Štimac iz svog života precrtao neutralnu Ćacad, da li ste i vi?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja uopšte ne znam šta vlast pokušava da uradi, jedino da hoće da izazovu neko abnormalno stanje što su uspeli moram priznati.

Do juče su mogli da angažuju razne psihopate da melju političke i privredne neprijatelje u mašini za mlevenje mesa. To im nije bio problem, al im je problem da izmisle scenario i da pohapse neke žrtvene jarece i da im smeste neku robiju. Da izvedu scenario po kojem neko jeste odgovoran i da taj neko odgovara ped sudom i da dobije odgovarajuću kaznu, da to kao bude sve po knjizi u "pravnim okvirima"

Mogu da im daju i po 10 godina robije, posle godinu dve im smanje kaznu i oslobode. To se plaća u Srbiji. U dogovru, zna se kako mafija funkcioniše, plate te debelo da odrobijaš i posle kad izađeš, kuća, kola, stanovi, sve.

Nije to prvi put u Srbiji. Koliko je raznih afera bilo, kakvih hoćeš. Pa se to malo zataška, negde se nađe žrtveni jarac i tako.

Nije ovo pravna država. Ovo je bezpravna država, mafijaški model. To je mač sa dve ošrtrice. Ne očekujem ja od vlasti da će sad stvarno da poštuju zakone i da će stvarno da jure odgovorne. Ne pričam o tome, kamo sreće da možemo o tome da pričamo. To su zahtevi studenata, ali to je njima nebitno, njima bi trebalo da bude bitno da kupe i očuvaju socijalni mir. Mogu da izmisle odgovorne i da time kupe socijalni mir. A oni to ne rade, već zapravo rade sve da izazovu što veće socijalne nerede, nestabilnost i ovaj jedan sve optši kršlus. A to je samo po sebi zabrinjavajuće na svu ovu muku prethodnu.

https://forbes.n1info.rs/biznis/otk...uradio-sam-proracun-opterecenja-nadstresnice/

Ništa od toga nije ubistvo, ubistvo je diverzija iza koje mogu stajati blokaderi odnosno njihovi mentori a ne država. Kinezima se često nešto ruši i u Kini ali ovde možda nisu oni krivi, a i da jesu, ne bi bilo namerno.

Ma dobro ti se sad baviš kao da si ti nadzorno stručno telo i sudski veštak pa ti sad znaš građevinu i sve... Gledao sam i ja video snimke gde je vlast i njihove firme i te kako odgovorna i da je javašluk i nestručnost i te kako bio prisutan. Postoje odgovorni koji svoj posao nisu uradili.

Nije to na tebi, niti na meni. To je trebala država da uradi, sud po službenoj dužnosti.

Ti kad ti vodoinstalater radi nešto u kući, pa sjebe, pukne ventil, počne da curi na zaverenim spojevima. Nećeš sigurno reći - pa niko nije kriv. Znaš to se tako događa. Ne brate, nego ćeš da zoveš tog majstora. Alo brate šta si ovo radio. pa da dođe da popravi šta je ofušario. Nema toga, drži vodu dok majstori odu.

Da ti neki električar pojebe instalacije, jer eto on je preporuka, Mića električar koji se razume u struju, pa ti izgori kuća. Ne bi sigurno amnestirao Miću električara logikom da se to događa. Struja je ionako opasna. Svakom može da se desi.

Kako je ta stara železnička stanica ništa se na njoj nije obrušilo decenijama, koliko, 60 godina. Sve u radu. Onda ovi uzeli da izvuku pare iz budžeta, srnjali to nešto na brzinu, ofušarili, naplatili nekoliko puta više. Ne prođe par godina i puče, pade nastrešica. Pa kako majaka mu stara? Poginuše ljudi bog te mazo. I sad još kao niko nije kriv.

Ma pusti ti te priče... kinezima se često ruši. Šta se u kini srušilo bog te mazo, šta su oni sve napravili i izgradili pa se nešto i sruši. Znam ja da javašluka i korupcije ima svuda pa i u Kini i u Americi. Nije to sad izgovor da ovde treba da prođe nekažnjeno ako su oni tamo hteli da to bude nekažnjeno, a nisu. Može nešto da se sruši ali da nema žrtava, samo materijalna šteta, to je druga stvar.

Mani se te vučićeve i SNS retorike kojom se navodno pokušava racionalizovati sve ovo i da se to tako prosto događa i da tako ponekad neki ljudi poginu i da svi treba to mirno da prihvatimo.

Nije bilo namerno? Pa ja se bogu nadam da nije bilo namerno. Kud još i taj satanizam da je bilo namerno.

Šta je bilo s njim posle? Jel našao nove drugare?

Све одјебао и фамилију и директоре али и своје раднике комшије, познанике!!!

ССмо службено, срећан рођендан, Божић, н.година, добар дан и довиђења

Back