Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja sam zaposlena, radno vreme od 7-15h. Suprug takodje. Sin student, cerka srednjoskolac. Nova maca je kao i Mici ranije dosta sama. Ostavimo je u dnevnoj sobi ali su vrata koja niz stepenice vode u kotlarnicu gde joj je kutija sa peskom otvorena (tj. stavim papucu da se ne bi zatvorila). I zamisli, tamo redovno obavlja nuzdu. Pametnica moja! Poredjam joj posudice sa vodom, mlekom i hranom tako da je obezbedjena dok se neko od nas dovuce kuci. Ostavim joj klupko a ima i neke igrackice. Ostavim i tv upaljen da joj ne bude tisina. Mislim da joj je sasvim ok. Kada stignemo kuci radost je obostrana. E, da, i saznali smo definitivno da je musko. Sad jos samo da mu smislimo ime...:)

Evo i ja sam zaposlena, radno vreme od 7-15h. Suprug takodje. Sin student, cerka srednjoskolac. Nova maca je kao i Mici ranije dosta sama. Ostavimo je u dnevnoj sobi ali su vrata koja niz stepenice vode u kotlarnicu gde joj je kutija sa peskom otvorena (tj. stavim papucu da se ne bi zatvorila). I zamisli, tamo redovno obavlja nuzdu. Pametnica moja! Poredjam joj posudice sa vodom, mlekom i hranom tako da je obezbedjena dok se neko od nas dovuce kuci. Ostavim joj klupko a ima i neke igrackice. Ostavim i tv upaljen da joj ne bude tisina. Mislim da joj je sasvim ok. Kada stignemo kuci radost je obostrana. E, da, i saznali smo definitivno da je musko. Sad jos samo da mu smislimo ime...:)

Nazovite ga Hru :) .. šta kažeš na to?
(baš lepo što se brinete o njemu:) )

I vec je upoznala celu kucu. U subotu uvece jedva sam je pronasla. Uvukla se u moj regal iza kaputa i komirala se. Vec sam se bila uplasila da je nema. A veceras slicna situacija. Nesto sam trazila u prostoriji koja nam sluzi za odlganje kojekakvih stvari i nisam je videla kad je usla za mnom. Izasla sam, zatvorila vrata, ugasila svetlo. Posle nekog vremena primetim da je nema. Opet potraga:hej:. Posle bezuspesnog trazenja po celoj kuci, setim se da sam bila u onoj prostoriji. Udjem tamo kad ona spava u kutiji od cipela! Blaga koma:whistling: :hahaha:

A moj Mici (kog na zalost vise nema) se penjao na lavabo dok sam se ujutru umivala pred posao i lizao sapun. Bilo ga je svugde. Na radijatoru, na prozorima, na stolicama. Cak je jednom usao u frizider (znao je da odatle dolazi sunkarica). Zao mi je sto se ranije nisam ukljucila u ovu sjajnu komunikaciju. Sa Micijem je bilo mnogo anegdota i predivnih trenutaka koje sam mogla da podelim sa svima vama. Ali sada je tu nova maca i nova prica je pocela:p

Prebaci prebaci prebaci,to ume da bude bas smesno:heart:
Ja za sada imam samo grkinje koje jure za laserom:lol:

Moram prvo da ga nekako posvetlim, snimala sam telefonom pa em je loša rezolucija, em je mračno :(
Inače jedino moj orman još nije naučila da otvara, ali nekad mi tata napakosti, pa joj otvori, a ona unutra izrovari, a tata kaže:''Ne bi ona da je bilo sređeno!'' :whistling:

Sve je kul dok mačku ne zatvorite u krevet :eek: A onda sednete da se oblačite na istom i pitate se šta to lupa o'zdo :zcepanje:
Mada, kad sam shvatila da se zavukla unutra samo sam se stresla, mogla sam bukvalno da je zgnječim :sad2:

Jao ćuti, i toga je bilo..malo je falilo da Froa precvikam na pola :sad2: .
Mislim, umetne se munjevimo brzinom baš tamo gde ne treba usred razvlačenja fotelja!
Sada kada ih rasklapam, prvo ih izbacim iz sobe, pa onda to radim na miru, inače bi iblo belaja pre ili kasnije...ne znam koji im je đavo, ko da namerno hoće da se giljotiraju?

