Alfa žene

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta su to alfa žene, pomozite. ;)

(ne zanima me ovog puta da li su privlačne muškarcima, inače bih temu otvorila na LjiSu
Mada mi nije jasno da li to alfa, beta, gama, etc ima veze sa mažnjavanjem mužjaka ili je nezavisno)

Hvala.

😺
Dosta mi je nejasno kada su zene u pitanju. Za muskarce to vidim slicno kao i kod zivotinjskog svijeta, malo oblikovano drustvenim uticajem.
Za zenu bi, slicno, mogla biti zena dominantna u toj bioloskoj kategoriji.
Pozeljna zena, mentalno snazna, sposobna i spremna na reprodukciju i sposobna da se nakon toga vrati u prvobitno stanje tijela i duha. Zena sa harizmom, koja plijeni ali koja nije zeljna da ide od ruke do ruke, nego dostojanstvena i lojalna.

I ja sam mislila da imam neke crte alfe dok nisam pročitala čopor. 😄
A pošto sam individualista i mrzim čopore a kamoli da ih predvodim, onda to nije to. 😁

Ipak, u primeni, ljudi pod alfa osobama smatraju one koje su samopouzdane i znaju šta hoće, ne stide se i ne ustručavaju da deluju, to je neki moj dojam . Ali ovo što si napisao deluje dobro.
Ne moraš ti da želiš da predvodis,jednostavno imas tu energiju da te drugi slijede. Tako se rodis.

ovo deluje lepo.

za razliku od predvodnice čopora 😡
ne znam kako deluje ali je neporeciva istina. obicno nisu neke high lepotice, ali imaju harizmu koju ni muskarci ne poseduju... ono tipa kada bane negde i svi se okrecu iako na njoj nema nista markantno da bas bode oci.

predvodnice copora su nabildovane dzumare...mada slabe zene se uvek ideoloski vezuju za takve jer imaju sve ono sto njima fali. i tu je uvek bio zacetak lezbejstva u jakom muskom principu koju predvodnica nosi.

Šta su to alfa žene, pomozite. ;)

(ne zanima me ovog puta da li su privlačne muškarcima, inače bih temu otvorila na LjiSu
Mada mi nije jasno da li to alfa, beta, gama, etc ima veze sa mažnjavanjem mužjaka ili je nezavisno)

Hvala.

😺
Odvratna feministička izmišljotina.Laž.Kao suva voda ili hladna vatra.To ne postoji.Izmišljotina.

ne znam kako deluje ali je neporeciva istina. obicno nisu neke high lepotice, ali imaju harizmu koju ni muskarci ne poseduju... ono tipa kada bane negde i svi se okrecu iako na njoj nema nista markantno da bas bode oci.

predvodnice copora su nabildovane dzumare...mada slabe zene se uvek ideoloski vezuju za takve jer imaju sve ono sto njima fali. i tu je uvek bio zacetak lezbejstva u jakom muskom principu koju predvodnica nosi.
Ja ne vodim nikakav copor
Obicno me zene u grupaciji nekoj ne vole
😂
A privlacim paznju oduvek
Iako mi to nije cilj
Takva sam kao pojava, valjda se rodis sa tim

Ako uzmemo da su alfa zene neke vodje u poslovnom zivotu a i privatno vole da dominiraju, ja ne znam ni jednu takvu a da joj u privatnom zivotu ide tako lako kao u poslovnom. Sve su same i u poznim godinama. Meni kroz posao prolazi masa tih uspesnih alfa zena, svaka njima cast sto se poslovnog uspeha tice, ali brate ceo zivot su same. Nesto mi to ne zvuci privlacno...

Tu je neka svadja biologije i sociologije
Dominantnu zenu retko koji muskarac zeli, hbg takva je biologija odnosa
Onaj sto je manje uspesan od nje, njega ce takva zena ciniti inferiornim, a i ona ne zeli slabijeg od sebe
Onaj sto je poslovno iznad nje, on bira submisivne i slabije da na miru moze da dominira, ne treba mu ova nad kojom ne moze da dominira
I aj sad....

Ako uzmemo da su alfa zene neke vodje u poslovnom zivotu a i privatno vole da dominiraju, ja ne znam ni jednu takvu a da joj u privatnom zivotu ide tako lako kao u poslovnom. Sve su same i u poznim godinama. Meni kroz posao prolazi masa tih uspesnih alfa zena, svaka njima cast sto se poslovnog uspeha tice, ali brate ceo zivot su same. Nesto mi to ne zvuci privlacno...

Tu je neka svadja biologije i sociologije
Dominantnu zenu retko koji muskarac zeli, hbg takva je biologija odnosa
Onaj sto je manje uspesan od nje, njega ce takva zena ciniti inferiornim, a i ona ne zeli slabijeg od sebe
Onaj sto je poslovno iznad nje, on bira submisivne i slabije da na miru moze da dominira, ne treba mu ova nad kojom ne moze da dominira
I aj sad....
suština
sagledavaš li potencijalna rešenja?

Мени је алфа жена она која је способна да пружи љубав, пажњу, разумевање, која је привржена и постојана уз свог човека. Која заједно са њим гради њихов заједнички живот. И која не трпи будалу поред себе, како мушки знају да буду у не малом броју случајева.

Ovo šta je Ivan napisao je isto što i ja mislim.
Ovih dana na tjubu gledam razne podkaste iz čemerike i stvarno je čemerika u šta se njihova ženska mladež izrodila.
Nisu svi naravno al veliki broj. To bre ni, morala, ni duše, ni osećaja, samo pare.
Natrpaju vanbračne dece i od alimentacije žive i očekuju da nađu muškarca da ih oženi, ma haujesnou.
Alfa žena je odana i verna samo jednom muškarcu, ma koji posao radila, ne celoj armiji Kine.
Život mi se zgadio od kad to gledam, dobro pa tjub danas nešto štrajkuje da odmorim malo.

Back