gost 183655

Poruke na profilima Poruke O članu Blog

 • A i za postojanje priredbi na dan moje osnovne škole sam saznao tek na fakultetu :(
  Do tada sam bio ubijeđen da to samo ima u SAD-u...znaš već, na svakom filmu neke priredbe bla bla :lol:
  Još jedna stvar...reći nekom da laže je, meni, uvijek bila mnogo teška optužba...

  To što studiram u Beogradu...ne povlači da sam državljanin Srbije...da ne plaćam porez Crnoj Gori...da ne mogu doći kod rodbine (čitaj najbliže porodice)...pravo na nasledstvo...biranje države u kojoj ću da živim...itd. itd. itd.
  Mogu da studiram bilo gdje, ali uvijek ću biti Nikšićanin...svake dvije nedjelje sam tamo.
  Uostalom, tako mi i u ličnoj karti piše, a to bi tebe, kao pravnika, najviše trebalo da zanima :mrgreen:
  Papir sa pečatom, bre :lol:

  Šalu na stranu, cijela poenta je da ovi antisrpski Crnogorci muku muče da nas, Srbe iz Crne Gore, predstave kao antidržavni element koji radi na nagovor Srbije.
  I tako, svuda pokušavaju da nas ocrne...posrbice, poturice, uvlakači, bla bla...a najviše ih boli što se mi svoje Crne Gore ne odričemo, i znamo šta je ona bila prije ove antisrpske vlasti...koja na žalost nikako da se promijeni, al' ajd' druga je to tema.
  Koliko puta sam imao taj film u kojem glumi Odri u rukama i nisam ga odgledao...toliko dugo je to trajalo, da sam na kraju i zaboravio, tako da si me sada podsjetila :D

  Pogledaću, obećavam :D
  naravno da nije fer... to moze da postoji odredjena kvota takvih, ali ne postoji i ukoliko imaju vise bodova moguce je teoretski da na budzetu budu svi njihovi a nijedan nas. a kad bi svaki taj platio 2000e skolarinu... srbija. isto kao sto mi placamo boravisnu taxu u crnoj gori, izvolte lepo 100din dnevno svi crnogorci u srbiji i evo autoput gotov zacas
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top