SUMANUTE ZENE

ja sam bogami neshto nauchio od ludaka
na dejtu koji krene stranputicom odmah pochnem da trzam glavom i krivim usnama
ako pita shta mi je...to je od shok terapije

u krajnjoj liniji...uvek mozesh povikati da si zaboravio da ugasish shporet :malav:

]

zagledas joj u gatje
ako nema pishy uklapa se u kategoriju

:lol:

Ako te mnooogo voli a u vezi ste dva dana, ako ti šalje srculenca i 50 poruka na dan i govori kako si joj promenio život a, opet, u vezi ste dva dana i pre toga nije bilo.
Pazi ovo je provereno. Imala sam zapravo drugarice koje su bile ovakve prema meni.

Jako čudno ponašanje. Za posmatranje.

Danas slabo ko iskazuje tako neke emocijice da stvarno ispade da su svi koji to rade pa nek je i mrva neka od emocije-ludi. Hoću reći možeš tako i da se ogrešiš o nekog finog, al dobro retko je to ipak tako da u suštini jesi u pravu tj. meni se čini da su to obavezni neki pokazatelji. Svo to preterano cmakanje ljubavisanje šta znam pisanje pesmica romana mnogo priče i de je ima i de je nema uz netreptanje okama (ovo je mnogo bitno, nanišani i ne sklanja pogled) jesu znak da je osoba spremna da ti posveti svoje ludačko vreme maksimalno i da će sve biti tako u tom nekom čudnom tripu dok igraš po njenom... msm dok ne skontaš o čemu se tu zapravo radi. Uglavnom vidiš da nema dijaloga nego beskrajne neke priče njene i samo njene. Ako ne daj bože na to skreneš pogled il ne ispratiš šta je rekla il odgovoriš nešto levo, najebo si, ali najebo. Mnogo loše podnose tj. ne podnose odbijanje. Tako sam jednom jedva živu glavu izvukla, majke mi. :/ Da da bi se izvuko od luđakinje moraš biti blesaviji, pa se iščupati nekako, al to već moraš sam skontati kako jer drugačiji su svi tu. Čudni jesu, al nisu baš ni komplikovani tolko, sa njima kao sa decom možda treba i ako tako nekako izvrdaš na dečiju neku foricu i pričicu onda je ok. Pažljivo lagano nežno. Ako se brecaš i suprotstavljaš, pa to je havarija u najavi... msm po psihu ti... njima ionako više ništa ne može ni naškoditi... sem njih samih jel... Tako da eto ako to primetiš onda stvarno treba bežati, al lagano samo ne trčati nego izmigoljiti se na notice.

Danas slabo ko iskazuje tako neke emocijice da stvarno ispade da su svi koji to rade pa nek je i mrva neka od emocije-ludi. Hoću reći možeš tako i da se ogrešiš o nekog finog, al dobro retko je to ipak tako da u suštini jesi u pravu tj. meni se čini da su to obavezni neki pokazatelji. Svo to preterano cmakanje ljubavisanje šta znam pisanje pesmica romana mnogo priče i de je ima i de je nema uz netreptanje okama (ovo je mnogo bitno, nanišani i ne sklanja pogled) jesu znak da je osoba spremna da ti posveti svoje ludačko vreme maksimalno i da će sve biti tako u tom nekom čudnom tripu dok igraš po njenom... msm dok ne skontaš o čemu se tu zapravo radi. Uglavnom vidiš da nema dijaloga nego beskrajne neke priče njene i samo njene. Ako ne daj bože na to skreneš pogled il ne ispratiš šta je rekla il odgovoriš nešto levo, najebo si, ali najebo. Mnogo loše podnose tj. ne podnose odbijanje. Tako sam jednom jedva živu glavu izvukla, majke mi. :/ Da da bi se izvuko od luđakinje moraš biti blesaviji, pa se iščupati nekako, al to već moraš sam skontati kako jer drugačiji su svi tu. Čudni jesu, al nisu baš ni komplikovani tolko, sa njima kao sa decom možda treba i ako tako nekako izvrdaš na dečiju neku foricu i pričicu onda je ok. Pažljivo lagano nežno. Ako se brecaš i suprotstavljaš, pa to je havarija u najavi... msm po psihu ti... njima ionako više ništa ne može ni naškoditi... sem njih samih jel... Tako da eto ako to primetiš onda stvarno treba bežati, al lagano samo ne trčati nego izmigoljiti se na notice.

nisam cito jer ima mnogo
al cenim da si sve u pravem

Nema tu kamuflaze, ako si se bas trudio da joj nadjes slabu tacku i nasao je balon se naduva i ti ostajes u njemu.
Napolje mozes samo ako te istera sama, a za to ponovo moras da se potrudis na isti nacin kako si usao,
jer ako si neoprezan balon pukne, a posledice su nekontrolisane.