Danas je bila borba oko ormana..ko će ući unutra.. i tako :D.

lilijen drago mi je zbog nove mace, ako budeš mogla okači neku sličicu : )
nensika, navićiće se miličica vremenom, a ako imate uslove dovedi joj neko društvance, ja sam tako rešila taj problem : )

Danas sam umirala od smeha,pustim ja bebana napolje kao po obicaju nema ga od ujutru do popodne i onda ja pocinjem da brinem,kad ono cujem ja mjau,mjau ispod prozora ali znam da nije beban kad ono neki bas cudan macorcic mjauce i tako se ja i on merkamo bar jedno 5 minuta,odnekud se pojavi beban i eto muke,taj macak je neprestalno pratio bebana,gde god beban da se okrene ovaj za njim,hoda beban i onda se na prepad okrene i ovaj macak stane,opet beban krene kad ono ovaj opet za njim i tako bar 3 sata,jadan beki se toliko trudio da pobegne ali mu nije krenulo za rukom pa je odustao i usao u stan...posle par minuta vidim ja beban stoju na prozoru a preko puta u travi taj macak sedi isto kao beban kao da ga imitira...i ceka...sidje sa prozora Beban kad ovaj ponovo...i sad su se obojica izgubili..sta li se desava,ako ga vidim sutra slikacu ih :)

Danas sam umirala od smeha,pustim ja bebana napolje kao po obicaju nema ga od ujutru do popodne i onda ja pocinjem da brinem,kad ono cujem ja mjau,mjau ispod prozora ali znam da nije beban kad ono neki bas cudan macorcic mjauce i tako se ja i on merkamo bar jedno 5 minuta,odnekud se pojavi beban i eto muke,taj macak je neprestalno pratio bebana,gde god beban da se okrene ovaj za njim,hoda beban i onda se na prepad okrene i ovaj macak stane,opet beban krene kad ono ovaj opet za njim i tako bar 3 sata,jadan beki se toliko trudio da pobegne ali mu nije krenulo za rukom pa je odustao i usao u stan...posle par minuta vidim ja beban stoju na prozoru a preko puta u travi taj macak sedi isto kao beban kao da ga imitira...i ceka...sidje sa prozora Beban kad ovaj ponovo...i sad su se obojica izgubili..sta li se desava,ako ga vidim sutra slikacu ih :)

:rotf: blese male! Nego Saskice, opasni su ti Ruski macori, kao sto je tvoj Beban! Nisam mogla da verujem! Imamo u komsiluku mnooooogo razlicitih macora i macaka, svi na svoj nacin lepi, slatki ali i borbeni i ljuti! Medjutim, najopasnija su dva Ruska macora (valjda se tako kaze?). Znas li da me strah za Micu kad oni dodju! S njima nema sale, izgleda! :eek: I tek mi je sad jasno ponasanje tvog Bebana, njegove junacke povrede i rane iz borbi, njegova lutanja (...) mogu da zamislim samo kakav bi tek bio da ga niste kastrirali! :per:

Meni žao što nisam slikala Jolandu i njenog "švacu". To joj je udvarač. Obigrava oko nje ima već par meseci.
Mnogo su smešni. Svako veče, oko osam, eto njega, zamjauče pod prozorom. Tada gospođica Jolanda izađe napolje i onda satima čuče jedno naspram drugog, gledaju se i čim on pokuša da joj priđe, ona ga odalami šapom iz sve snage.

Samo što sam pre nedelju dana primetila da "švaca" ima povređenu prednju šapicu. Volela bih da mu pomognem ali čim se pojavim na terasi, pobegne. Ostavljam mu hranu, da ne bude gladan ali mi i dalje ne da da mu priđem...:(

Meni žao što nisam slikala Jolandu i njenog "švacu". To joj je udvarač. Obigrava oko nje ima već par meseci.
Mnogo su smešni. Svako veče, oko osam, eto njega, zamjauče pod prozorom. Tada gospođica Jolanda izađe napolje i onda satima čuče jedno naspram drugog, gledaju se i čim on pokuša da joj priđe, ona ga odalami šapom iz sve snage.
:(
Podsetili su me na onaj fazon:
Stoje Lala i Sosa kraj tarabe, satima stoje i samo se gledaju. U neko doba Lala se trgne, pogleda na sat i kaže: Ah, ta divanu nikad kraja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back