Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.730
osim toga, niko ko drži do sebe neće da dozvoli da smrdi na beli luk i zaprškuPa ne postizavaju da kuvaju od silnih aktivnostito za ove koje imaju ekipu švalera
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
osim toga, niko ko drži do sebe neće da dozvoli da smrdi na beli luk i zaprškuPa ne postizavaju da kuvaju od silnih aktivnostito za ove koje imaju ekipu švalera
![]()
Ма иди, кување је тако passe...osim toga, niko ko drži do sebe neće da dozvoli da smrdi na beli luk i zapršku
Ma gde passe, pa tradwives su nova senzacija, kao ona balerina na farmi što joj muž ima nasleđene milione.Ма иди, кување је тако passe...
Јеееел...онда сам ја passe.Ma gde passe, pa tradwives su nova senzacija, kao ona balerina na farmi što joj muž ima nasleđene milione.
Kao udata ženaМада, ја кувам, а не волим. Како се то рачуна?
За тебе бар има наде...само сачекате да рикне тетка из Америке и купите фарму.Ja volim da kuvam, al nemam farmu i muž mi nema nasleđene milione![]()
A nisi ni balerina, jel da?Ja volim da kuvam, al nemam farmu i muž mi nema nasleđene milione![]()
Е, сад ...заборавила сам ту ситницу. Извини, Лагерта.A nisi ni balerina, jel da?
I nekoliko djece,ne mogu da ih izbrojim,svi isti a stalno se kreću.Ma gde passe, pa tradwives su nova senzacija, kao ona balerina na farmi što joj muž ima nasleđene milione.
Da, sve jedno drugom do uveta. Grešna mi duša, ali odmah sam pomislila na neku surogat mamu (ili više njih).I nekoliko djece,ne mogu da ih izbrojim,svi isti a stalno se kreću.
NisamA nisi ni balerina, jel da?
Da, sve jedno drugom do uveta. Grešna mi duša, ali odmah sam pomislila na neku surogat mamu (ili više njih).I nekoliko djece,ne mogu da ih izbrojim,svi isti a stalno se kreću.
Bila je naveče trudna,ujutru nema stomak a mijesi hljeb.Nabija komplekse poštenim zenama.Da, sve jedno drugom do uveta. Grešna mi duša, ali odmah sam pomislila na neku surogat mamu (ili više njih).
Ма то будала нека.Bila je naveče trudna,ujutru nema stomak a mijesi hljeb.Nabija komplekse poštenim zenama.![]()
Gde vi pronalazitete te zanimljive članke?I nekoliko djece,ne mogu da ih izbrojim,svi isti a stalno se kreću.
Uglavnom na InstagramuGde vi pronalazitete te zanimljive članke?![]()
Ja na tik toku nju gledam.Gde vi pronalazitete te zanimljive članke?meni sve u životu promakne jer sam ona smotana
![]()
Ja sam totalni aut definitivnoJa na tik toku nju gledam.
Pa sta da ti kažem,tamo ima svašta zanimljivo. Zavisi sta voliš. Ja pratim milion nekih koje strikaju,koji žive u prirodi,kuvaju,farbaju...svašta ima.Ja sam totalni aut definitivnolepo baba rekla, poludećeš od tih knjiga dete i eto...
Mnogo dobrih stvari sam nasla tamo.Ni švalera, ni tik toka, insta. Ni farmu nit balerina...ccc, gde ona @Jasna da mi kaže da li ću u drugom životu biti buba mara![]()
Monahinja..Ni švalera, ni tik toka, insta. Ni farmu nit balerina...ccc, gde ona @Jasna da mi kaže da li ću u drugom životu biti buba mara![]()
https://vm.tiktok.com/ZGegojQMJ/Ni švalera, ni tik toka, insta. Ni farmu nit balerina...ccc, gde ona @Jasna da mi kaže da li ću u drugom životu biti buba mara![]()