Poštene žene..

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Elita
Poruka
24.824
Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene. :mrgreen:
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.

Da li u šali ili je to ozbiljno mislila, ko će ga znati.. pa reče:
Poštene žene imaju jednog švalera?
Nepoštene imaju tri do.. pet?
.. mi smotane (poštene) spremamo ručak. :think::eek::roll::mrgreen:

Istina, ili.. ili je ova dobrano prolupala? :mrgreen:

Elem, nije ovo moja misao, već sam negdje to skoro čuo od neke.. hmm, baš poštene žene. :mrgreen:
Zašto je to rekla, nije na meni da prosudjujem, niti da se slažem ili ne sa njenom konstatacijom.

Mora bi prvo da nam das svoju definiciju postene zene a i muskarca.

MoraO bi prvo da nam das svoju definiciju postene zene a i muskarca.

OK, što se mora nije ni teško..
U ovoj temi postoji skrivena poruka u odnosima izmedju žene i muškarca.
Poštena žena traži ozbiljnog i stabilnog muškarca jer ona zna šta želi od ljubavi i života.. dakle stabilna i dugoročna veza a ne kojekakve igrarije i varanja.
A sve to ako se iskreno voli i ako su se sudbinski povezali tj "našli".. sve drugačije dovodi do ovakvih šema kao u uvodnom postu, nebitno da li sa ženske ili muške strane.

OK, što se mora nije ni teško..
U ovoj temi postoji skrivena poruka u odnosima izmedju žene i muškarca.
Poštena žena traži ozbiljnog i stabilnog muškarca jer ona zna šta želi od ljubavi i života.. dakle stabilna i dugoročna veza a ne kojekakve igrarije i varanja.
A sve to ako se iskreno voli i ako su se sudbinski povezali tj "našli".. sve drugačije dovodi do ovakvih šema kao u uvodnom postu, nebitno da li sa ženske ili muške strane.
Sad si fin. Počeo si skroz pogresno. Ne znam čemu uvijek neke priče o poštenju bilo čijem jer za sve treba (bar) dvoje.

Sad si fin. Počeo si skroz pogresno. Ne znam čemu uvijek neke priče o poštenju bilo čijem jer za sve treba (bar) dvoje.
Hajde molim te da ponovo pročitaš uvod.. tamo sam lijepo napisao da to nije moja misao, ali je tačno prenešeno.
Da li je to rekla iz bijesa, očaja, osvete ili već čega tek se može donekle naslutiti.
Zašto odmah te neke negativnosti.. sve ovo je doista samo svakodnevni život u nekom svom sivilu ili sjaju.

Hajde molim te da ponovo pročitaš uvod.. tamo sam lijepo napisao da to nije moja misao, ali je tačno prenešeno.
Da li je to rekla iz bijesa, očaja, osvete ili već čega tek se može donekle naslutiti.
Zašto odmah te neke negativnosti.. sve ovo je doista samo svakodnevni život u nekom svom sivilu ili sjaju.
Nista od navedenog. Samo su postale mucne i dosadne teme koje se bave zenama na ovaj način.

Ne bih da se ponavljam.. ne bavim se na način da bih nekome napakostio ili da bi nekome bilo "mučno" pogotovo ženama.
U svakom slučaju izvinjavam se, a ako misliš da je previše teška i mučna, temu slobodno izbriši ili zaključaj.

Tebe su počele ozbiljno da dezinformišu. Sad moraš da tražiš smotanu,
da bi bio siguran da nema švalera i ako ti slučajno zadahće pomislićeš
da si joj dosadan. Upropašćen si potpuno.. :zcepanje:

Back