Sve o macama ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko bi rek'o... gospoja u tim godinama.... :hahaha: svaka cast!
a pas ne zna sta ga je snaslo, prosto mu neprijatno sto prekida! :per:
i na kraju, vrhunac, zena koja tera svalera- "sad cemo da ga najurimo, bezi crni, baksuze!"!
ma komedija! :klap:

Drugari, upravo me je pozvao dečko sa sledećom pričom: jutros je video mače, malo, tek progledalo, pored jednog prometnog puta i, naravno, nije mogao da ga ostavi tamo i prepusti sudbini, već ga je uzeo i doneo kod nas kući! Kaže, snaći ćemo se, možemo ga nekome pokloniti, tj. udomiti ga, ili će na kraju krajeva ostati naš. E sad, pošto sam ja na poslu i nisam videla macu ne mogu još da vam kažem neke detaljnije informacije o njemu, ali bih vas zamolila da pitate vaše poznanike, prijatelje, familiju treba li im mače! :) Čim dodjem kući slikaću ga i okačiti slike na forum!
Inače, jako sam uzbuđena, ne mogu da radim, samo mislim kako se Milica ponaša prema njemu, kakva nam je pridošlica, hoće li se B. snaći i dati bebici nešto da jede.... Zamislite, B. ga je okupao! Poludela sam kad mi je rekao, kaže puno je buva....

divno nenskika, divno je to što ga nije ostavio : )
jedva čekam da čujem kako je milica reagovala i šta se dešava medju njima sada : ) :heart:

sigurno će je maltretirati, kinjiti i tući, razmaženovićka moja.... siroto mačence! koje je sredstvo dobro protiv buva za tako malo mače? pretpostavljam da ne bi smela da joj stavljam ampule koje Mica koristi.

Drugari, upravo me je pozvao dečko sa sledećom pričom: jutros je video mače, malo, tek progledalo, pored jednog prometnog puta i, naravno, nije mogao da ga ostavi tamo i prepusti sudbini, već ga je uzeo i doneo kod nas kući! Kaže, snaći ćemo se, možemo ga nekome pokloniti, tj. udomiti ga, ili će na kraju krajeva ostati naš. E sad, pošto sam ja na poslu i nisam videla macu ne mogu još da vam kažem neke detaljnije informacije o njemu, ali bih vas zamolila da pitate vaše poznanike, prijatelje, familiju treba li im mače! :) Čim dodjem kući slikaću ga i okačiti slike na forum!
Inače, jako sam uzbuđena, ne mogu da radim, samo mislim kako se Milica ponaša prema njemu, kakva nam je pridošlica, hoće li se B. snaći i dati bebici nešto da jede.... Zamislite, B. ga je okupao! Poludela sam kad mi je rekao, kaže puno je buva....

Jao super...:heart:
Javljaj šta se dalje zbiva :D.

Koliko je ovo malo stvrenjce buva imalo, ne biste mogli da poverujete.....
B. ju je okupao, naprašio praškom protiv buva i, ako ne laže, ceo dan je trebio. A ja kad sam došla s posla, puna tri sata sam joj ubijala buve, i još ih ima! Eno je u hodniku, namestili smo joj jednu kutiju, ne bih da se švrćka po kući da ne prenese buve Milici. Evo je kako spava...

dscn1697v.jpg

Inače, maca je devojčica, jako je mirna, uopšte se nije bunika dok sam joj čistila buve. Dosta je slobodna, trčkara, njuška, znatiželjna je.... Nije se uplašila od Mice, ali je zato ona burno reagovala- frkće i reži na nju, neće da se mazi samnom, pobegne ispod stola i neće da izađe. Verovatno je ljubomorna.
Evo još jedna fotka ove nove buvarice!

dscn1701o.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back