Definitivno prazne žlezde, nemaju gliste, bilo je danas na TV ČA, neki matori vet iz GB držao predavanje o skoro svim aspektima gajenja pasa, vidi se da je stara emisija ali ako se uzme u obzir koliko su oni ispred nas...
Boginjo, nedovoljno podataka. Maca možda samo štrajkuje glađu zbog promene sredine. (Iskreno se nadam da je samo to.) Primetila sam, ma kako to bilo nezdravo i ma koliko ja bila protiv toga, da svi psi i mace koje ja znam obožavaju Pedigree i Whiskas soseve u kesicama, neka proba to da joj daje dok joj ne otvori apetit, ima ih čak i u supermarketima. I eka obrati pažnju ako se pojavi još neki zabrinjavajući simptom.

Možda će maca uskoro ući u teranje? Inače, većina mačaka i pasa vremenom razvije alergiju na laktozu tako da njima kravlje mleko ne odgovara. Ne treba da se čudite što maca neće mleko, to je sasvim normaln, verovatno bi na jogurt pristala. Naime, postoje da osnovna tipa mleka, kazeinsko i albuminsko, kravlje je jednog tipa a mačke, kuje, žene... imaju ono drugo, samo se ja ne sećam koje je koje

Nadam se da sam bar malo pomogla i javi kako se odvija situacija.