Pussycat
Veoma poznat
- Poruka
- 10.427
Ljudi ovo je fenomenalno, ovaj čovek ko da je moju mačku animirao 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala!![]()
Ehej, pa ja sam imala crnu mačku i belog mačora, sad imam samo crnu mačku (ostade udovica...
I imam jednu sliku na kojoj sam uhvatila trenutak gde mu udara šljagu...Moooram to da skeniram
![]()
Meni je žao što u nekim situacijama nemam aparat 'pri ruci', jer dok ga ja pronađem, mačke prestanu da se igraju... Znaš i sama kako to ide...
Voleo bih da vidim tu fotografiju!![]()
Meni je mobilni pun dece i mačakaon mi je uvek pri ruci...
Obećavam svečano da ću skenirati slike... čak možda sutra...
Ne, mačka je trudna.
Moram priznati da sam veoma nervozan. Prvi put mi je mačka trudna. Imam ih već skoro tri godine, i tek su se nedavno parili. Naravno, on je želeo da se pari dosta ranije, ali ona je na parenje nedavno pristala...
...mislim da ću ih sterilisati posle ovog, novog iskustva...
Samo pazi na mačka, umeju da budu agresivni prema mačićima... I ona će biti potpuno drugačija, pitanje da li će mu dozvoliti da prilazi i kako će se slagati...
Moja je imala 2 okota + abortus jer nismo znali da je trudna kad smo je odveli na sterilizacijuI ne kajem se ni jednog trenutka, zdrava je, ima 9 godina i baš je vitalna... Ima je negde na prethodnim stranicama...
Joj, Pajče, ne znam šta da ti kažem. Jesi li zvao Dula? Pokušaću što vernije da prenesem situaciju mužu večeras pa ti javljam prvom prilikom ako je njemu nešto palo na pamet. Kao što sam ti već napisala, to što mu je stolica tamna najpre može da se poveže sa nekim krvarenjem u želucu ili crevima a to čudno ponašanje na to da se nekako istraumirao i verovatno i da ga boli nešto. Možda ga je neko šutnuo u stomak ili nešto slično, mada se nadam da nisam u pravu. A to što se boji vode i smetaju mu svetlo i zvuci mi liči već na nervne simptome. U svakom slučaju, nisi napisao kakav mu je apetit, da li pije vodu... Kako se ponaša po tom pitanju?
Ova bela cica je ista kao moja,ama potpuno...samo...mopja je uginula...Moji ljubimci: crni mačor i bela mačka.
![]()
Nije meni kao vama sa VETOM...ovde u Čajetini koja je predstavnik opštine ima 2 veterinara i oni su ZAUZETI lutanjem po terenu...krave...ovce...svinje. Da ja zovnem zbog mačka...ma znaš kada bih došli. A da sednem u auto da ga nosim...ne mogu da ih zateknem...na terenu su. Ima apetit..non stop traži ali neće granule...sad voli parizer i to mu dajem...pije i mleko. Ovo je stvarno čudno...baš tako...kao da je istraumiran...
A taj izmet...to nije pravi mačji izmet..mačiji izmet smrdi...ovo UOPŠTE NE SMRDI...BAŠ NIMALO...