SUMANUTE ZENE

a ako ti preti smrcu :(

Ako proceniš da je ozbiljno moraćeš tražiti policijsku zaštitu !
Ako hoćeš nenametljivo, a solventan si, telohranitelj.
Ili, dva...

- - - - - - - - - -

Oni 'vataju na laso....!
To kad je drama u toku, kad počne da ga vija...

- - - - - - - - - -

E to je tačno. Po okama se sve pozna. Ne znam kako si se sjebo s tom Marom kad znaš to :/ šta ti bi?

Čim krene onako da se beči i šara očima, ko Vulin na bini, prvi znak
da počneš da begaš....

Zene su poludile,jer su muskarci slabi..........Predlazem terapije grupnog hvatanja,umirivanja,sjedenja na klupama.mazenja po glavi,stipkanja po obrazima.,blagog samaranja.Pa posle moze i kucno lijecenje.............Ako posle ovakvih terapija musko ili zensko i dalje pocne da vice,histerise i slicno onda je to za psihijatriju........Da malo odahnu i ti jadni psihijatri..........:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

KAKO IZVALITI LUDU ZENU ?:manikir:

lako...postavish je na suvozachevo mesto i otvorish prozor
ako,tokom voznje,proturi glavu kroz prozor i plazi se na prolaznike...znachi da nije u libelu
ako pokazuje srednji prst...samo je bezobrazna
ako samo drnda ajfon...bate...ubo si dzekpot.kyjcu radost neizmerna :heart:

shvatam da ovo ne pomaze onima koji nemaju auto,ali boze moj...mogu improvizovati graCkim prevozom

ako,tokom voznje,proturi glavu kroz prozor i plazi se na prolaznike...znachi da nije u libelu

shvatam da ovo ne pomaze onima koji nemaju auto,ali boze moj...mogu improvizovati graCkim prevozom

pa ****** to i ja radim kad prezubcim

vlastitim iskustvom dosao sam do zakljucka da su sumanute,psihicki bolesne zene , ludaje kako vec da ih nazovemo
ugl medicinski gledano definitivno slucajevi klinicke psihijatrije
kako god do zakljucka da su te zene majstori kamuflaze !

koliko god se ja razmisljajuci trudio da izvedem definiciju i da uklopim jednu ludaju u sablon
ili test za ludaje da bi ih u buduce lako izbegao
nikako ne mogu da dokucim sta je to sto ih odaje i identifikuje na keca.
kolko ja to vidim tu nema pravila i definicija
mada se neki obrasci naziru al ipak...

Pokušaj da razmišljaš kao žene.

vlastitim iskustvom dosao sam do zakljucka da su sumanute,psihicki bolesne zene , ludaje kako vec da ih nazovemo

koliko god se ja razmisljajuci trudio da izvedem definiciju i da uklopim jednu ludaju u sablon

štaznam, slapše znam ženski svet

Nema ko nije nervozan kad su vrucine sto je normalno u stvari...

Ludacima jes to najtezi period a ludak kad flipne zbog 40 stepeni napolju onda nema sta da se mislis el to to, jer brate znace 16 okolnih zgrada cuce ga videce ono izvali se sa solitera jbt. Ne treba ni oci da mu vidis tad jednostavno znas, al dobro...

:ok:....

Nema ko nije nervozan kad su vrucine sto je normalno u stvari...

Ludacima jes to najtezi period a ludak kad flipne zbog 40 stepeni napolju onda nema sta da se mislis el to to, jer brate znace 16 okolnih zgrada cuce ga videce ono izvali se sa solitera jbt. Ne treba ni oci da mu vidis tad jednostavno znas, al dobro...

ne samo tad ...više mislim na drugu vrstu promena

slonče , :lol:

Ne postoje "ludaci".Postoje ljudi,koji mogu dobro da kontrolisu svoje emocije,i oni drugi.Kontrola emocija,mora da postoji uvek,i na svakom mestu.
To,dali je vrucina ili hladno,ne sme da utice na nasu emocionalnu samo-kontrolu.Mnogi ljudi,koji svojim ponasanhem,"iskoce?iz uobicajene seme,ponasanja,
zele to,da opravdaju vanrednim vremenskim uslovima.

Ne.Postoje dobro odgojeni ljudi,koji u svakoj prillici,drze svoje ponasanje pod kontrolom.To,kako ce ko da se ponasa,zavisi gotovo iskljucivo,od toga kako
je bilo vaspitanje koje su njegovi roditelji primenjivali,dok je bio dete..

Ako te mnooogo voli a u vezi ste dva dana, ako ti šalje srculenca i 50 poruka na dan i govori kako si joj promenio život a, opet, u vezi ste dva dana i pre toga nije bilo.
Pazi ovo je provereno. Imala sam zapravo drugarice koje su bile ovakve prema meni.

Jako čudno ponašanje. Za posmatranje.

Back