavu o životinjama. Pa da deci dovedu veterinare ili ljude iz azila za životinje koji bi sa njima pričali na tu temu.

Da, Orka je nešto planirala na tu temu ali edukacija mora da bude ozbiljno osmišljena, sveobuhvatna.

Kako god ta edukacija izgledala, sigurno je bolja nego nikakva. To je tek početak. Muka je što treba edukovati i roditelje, a često i babe i dede, jer će edukovano dete u divljačkoj porodici štrčati kao bela vrana.

Da, i o se imalo na umu, mada će jako teško to ići. :( Ali ima nade, unuk mimi's dad-ovih rođaka došao iz Švedske na raspust, dočekalo ga novo štene u dvorištu, i čim je primetio da se štene čudno ponaša, da nije u redu, insistirao je da zovu m's d da ga pregleda. :) Dakle, pravilna, ozbiljna edukacija dece i sprovođenje zakona o dobrobiti životinja i još će sama deca da vaspitavaju babe i dede.

Jao :zcepanje: .. prvo sam sa tremom počela da čitam...a onda se sita ismejah..izvini, znam da teb nije smešno :zcepanje:

Identična reakcija je bila i kod mene. :lol:

Ej, m's d sinoć posle večere izašao sa Milicom sa nekim koščicama od krmenadli i nekim još glupostima i čujem ga da viče "Mac, Crni!" :D A ništa mi ne prijavljuje. Ma nema, on je mačkar nepopravljivi, samo pritajeni pred okolinom, kao i svi iz okoline. :zcepanje:

E Kajo, baš si me slatko nasmejala. Suze su mi išle od smeha! Nemoj da se ljutiš ali tako si simpatično opisala ceo događaj da nisam mogla da obuzdam smeh. A sa smajlijima je priča kompletna. :p
Ljudi - ja vas definitivno ne razumem!:eek:
Odakle svima ideja da se ja nešto ljutim, pa valjda ste već skontali da uopšte nisam neki namćor, da i sama volim da se smejem a još mi je draže kad se smejemo svi zajedno!:hvala:
Smejte se koliko god ko može, pa to je najbolji lek na svetu :heart:
Hajde: jen-dva-tri KREĆEMO :hahaha::zcepanje::rotf::hahaha::rotf::zcepanje:

Nasao sam jedno mache u dvoriste na ovu hladnocu,a moji hteli da ga ostave da umre.
I tako ja se izborio za njegova prava i uzeo da ga negujem.
Mache je malo,sisavce,veliko je kao moja pesnica....msm da je ova slika slicna njemu.
Kitten%20Wallpaper.jpg
Sad treba da mi kazete kako i kad da ga hranim?
btw.Drzim ga u vecoj kutiji,podloga mu je moj stari dzemper :)

videla sam za gigija i baš sa, se rastužila : (((
saskice, jesi li zvala veta?
kada je gaša povredio nogu trebalo je skoro mesec dana da se sanira (nije bilo ništa opasno, ni prelom, ni naprsnuće) ali mi je vet rekao da mu dajem ad kapi i kafortan neko vreme i za mesec dana je bio kao nov

Juče je bilo kolektivno ridanje, izgleda. :sad2: Ja sam i jutros malo plakala za Gigijem, ako smem da vam kažem.

Pile, videla sam majcu sa slikom sa tvog avatara, košta oko 1800 u jednoj prodavnici sportske opreme u mom kraju. Svaki put kad prođem, imaju novu "mačiju" majcu. :zaljubljena:

Nego, zanima me, Jolanda poslednjih dana stalno češe uvo. Da nije zapatila neku infekciju. Gledala sam ali uvo joj deluje skroz normalno. Nit je crveno, nit natečeno. Negde pročitah da u predelu ušiju i vrata hoće da se "načičkaju" krpelji ali nisam našla ni jednog (doduše nisam baš ni vešta u tim rabotama). Vet mi rekao da ne moram da je mažem protiv buva i krpelja jer nemam travu u dvorištu i ona uglavnom ili je u dvorištu ili u kući.
Ali od skora ima "udvarača" pa joj je možda on "pklonio" buvicu ili krpelja...

Ej, šibni adresu na pp pa da kupim.....:)

Ma u KV, teško da bi ti to odgovaralo. Ali verujem da u više različitih gradova postoji dotični Planeta Shop, u KV ih imamo, mislim, 3.

Nego, zanima me, Jolanda poslednjih dana stalno češe uvo. Da nije zapatila neku infekciju. Gledala sam ali uvo joj deluje skroz normalno. Nit je crveno, nit natečeno. Negde pročitah da u predelu ušiju i vrata hoće da se "načičkaju" krpelji ali nisam našla ni jednog (doduše nisam baš ni vešta u tim rabotama). Vet mi rekao da ne moram da je mažem protiv buva i krpelja jer nemam travu u dvorištu i ona uglavnom ili je u dvorištu ili u kući.
Ali od skora ima "udvarača" pa joj je možda on "pklonio" buvicu ili krpelja...

...ili gljivice... Predlažem bris.

Ćao svima, kako ste, kako su vam mace i mačori? :heart:
Mi smo dobro (Milica i ja), ona raste, napreduje, dobra je, pobegne malo u susedna dvorišta ali se uvek brzo vrati kući... Kad je nema, ja je malo glasnije pozovem i ona dođe posle 5-10 minuta. Mnogo je volim i mogu vam reći da je odluka da je zadržim kod sebe bila jedna od najpametnijih odluka u mom životu! :D
Ja sam danas malo uzbuđena i srećna- menjam posao i sutra počinjem da radim, konačno, jedan normalan i dobar (nadam se) posao! Kažem normalan jer je do sada je sve bilo nešto privremeno i nikad nisam bila zadovoljna... Jedino je bilo dobro što sam imala dosta fleksibilno radno vreme pa sam mogla da provodim sa mojom Macom dosta vremena. Ali sada ću imati pravo radno vreme, od ujutru do poslepodne pa se malo sekiram kako će Milica sama, kod kuće, dok ne dođem s posla.... Žao mi je nje, ima li neko savet za ovu moju situaciju. Šta rade vaše mace dok ste na poslu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back