Kaja Halliwell
Zainteresovan član
- Poruka
- 303
Na kraju ću i JA da ih dobijem

Mislih da ih neces dobiti.Ne brinise nece te zaobici.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kraju ću i JA da ih dobijem

Bogami - kako kome.Misliš da je lako imati buve?

Cogi, mačka ti je fooxa!
 Cogi, mačka ti je fooxa!  Steriliši je, sve će joj teže padati i trudnoće i koćenje i dojenje mačića, ipak je ona dama u godinama.
 Steriliši je, sve će joj teže padati i trudnoće i koćenje i dojenje mačića, ipak je ona dama u godinama. 
 .
 .
 . Dobro im se od stresa nije desilo,kao kod kuca, da ne mogu da se odvoje
. Dobro im se od stresa nije desilo,kao kod kuca, da ne mogu da se odvoje .
. svaka cast!
 svaka cast!

ko bi rek'o... gospoja u tim godinama....svaka cast!
a pas ne zna sta ga je snaslo, prosto mu neprijatno sto prekida!
i na kraju, vrhunac, zena koja tera svalera- "sad cemo da ga najurimo, bezi crni, baksuze!"!
ma komedija!

Čim dodjem kući slikaću ga i okačiti slike na forum!
 Čim dodjem kući slikaću ga i okačiti slike na forum! 
divno nenskika, divno je to što ga nije ostavio : )
jedva čekam da čujem kako je milica reagovala i šta se dešava medju njima sada : )
 .. Fro mi je malo i smršao.
 .. Fro mi je malo i smršao.Drugari, upravo me je pozvao dečko sa sledećom pričom: jutros je video mače, malo, tek progledalo, pored jednog prometnog puta i, naravno, nije mogao da ga ostavi tamo i prepusti sudbini, već ga je uzeo i doneo kod nas kući! Kaže, snaći ćemo se, možemo ga nekome pokloniti, tj. udomiti ga, ili će na kraju krajeva ostati naš. E sad, pošto sam ja na poslu i nisam videla macu ne mogu još da vam kažem neke detaljnije informacije o njemu, ali bih vas zamolila da pitate vaše poznanike, prijatelje, familiju treba li im mače!Čim dodjem kući slikaću ga i okačiti slike na forum!
Inače, jako sam uzbuđena, ne mogu da radim, samo mislim kako se Milica ponaša prema njemu, kakva nam je pridošlica, hoće li se B. snaći i dati bebici nešto da jede.... Zamislite, B. ga je okupao! Poludela sam kad mi je rekao, kaže puno je buva....

.
.