Superžena - ugao žene

superžena je svaka forumašica koja je redovna na pdf žene
129fs370785.gif
 
kao nepostojecu
nikada mi nije bio cilj da budem superzena, volela bih jedino da budem normalna zena
obicna i zadovoljna
to je maximum do koga svako do nas moze da stigne, bilo muskarac, bilo zena

Значи, ако сам добро разумео овај твој пост, максимум до ког могу да стигну и мушкарац и жена јесте да буду нормална жена, обична и задовољна... :)
 
Zena koja zeli petoro dece, rodi petoro dece, posveti im se, uziva i njima i bude srecna bez obzira sto smatraju da je imati toliko dece nesto nazadno. Superzena.
Zena koja zeli da zivi sama celi zivot, jureci samo karijeru i troseci novac iskljucivo na sebe i svoje zadovoljstvo i pri tome je savrseno srecna ne obaziruci se sto je cak i najblizi nazivaju sebicnom i asocijalnom. Superzena.
Zena koja se nadje na nekoj sredini, otimajuci od zivota svega po malo i karijere i porodicnog zivota i prijateljstva i pri tom veruje da ima sve pa je srecna. Superzena.
zena koja svoj mir i svoj smisao pronadje u molitvi i samoci, monahinja. Superzena.

Svaka, ali bas svaka zena koja ne pada u iskusenje da nametne sebi kalup i okove vremena i prostora u kojem zivi i usudi se biti srecna po svojim merilima. Superzena.
 
Žena koja je sanjala i ostvarila nešto od svojh snova..žena koja osjeća radost života u svakom njegovom trenutku..čobanica nasred planine sa osmijehom na licu i svaka žena koja živi i raduje se onom što ima-sve su to superžene..
 
Kako izgleda 'superžena' iz ugla žene (ili djevojke)?
Kako bi ju opisali?

Superzena ili zena zmaj...

- to je nasmejana zena koja nije pakosna, koja ne hrani sebe tudjim lesinama, koja ne gazi preko mrtvih do cilja, koja je vredna ma koje profesije bila, koja se ne zali previse,
zena koja se "u dobrom ne ponese a u zlu se ne ponizi", koja se ne srami ako joj kuca nije perfektna ili ako joj se frizura pokvari, ona nije svadljiva i zna da odvoji vazno od nevaznog, ceni mladje od sebe i ne zabada noz u ledja, ne podmece nogu svojim prijateljicama i ne juri tudje partnere, gleda u buducnost ali malo zvirne u proslost, postuje da ne misle svi isto i igra posteno...za moj racun to je zena zmaj, poznajem nekoliko takvih osoba i sam pogled na njih ubacuje vakcinu motivacije i energije...
 
Superzena koju drugi tako imenuju/opisuju/dozivljavaju, a pri tome je licno ne poznaju, je obicno super-nesrecna-zena sa dobrom maskom. (tipam na masu diva koje su mahom pocinile samoubistvo, ili imale krajnje tragican zivot)
Super zena, za mene licno, je svaka naizgled obicna-prosjecna zena, licno ostvarena, zadovoljna, sta god je cinili srecnom...kad kao takva, prosto zraci.
 

Back
Top