Štimac iz svog života precrtao neutralnu Ćacad, da li ste i vi?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
16.655
Veliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..

Razočarali su me moji saigrači, ne svi. Na mene, posle ovog trenutka i ovoga svega mogu slobodno da zaborave. Više ih nikad neću braniti. Narod nek misli šta misli, jer i treba to da misli o njima!

Da li ste i vi iz svog života odjbali neutralnu Ćacad? One što kažu: Nisam za Vučića ali..?

Ja jesam.. sreća roditelji i ogromna većina rodbine su mi normalni ljudi inače bi i njih..neke rođake jesam, ženinu familiju ( iz Bosne su ) isto.. par bivših prijatelja.. Nemam tolerancije...Možda jedino ove ucenjene radnim mestom bih mogao da istolerišem... jbg ipak je situacija teška i svako se bori za parče hleba..

Poslednja izmena:
Yebalo ih radno mesto preko stranke...njih Tek posebno
jbg brt imaš kući ženu, decu.. stavi se u tu poziciju.. ne opravdavam ih ali ih razumem!
Sa druge strane, ove sportiste npr koji su finansijski obezbeđeni a ćute ko pčke ..njih ne..
taman sam hteo da napušim Noleta juče al javio se.. podržao je Dijanu!
Zato Jokić mudro ćuti jer mu je striko SNS Ćaci funkcioner koji je čak i uhapšen zbog neke pljačke

jbg brt imaš kući ženu, decu.. stavi se u tu poziciju.. ne opravdam ih ali ih razumem!
ali ove sportiste npr koji su finansijski obezbeđeni a ćute ko pčke ..njih ne..
taman sam hteo da napušim Noleta juče al javio se..
Stavio Sam se odavno...arbajt brate sto oni ne idu sjakerisati od jutra do sutra...Jos da mi kazu moram ja neki leba da jedem...yebo te taj lepa mazao ga gownima bog da

jbg brt imaš kući ženu, decu.. stavi se u tu poziciju.. ne opravdavam ih ali ih razumem!
Sa druge strane, ove sportiste npr koji su finansijski obezbeđeni a ćute ko pčke ..njih ne..
taman sam hteo da napušim Noleta juče al javio se..
zato Jokić mudro ćuti jer mu je striko SNS Ćaci funkcioner koji je čak i uhapšen zbog neke pljačke
A panduri je posebna prica...Tek sa njima nema mikakve price kad pokusaju promeniti gazdu...ako ih sledeca vlast prihvati onda gasi svetlo

Neljudi su u javnom sektoru ljudi skapavaju kod privatnika
brt nemoj da generalizuješ.. znam neke u sektoru su i ok su.. smeta im sve ovo ali su ucenjeni..glava im na panju!
npr moj brat od strica radi u vojsci i zabranjeno mu je da bilo šta komentariše a prezire vlast..kući žena i troje dece.. popiće otkaz ako se javi!
teško mu je veruj mi.

Zato Jokić mudro ćuti jer mu je striko SNS Ćaci funkcioner koji je čak i uhapšen zbog neke pljačke
Ne mogu naci onu fotku sa gej parade kad deda kupio leba pandurcini nakon sto mu ovaj reko stari moram I ja neki leba da jedem...pruza mu deda leba I kaze Evo ti leba nemoj da te ***** hlebom hrani

Ne mogu naci onu fotku sa gej parade kad deda kupio leba pandurcini nakon sto mu ovaj reko stari moram I ja neki leba da jedem...pruza mu deda leba I kaze Evo ti leba nemoj da te ***** hlebom
brt nemoj da generalizuješ.. znam neke u sektoru su i ok su.. smeta im sve ovo ali su ucenjeni..glava im na panju!
npr moj brat od strica radi u vojsci i zabranjeno mu je da bilo šta komentariše..kući žena i troje dece.. popiće otkaz ako se javi!
BRate a sta je on bolji od mene I tebe pa da tako mislis...I mene kuci dijete I cura I ljubavnice pa Evo me kazem sta mislim o mafiji

Sale Đorđević!

Screenshot_20251106-073122_Facebook.jpg

Veliki borac za slobodu Srbije Vladimir Štimac je juče javno precrtao sve one neutralne tkz prijatelje. Ok im je sad a misle kad padne ovo zlo biće im opet ok jer se nisu eksponirali tj nisu podržavali Vučića i SNS ubice i kriminalce ali su mudro ćutali..

Razočarali su me moji saigrači, ne svi. Na mene, posle ovog trenutka i ovoga svega mogu slobodno da zaborave. Više ih nikad neću braniti. Narod nek misli šta misli, jer i treba to da misli o njima!

Da li ste i vi iz svog života odjbali neutralnu Ćacad? One što kažu: Nisam za Vučića ali..?

Ja jesam.. sreća roditelji i ogromna većina rodbine su mi normalni ljudi inače bi i njih..neke rođake jesam, ženinu familiju ( iz Bosne su ) isto.. par bivših prijatelja.. Nemam tolerancije...Možda jedino ove ucenjene radnim mestom bih mogao da istolerišem... jbg ipak je situacija teška i svako se bori za parče hleba..
Nakon mitologizacije studenata sledi mitologizacija influensera, kojekakve emotivne priče i razmišljanja.

Štimac je antireklama za opoziciju Aleksandra Vučića, ali pare koje se troše na promociju verovatno su ionako tuđe

Back