nensika
Primećen član
- Poruka
- 668
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.
.veleštovana
ovo je veće od 4, 5 nedelja
a granule može da žvaće kako oće![]()
ja moju novopridoslu macu vec naprasila! a eto vidi kolika je.....
Pa npr onaj Bubi prašak je skroz bezopasan, mogu se prašiti i sasvim male mace.
Za ova agresivnija sredstva valjalo bi pričekati da mače bude makar 3-4 meseca staro.

Nensi kako je sa macom? Je li kakila? Ako nije MOLIM TE vodi je kod veta - uginuće ti od zapečenog stomaka![]()

mojoj maci su se pojavili krmeljcici, neprekidno joj suze okice. da li moram da je odnesem kod veterinara ili mogu sama necime da ispirem?
imam jedno pitanjce za ljubitelje i poznavaoce macaka,(malo je glupo, a sta da radim kad ne znam), doselila nam se u dvoriste macka sa tri maceta, imaju manje od mesec dana, a ja ne znam da li su devojcice ili decaci? kad sam ih mazila pa kad legnu na ledja imaju sisice,a ja ne znam da li samo macke imaju ili i macori, jer rekla bih da su macori ali to me zbunilo![]()
Mačorčići bi trebali da imaju još dve budžice gratis, pored ove glavne, ali sve je to sićušno da se prepozna.... A sise imaju i jedni i drugi 
u svakom slucaju hvala ti... 
Mačkica je super. Oslobodila se, skakuće, trčkara, spava, jede, ide redovno na wc i nema proliv (prvih nekoliko puta je imala, sad joj se stolica skroz formirala), dala sam joj pastu protiv parazita.... Imam nekoliko pitanja za sve vas koji imate iskustva sa više mačaka: da li moraju da imaju posebne toalete? Kako da naučim malu macu da ne jede Milicinu hranu, stalno ide na njene posude, iako ima svoje činije?
Inače, mačence jede kao provaljeno, šta god da im stavim, i koliko god da sipam ona krka kao provaljena, nije normalna. Za razliku od nje, Mica ima slabiji apetit. Da li je to normalno?
Miličica je ljubomorna opasno, stalno frkće na malu, a ova je prati u stopu. Mada, čini mi se da malo popušta, danas joj čak i priđe i onjuši je.
Eto, tako je kod nas trenutno. Nije nam ni malo dosadno!![]()

Nahranih ga... Nenormalno halapljivo je jelo. Puno je buva i šepa. Nisam ga mnogo čačkala, svo se trese. Sada je u dvorištu gde sam ga našla, možda mu se mama pojavi, ali motrim na njega. Moram da pazim kad dođe Laza iz šetnje, ne znam da li bi mu nešto uradio.Sedim ja malo pre u sobi i kroz prozor čujem nešto što liči na mjauk. Ja u dvorište, potražim i u travi ispod drveta nađem ovo...
![]()
Nikada mršavije mače nisam videla, svaka koščica mu se vidi.Nahranih ga... Nenormalno halapljivo je jelo. Puno je buva i šepa. Nisam ga mnogo čačkala, svo se trese. Sada je u dvorištu gde sam ga našla, možda mu se mama pojavi, ali motrim na njega. Moram da pazim kad dođe Laza iz šetnje, ne znam da li bi mu nešto uradio.
Ja se bukvalno bojim da čujem mjauk jer znam kakve bi muke imala sa mačetom koje nit mogu da udomim, nit da prihvatim 
Joj dušaJa se bukvalno bojim da čujem mjauk jer znam kakve bi muke imala sa mačetom koje nit mogu da udomim, nit da prihvatim
![]()
Ništa, za sada je tu gde jeste, posle ću je opet hraniti, a uveče ćemo videti šta ćemo ako joj mama ne dođe.