tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
bilbo i fro??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovi moji su se krvnički poklali jutros, BIlbo se čak i upiškio od straha (pošto ga je saterao u ugao ispod kreveta). Baš su bili žestoki.
A pola sata kasnije se bezbrižno njuškaju.
NIsu mi jasni njihovi međumačji odnosi.
Vazno je da su sada dobro.ja počinjam da šizim od dlaka
gašu isčetkam i ne linja se strašno,tj manje, ali minja me celu izgrebe kada pokušam da je četkam a linja se kao luda : I
Nemogu da verujem!!!Vazno je da su sada dobro.
..
. Verovatno ih je dobio šetajući se hodnikom...ili na otvorenoj terasi. Bilo kako bilo, obojicu sam ih juče naprašila praškom protiv buva i krpelja. Još mi samo buve fale
.pa vi ste kompletni : ))
ja sam našla u pet centru onu arplait penu i kupila je odmah, napenila ih pre mora i ne češkaju se
i ja sam ga skroz ukinula kada si mi rekla, posebno posle gašine epizode cele, ne rizikujem ni u ludilu
ovi u pet centru ga nisu imali od januara i sada ga dobiju, a mnogo je dobra pena, lako se nanese

.
.Nemam ni ja![]()
Još, da se pohvalimo, juče sam primetila da Bilbo ima buve. Verovatno ih je dobio šetajući se hodnikom...ili na otvorenoj terasi. Bilo kako bilo, obojicu sam ih juče naprašila praškom protiv buva i krpelja. Još mi samo buve fale
.

uhh, da, oni će početi da izlaze napolje
raspitaj se oko ogrlica, mada moćda da im stavljaš arpalit na mesec dana, šta znam
ja sam nešto u tripu oko ogrlica da mogu da se zakače negde...
jao, jedva čekam da se preselite pa da nas izveštavaš kako se prilagodjavaju na dvorište i prirodu, to će biti divno : ) )
.
.CESTITAMO!!!
I mi imamo buve![]()

)

Je l' se oporavlja mačić?