💃Koliko su žene svesne sebe ?

Мушко-женску заједницу чини различита жижна даљина њиховог вида.
Једно види у даљину, а друго у близину.

То су ти плус и минус који су у непрестаном сукобу,
а који се уствари привлаче и употпуњују.

Теоретски, било би боље да исто виде,
али у пракси то не опстаје.

Исти поларитети се одбујају !

To je isto kao kada sipaju jestivo ulje u motor zato sto na flasi pise ulje:hahaha:
Toksican snimak tipican za internet. Sa sve srceparajucom muzikom i kako one sedaju sve preporodjene i izrazom lica: "in jour fejs looser" njemu a ovaj guta knedlu. Meni ovaj snimak nista ne govori osim da mi se zgadi ideja braka. Idi bre srce svojim zivotom, budi lepa, sminkaj se, napreduj, sta god. To bi isto blo kada bi ti nju zaveo, ispunuio joj emotivna stanja da je povezana s tobom, ljubav i onda samo to oduzeo da bi se lose osecala u vezi sebe i dodjes na potpisivanje razvoda sa drugom devojkom zagrljen i sav srecan. In jour fejs bich! Pitam se kako bi javnost reagovala na takav snimak :D

Toksican snimak tipican za internet. Sa sve srceparajucom muzikom i kako one sedaju sve preporodjene i izrazom lica: "in jour fejs looser" njemu a ovaj guta knedlu. Meni ovaj snimak nista ne govori osim da mi se zgadi ideja braka. Idi bre srce svojim zivotom, budi lepa, sminkaj se, napreduj, sta god. To bi isto blo kada bi ti nju zaveo, ispunuio joj emotivna stanja da je povezana s tobom, ljubav i onda samo to oduzeo da bi se lose osecala u vezi sebe i dodjes na potpisivanje razvoda sa drugom devojkom zagrljen i sav srecan. In jour fejs bich! Pitam se kako bi javnost reagovala na takav snimak :D
Objavi ga ako mozes ovde da gledam ne mogu sa ovog aparata link a imam zabranu za skrinsotove na forumu.
Video sam već da ti imas tu opciju.
Pleasee

Imaju na tik toku neku zajebanciju zene pa stalno to rade i snimaju partnerove reakcije.
Ja bi infrakt dobio da vidim meni to da urade :hahaha:
Ovi njihovi pola predifraktno stanje.
samo je tuzis i izujes lovu iz cipelica.
Javno izvrgavanje ruglu, dusevna steta, plus dobar dokaz za brakorazvodnu parnicu, moze tu da se napakuje sa dobrim advokatom za proviziju i nitro podsticaj.

Amaterska produkcija sa klipa treba da ima neku poentu? Ja ne razumem šta je na klipu trebalo da bude poenta? Žene se sređuju i šminkanju da teraju nekakav inat bivšem? Da žena vredi samo sa šminkom? Kako glup klip koji omalovažava ceo ženski rod. Kojoj ženi je ovo suština nekakava na klipu i neka poenta ta bolje da poradi malo na svom intelektu i karakteru. Sve te žene koje bi bivše da nauče nekakvoj lekciji na kraju dožive težak promašaj od života. Mislim srećo biraš da se baviš bivšim partnerom i da njemu dokazuješ nešto a pritom ti nisi uopšte njemu nikakav prioritet i misliš da imaš poentu? Patetično.

Back