Poštene žene..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postena zena je ona koja zivi dostojanstveno svoj zivot.Zena koja ima porodicu,ugled,zanimanje po kojem je cene I koja svojom pojavom jednostavno izaziva divljenje.

Mislim da nijedna postena zena nece da ima ljubavnika,to ne vodi nicemu a I danas se u drustvu to strogo sankcionise ( gubitak posla itd. )

Postena zena je ona koja zivi dostojanstveno svoj zivot.Zena koja ima porodicu,ugled,zanimanje po kojem je cene I koja svojom pojavom jednostavno izaziva divljenje.

Mislim da nijedna postena zena nece da ima ljubavnika,to ne vodi nicemu a I danas se u drustvu to strogo sankcionise ( gubitak posla itd. )
Која жена је изгубила посао јер има љубавника?
Само аванзују.

Jedino ako je sa seficinim mužem pa je uhvate.

Која жена је изгубила посао јер има љубавника?
Само аванзују.
I to stoji,ali mislim da se onda u svetu to ne tolerise.Ako se sazna za neku aferu ili slicno,stekla sam utisak da je zena itekako na gubitku.Barem u Mađarskoj :-)

Moguce da je takva situacija kod nas,da zene koje imaju ljubavnike I nesto sa strane napreduju ali ne bi trebale.Ne znam koja bi zena htela da rizikuje stabilan brak I sigurnost svoje dece zarad nekog drugog muskarca.Poznajem mnogo postenih zena iz moje zajednice.Jednostavno ne zivim u sredini gde se prevare desavaju.Dosta su staromodni.Moguce da I nisam vaspitana tako da gledam ili vidim ili cujem za prevaru.

I to stoji,ali mislim da se onda u svetu to ne tolerise.Ako se sazna za neku aferu ili slicno,stekla sam utisak da je zena itekako na gubitku.Barem u Mađarskoj :-)

Moguce da je takva situacija kod nas,da zene koje imaju ljubavnike I nesto sa strane napreduju ali ne bi trebale.Ne znam koja bi zena htela da rizikuje stabilan brak I sigurnost svoje dece zarad nekog drugog muskarca.Poznajem mnogo postenih zena iz moje zajednice.Jednostavno ne zivim u sredini gde se prevare desavaju.Dosta su staromodni.Moguce da I nisam vaspitana tako da gledam ili vidim ili cujem za prevaru.
A vrlo je moguće da znaju tvoj stav pa ćute.

Ta Mađarska vazda nešto mimo sveta.

A vrlo je moguće da znaju tvoj stav pa ćute.
Nije do toga,barem ja mislim.Srbija je jako lepa zemlja,ima gomilu običaja,pravoslavna vera je jako lepa.Trebala bi da je bolja situacija.

Znam recimo za jednog muskarca ovde sa vlasti u mojoj varosi-covek je uzeo za ljubavnicu jednu mladu devojku,dok je bio na polozaju.I razveo se zbog nje I ozenio je- I imaju sina kojem je on sada ocuh.Pritom nemaju zajednicko dete.I dalje je na vlasti.

Eto on.Jedini koji se u gradicu usudio na takav emotivni potez.Dobro I treba ako nisi stvarno srecan ili srecna u braku.I razvod je za ljude.Samo sto se ovi gde ja zivim ocigledno I ne razvode.Ne znam,cudno je svakako :-)

Koliko ti je trebalo vremena da naučiš mađarski? Koliko beše ima padeža, neki dvocifren broj?
Ja nisam isla na casove madjarskog,nego kad sam se doselila u varosicu proslo je nekih par godina dok sam ucila,od ljudi na ulici,u prodavnicama,svakodnevnici.Ali je veoma tezak :-( Posebno pisati.Moguce da je nekom lak ali meni je bas tezak bio.Ali mogu da razumem sve televizijske kanale koji su madjarski,umem da pricam :-) I hvale drugi madjari moj madjarski,ali je daleko od savrsenog.Volela bih da ga znam vise.

Ti super pricas nemacki.Ja ne znam nemacki uopste,izuzev jedne recenice koju na nemackom izgovara Hari Poter u nemackom trejleru,prvog filma. ( "ja sam jedan sta? ") Kako se to pise na nemackom- Ich bin ein was? Jel tako ili ? Ko o cemu ja o tome sta je rekao Hari.

Ja nisam isla na casove madjarskog,nego kad sam se doselila u varosicu proslo je nekih par godina dok sam ucila,od ljudi na ulici,u prodavnicama,svakodnevnici.Ali je veoma tezak :-( Posebno pisati.Moguce da je nekom lak ali meni je bas tezak bio.Ali mogu da razumem sve televizijske kanale koji su madjarski,umem da pricam :-) I hvale drugi madjari moj madjarski,ali je daleko od savrsenog.Volela bih da ga znam vise.

Ti super pricas nemacki.Ja ne znam nemacki uopste,izuzev jedne recenice koju na nemackom izgovara Hari Poter u nemackom trejleru,prvog filma. ( "ja sam jedan sta? ") Kako se to pise na nemackom- Ich bin ein was? Jel tako ili ? Ko o cemu ja o tome sta je rekao Hari.
Ne znam za to, ali znam da Nemci imaju pošalice na račun Hari Potera ;)

Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene. :mrgreen:
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.

Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?
.. mi smotane (poštene) spremamo ručak. :think::eek::roll::mrgreen:

Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala? :mrgreen:
Hmmm zanimljivo pohvali se odma u oba smera i da ima svalera i da zna kuhati😁🤣 :dash: :trlja: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Back