Valjda ima, baš zato ja fina uvek istrpim (fina ono da ne kažem aj mrš šta se pališ sutra da te vidim u gužvi ne bih te prepoznala, al' iskreno) pa kao dođem kući a iznad glave upitnik koji moj q ovo bi?!
I nekako, u 100% takvih slučajeva, kako su ušle u moj život tako su i izašle. Niti čula niti videla niti je ko imao kakve vasionske koristi. Dobro ova zadnja se pržila na mog rođaka tako da mi je tu jasno ali ima toga dosta u prošlosti, naročit tip osobe je u pitanju i nisam ih primetila među muškadijom.
A nedavno sam baš slušala sličnu priču, samo m/ž, dakle "ljubavnu", koju mi je on pričao i prisetih se nekih lepih vremena :aha:

"U svakoj ženi postoji djavo koga treba ubiti
radom ili radjanjem. A ako se žena otme treba ubiti ženu."
Ivo Andrić, "Znakovi pored puta"

Ili. što bi stari rekli:
Ako ti se zena mnogo uzkopitchki po kući
samo je dobro istesi, da bude mirna par dana.

vlastitim iskustvom dosao sam do zakljucka da su sumanute,psihicki bolesne zene , ludaje kako vec da ih nazovemo
ugl medicinski gledano definitivno slucajevi klinicke psihijatrije
kako god do zakljucka da su te zene majstori kamuflaze !

koliko god se ja razmisljajuci trudio da izvedem definiciju i da uklopim jednu ludaju u sablon
ili test za ludaje da bi ih u buduce lako izbegao
nikako ne mogu da dokucim sta je to sto ih odaje i identifikuje na keca.
kolko ja to vidim tu nema pravila i definicija
mada se neki obrasci naziru al ipak...

KAKO IZVALITI LUDU ZENU ?:manikir:

Majčinstvo.
Tada gotovo sve maske pomoću kojih je do tada manipulisala, padnu.

I da, lako je reći da treba biti pametan prilikom izbora...mi najčešće vrlo teško ili gotovo nikako nismo u stanju da na početku prozremo to drugo biće "ispod kože",
jednim delom i zbog sosptvene lakomislenosti, neiskustva, zanesenosti, brzopletosti...kriterijume nekad menjamo u hodu, zatvaramo oči pred nečim očiglednim itd....xy razloga zbog čega u većini nismo baš dobri profajleri kada se zaljubimo.
Ali naravno i faktor sreće je bitan, pa se desi da eto prosto naiđeš i na sasvim ok i normalnu osobu:lol:

- - - - - - - - - -

"U svakoj ženi postoji djavo koga treba ubiti
radom ili radjanjem. A ako se žena otme treba ubiti ženu."

Ivo Andrić, "Znakovi pored puta"

Ili. što bi stari rekli:
Ako ti se zena mnogo uzkopitchki po kući
samo je dobro istesi, da bude mirna par dana.

To beše onaj savet očajnog oca sinu koji je poludeo za fatalnom Anikom?

vlastitim iskustvom dosao sam do zakljucka da su sumanute,psihicki bolesne zene , ludaje kako vec da ih nazovemo
ugl medicinski gledano definitivno slucajevi klinicke psihijatrije
kako god do zakljucka da su te zene majstori kamuflaze !

koliko god se ja razmisljajuci trudio da izvedem definiciju i da uklopim jednu ludaju u sablon
ili test za ludaje da bi ih u buduce lako izbegao
nikako ne mogu da dokucim sta je to sto ih odaje i identifikuje na keca.
kolko ja to vidim tu nema pravila i definicija
mada se neki obrasci naziru al ipak...

KAKO IZVALITI LUDU ZENU ?:manikir:

Postavljaj pitanja, provociraj je pomalo i zezuckaj, narocito gde vidis da je najtanja sa kompleksima- tako procenjujes nivo tolerancije i egocentricnosti. Politika i religija su ti generalno teme gde mozes da procenis kako neko razmislja i koliko je dubokouman odnosno plitkopametan i tu takodje moze da se pokaze i to ludilo.

Narkomanke verovatno sam umes da izvalis.

Ako gledas samo mindz mojne se cudis ako te savataju.:per:

Ja to odmah vidim :), a imam i neki osecaj.

Back